gns Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2007 Γεια σας παιδια Επειδη αντιμετωπίζω συχνα προβληματα με το modemμου (επειδη μπουκονει) και ειναι λιγο δυσκολο να το κανω συνεχεια restart γιατι ειναι σε αλλο δωματιο θα ηθελα να μου πειτε μια λυση αν υπαρχει στο πως θα κανω restart απο μακριαThx Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 10, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2007 Το να το κάνεις συνέχεια restart επειδή "μπουκώνει" είναι ημίμετρο. Στη θέση σου θα κοίταζα γιατί "μπουκώνει" και θα φρόντιζα να λύσω αυτό το πρόβλημα. Πχ. παλιότερα το zyxel μου έριχνε τη σύνδεση με τον isp γιατί τα έπαιζε όταν μετέφερα μεγάλα αρχεία ανάμεσα στους υπολογιστές που ήταν πάνω στο switch του, οπότε αγόρασα ένα switch και έριξα τους υπολογιστές πάνω σε αυτό. Αυτό φαινόταν και από το cpu load όταν γινόταν η μεταφορά.Αυτό που θα μπορούσες να κάνεις επίσης είναι να δοκιμάσεις το rfc1483 ή PPPoE αν παίζεις με PPPoA.Στην τελική γύρνα το modem πίσω και πάρε ένα καινούριο.Αν πάντως επιθυμείς διακαώς να το κάνεις reset από μακριά υπάρχουν κάτι τηλεχειριζόμενες μπρίζες της TELE στο εμπόριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Μάρτιος 10, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2007 Αν πάντως επιθυμείς διακαώς να το κάνεις reset από μακριά υπάρχουν κάτι τηλεχειριζόμενες μπρίζες της TELE στο εμπόριο. Καλή πονηριά μάστορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gns Μάρτιος 11, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2007 Εχω ενα switch Αυτο για rfc1483 τι εννοεις πως το κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Gonzo Μάρτιος 11, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2007 έχει εντολές κονσόλας (telnet)?στο gui του δεν μπορείς να επιλέξεις restart? (ποιο modem έχεις?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gns Μάρτιος 11, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2007 B-FOCuS ADSL2+ Combo 322+Τις eci μου το εδωσε ο isp μαζι με την συνδεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Μάρτιος 11, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2007 και γιατί δεν τους ζητάς να σου αλλάξουν το μόντεμ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 11, 2007 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2007 Προσωπικά δεν το έχω ακούσει ποτέ το συγκεκριμένο και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.