weirdo1977 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2007 παιδιά έχω ένα πρόβλημα, θέλω πάνω σε στρογγυλά χαρτάκια διαμέτρων 13 k 17 cm να τυπώνω σε απόσταση 2 cm από την άκρη, 2 inject που έχω δεν μπορούν να το κάνουν, μιλάμε για πολλές χιλιάδες χαρτάκια γι αυτό προσανατολίζομε στην αγορά laser που να χει αυτήν την δυνατότητα... ξέρει κσνεις κάτι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG Μάρτιος 14, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2007 Αρχική απάντηση από weirdo1977 [09-03-2007 19:19] παιδιά έχω ένα πρόβλημα, θέλω πάνω σε στρογγυλά χαρτάκια διαμέτρων 13 k 17 cm να τυπώνω σε απόσταση 2 cm από την άκρη, 2 inject που έχω δεν μπορούν να το κάνουν, μιλάμε για πολλές χιλιάδες χαρτάκια γι αυτό προσανατολίζομε στην αγορά laser που να χει αυτήν την δυνατότητα... ξέρει κσνεις κάτι ? Oι κοινοί εκτυπωτές (inkjet και laser) είναι σχεδιασμένοι για ορθογώνιου σχήματος χαρτί. Θα δυσκολευτείς να κάνεις τον εκτυπωτή να παίρνει χαρτί στρογγυλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.