anthis Μάϊος 24, 2007 #101 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2007 Τι να πω... Εγώ που την έχω, ενώ έχω κάνει πλήρη εξαέρωση στο σύστημα, ακούγεται σαν φορτηό, λες και έχει πιστόνια... Δεν μπορώ να καταλάβω... Ή έτσι πρέπει να είναι ή κάποιο εξάρτημα δεν κάθεται καλά, βρίσκει κάπου και συντονίζεται η αντλία, παράγοντας αυτόν τον απαίσιο θόρυβο... Btw την έχω πάνω σε αφρώδες ηχομονωτικό υλικό... Και πάλι δεν άλλαξε και πού η κατάσταση....Καμμιά ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό? Πολλά db... Πιο πολύ ησυχία είχα με τους θορυβώδεις ανεμιστήρες thermaltake στο full 1500rpm.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Μάϊος 24, 2007 #102 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2007 Μαλλον καποιο προβλημα υπαρχει, η L30 δεν ειναι ιδιαιτερα θορυβωδης, με ενα μαλακο σφουγγαρακι για πατημα και καλη εξαερωση ισα που ακουγεται.Πιθανον να την εβαλες στην πριζα χωρις να υπαρχει νερο μεσα και φαγωθηκε το λαστιχακι στον αξονα ή να εχεις πετυχει ελαττωματικο κομματι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Μάϊος 25, 2007 #103 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2007 Να την ανοίξω να τσεκάρω? Μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HcR Μάϊος 25, 2007 Author #104 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2007 Αρχική απάντηση από tasosmos [Χθες, στις 23:40] Μαλλον καποιο προβλημα υπαρχει, η L30 δεν ειναι ιδιαιτερα θορυβωδης, με ενα μαλακο σφουγγαρακι για πατημα και καλη εξαερωση ισα που ακουγεται.Πιθανον να την εβαλες στην πριζα χωρις να υπαρχει νερο μεσα και φαγωθηκε το λαστιχακι στον αξονα ή να εχεις πετυχει ελαττωματικο κομματι. Απο ότι λέει ο tasosmos φαίνεται καλή αντλία για τα λεφτά της...να δω άμα πουν τίποτα άλλο αλλά παιδιά ,και μάλλον αυτήν θα πάρω τελικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Μάϊος 25, 2007 #105 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2007 aloha!εχω το συστημα που βλεπετε στην υπογραφηφωτο της μητρικης εχω εδω http://www.pasocomclub.co.jp/img/4529327810421-9-2.jpgλεω να βαλω υδροψυξη,γιατι ο athlonουκος μου αρχιζει και τα φτυνει σιγα σιγα λογω της ψυκτρας που εχει παλιωσει,(globalwin cak 88t)θελω block που να μπαινει σε socket A αλλα και σε socket AM2 για μελλοντικη αναβαθμιση...για τα υπολοιπα δε με νοιαζει τοσοεχετε κατι να προτεινετε σε λογικη τιμη?100ευρω καλα ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάϊος 25, 2007 #106 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2007 Αρχική απάντηση από anthis [Σήμερα, στις 10:38] Να την ανοίξω να τσεκάρω? Μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει.... Μαλλον είναι το κλασικό πρόβλημα των hydor, με το o-ring στεγανοποίησης της φτερωτής.Ανοιξέ την και βάλε μερικές στρώσεις teflon στην πατούρα του o-ring, στο γαλάζιο κομμάτι και δες όταν πας να το κουμπώσεις να είναι λίγο δύσκολο, ώστε να μην χάνει. Πρόσεχε να μην το παρακάνεις και σπάσεις το μπλέ καπάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Μάϊος 25, 2007 #107 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2007 Thanks... Θα το δοκιμάσω... Δεν αντέχω άλλο αυτό τον θόρυβο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HcR Μάϊος 29, 2007 Author #108 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2007 :nuke: :nuke: :nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 30, 2007 #109 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2007 επ τι πεχτικε εδω???γιατι το ελυσες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HcR Μάϊος 30, 2007 Author #110 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2007 Γιατί ήθελα να αλλάξω την παστά,και τώρα έχω διαφορές απο πριν -4 βαθμούς... +οτι θέλει καθάρισμα αλλά δεν έχω χρόνω λόγω εξετάσεων Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Ιούλιος 11, 2007 #111 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2007 Να ενημερωσω και εγω για την αντλια και τον θορυβο... Μετα απο ολον αυτον τον καιρο λειτουργιας, ολες οι φυσαλιδες του συστηματος εφυγαν, και τελικα πραγματι η αντλια εγινε αθορυβη... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... Τελικα δεν χαλασε η φτερωτη... Μια φυσαλιδα κολλημενη μεσα καπου... Η οποια με τον καιρο διασπαστηκε και εφυγε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.