Jump to content

GA-965P-DS3 / S3 έκδοση 3.3 ?

Βίξ

Recommended Posts

Από ότι φαίνεται, η συγκεκριμένη έκδοση της δημοφιλούς μητρικής μπορεί να πουσαριστεί με καλύτερη σταθερότητα. Οπότε...

Ερώτηση 1: Γνωρίζει κανείς κάποιο ελληνικό site που να διαθέτει την έκδοση 3.3 της εν λόγω μητρικής ?

Προσπάθησα να ρωτήσω e-shop και τελικά η απάντηση που πήρα μέσω ενός αντιπροσώπου τους ήταν αρνητική, δεν έχουν την 3.3

Προσπάθησα επίσης και στο Πλαίσιο, δεν μου έδωσαν απάντηση σε email και στο τηλέφωνο αφού με έκαναν μπαλάκι από τον ’ννα στον Καϊάφα (20 λεπτά περίπου) τελικά δεν πήρα καμμιά απάντηση.

Στις λεπτομέρειες του προϊόντος κανένας τους δεν γράφει την έκδοση της μητρικής (αρκούνται στο μοντέλο) και ενώ λογικά θα μπορούσε κανείς να διακρίνει αν πρόκεται για 3.3 από το FSB (στην 3.3 είναι 1333 ενώ στις παλιότερες 1066), αμφιβάλλω κατά πόσο ενημερώνουν τακτικά τις λεπτομέρειες των προϊόντων για να απηχούν τις νέες εκδόσεις.

Ερώτηση 2: Γνωρίζει κανείς αν η μνήμη Mushkin XP2-5300 είναι συμβατή με την GA-965P-DS3 / S3 ?

Η συγκεκριμένη μνήμη μπορεί να πιάσει αρκετά καλές ταχύτητες σε χαμηλά timings αλλά απαιτεί 2.1 volts για λειτουργία, οπότε αν η μητρική δεν την γνωρίζει εξαρχής, θα της δώσει μόνο το προεπιλεγμένο στάνταρ 1.8 και δεν θα λειτουργεί...

Για το τελευταίο που λες, νομίζω υπάρχει λύση.

Boot-άρεις με ένα dimm, μπαίνεις bios και δίνεις 2.1v

Shutdown, βάζεις και το άλλο dimm.

Το είχα διαβάσει κι εγώ αυτό, αλλά πιστεύω ότι θα παίξει και με τη μία τα 2 dimms απροβλημάτιστα.

popolaros,

Οι μνήμες της Mushkin δεν συμπεριλαμβάνονται στην λίστα συμβατότητας. Κανένα μοντέλο. Βασίζονται σε τσιπάκια Elpida με κωδικό που ταιριάζει σχεδόν πλήρως με άλλα τσιπάκια Elpida στην λίστα συμβατότητας.

Υπάρχουν πολλές μνήμες που δεν συμπεριλαμβάνονται και λειτουργούν κανονικά.

Επικοινώνησα με την Gigabyte και με παρέπεμψαν στην λίστα συμβατότητας προτρέποντας με να προσέξω να αγοράσω μνήμες από "famous companies".

Τώρα αυτό ήταν υπονοούμενο, η Κορεάτικα αγγλικά?

Οι 3.3 εχουν ενα αυτοκολλητο αποξω που γραφει fsb 1333.Ειναι φλασαρισμενες με το f10 και δεν εχουν (κατα την γνωμη μου) καμια διαφορα στο υλικο απο τις rev2.Αφου να φανταστεις το manual γραφει ακομα rev2...

Παντως το f10 κλοκαρει χειροτερα απο το f6.Δοκιμασα καμια 10αρια ds4 και ds3 με 3.3 και δυσκολευονται για πανω απο 500 ενω με rev2 χτυπουσαν και 550.

Αρχική απάντηση από Astakos [Σήμερα, στις 09:57]

Οι 3.3 εχουν ενα αυτοκολλητο αποξω που γραφει fsb 1333.Ειναι φλασαρισμενες με το f10 και δεν εχουν (κατα την γνωμη μου) καμια διαφορα στο υλικο απο τις rev2.Αφου να φανταστεις το manual γραφει ακομα rev2...

Παντως το f10 κλοκαρει χειροτερα απο το f6.Δοκιμασα καμια 10αρια ds4 και ds3 με 3.3 και δυσκολευονται για πανω απο 500 ενω με rev2 χτυπουσαν και 550.

υπαρχει διαφορα με το REV 1?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.