Βίξ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2007 Ανακάλυψα το site σας, ψάχνοντας πληροφορίες για την θερμική πάστα της Coollaboratory και η δοκιμή που βρήκα μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Επίσης πιστεύω οτι το σύνθημά σας ``Επειδή τα μεγάλα παιδιά δεν σταματούν να παίζουν ποτέ,, μου ταιριάζει απόλυτα. Γράφτηκα άμεσα.Η κατασκευή ενός καλού μηχανήματος, είτε αυτό είναι υπολογιστής είτε κάτι άλλο, είναι μεγάλο γλέντι: shopping therapy αφενώς αλλά όχι τόσο από την άποψη της κατανάλωσης όσο από την πλευρά της έξυπνης επιλογής εξαρτημάτων για την μείωση του κόστους, δημιουργικότητα αφετέρου.Ο πρώτος μου υπολογιστής ήταν ένας Amstrad CPC 664. Από εκεί και πέρα ακολούθησε μια αρκετά μακριά λίστα μηχανημάτων, από τα οποία το σημαντικότερο για μένα ήταν ένας 486SX/25 πουσαρισμένος στα 33. Στο Ίντερνετ πρωτοσυνδέθηκα το '91.Τις μέρες αυτές ασχολούμαι με την κατασκευή ενός μηχανήματος Core 2. Σκοπεύω να σας απασχολήσω αρκετά με ερωτήσεις και εντυπώσεις και σίγουρα θα αφιερώσω αρκετές ώρες διαβάζοντας και τυπώνοντας κείμενα όπως η δοκιμή που ανέφερα παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάρτιος 9, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2007 Καλωσήρθες στην παρέα μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Μάρτιος 9, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2007 Wellcome:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 9, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2007 καλως τον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Μάρτιος 9, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2007 Καλή διαμονή στον Λάμπη. Ωραίο nick, by the way. Ήδη αισθάνομαι καλύτερα, ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Μάρτιος 9, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2007 Welcome dude!! εντριβες με βιξ ... αυτη η μυρωδια μου φερνει στο μυαλο παιδικες αναμνησεις ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Μάρτιος 9, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2007 Αρχική απάντηση από Daytime Dreamer Welcome dude!! εντριβες με βιξ ... αυτη η μυρωδια μου φερνει στο μυαλο παιδικες αναμνησεις ... τι μου θύμησες τωρα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλως ήρθες φίλε Βιξ!!! :clap: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάρτιος 9, 2007 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2007 καλος ηλθες στην παρεα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βίξ Μάρτιος 14, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2007 Ευχαριστώ όλους σας! Το Βίξ είναι όντως φανταστικό πράγμα. Όπως είχε πει και ο Κωνσταντάρας, είναι πολύ καλό για εντριβές στην πλάτη αλλά όχι πιο κάτω γιατί τσούζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 14, 2007 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2007 Αρχική απάντηση από ΒίξΤο Βίξ είναι όντως φανταστικό πράγμα. Όπως είχε πει και ο Κωνσταντάρας, είναι πολύ καλό για εντριβές στην πλάτη αλλά όχι πιο κάτω γιατί τσούζει Κατι ξερεις ε? ΥΓ: Καλως ηλθες φιλε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.