Expert Μάρτιος 9, 2007 #21 Μάρτιος 9, 2007 γιατί η ειρωνεία φίλε μου?Ποιός μήλισε για "τετοια" ώθηση?
sofix Μάρτιος 9, 2007 #22 Μάρτιος 9, 2007 @Expertτο θεμα με τις μνημες,το εθιξα,αλλα δυστυχως ειναι κυριως τυχη.εκτος αν απο καποιον αλλον ξερουμε οτι η εν λογω παρτιδα φοραει μνημες 1.1-1.3-2.8 κτλ οποτε τρεχουμε ολοι και παιρνουμε την ιδια...τωρα ο αγοραστης που δεν τον ενδιαφερει το extreme o/c, για μενα παιρνει την φτηνοτερη υλοποιηση...ασε που η εμπειρια μου απο μοντελα GT (6600GT+7800GTX απο προσωπικη εμπερια) μου λεει οτι κερδιζεις συνηθως λιγα πραγματα με το o/c,διοτι ειναι αρκετα "πουσαρισμενες" απο μαμα..να μου πεις για κατι 7900GS που πηγαιναν στο θεο ή για τις 8800 σαν την δικη σου, που ψαχνουμε ολοι να βρουμε τι ***** μνημες φοραει η καθε υλοποιηση,να συμφωνησω..οσο για τον φιλο gkatsogr,που ζητησε την βοηθεια μας,απο τη στιγμη που δηλωνει οτι το o/c δεν ειναι προταιρεοτητα του και οτι θα εβαζε την καρτα σε νερο,εγω εστω και τωρα,κατοπιν εορτης μιας και πηρε xfx, θα του πω οτι ΔΕΝ εκανε σωστη αγορα με βαση τις αναγκες του και τσαμπα τα +30 ευρω..καλοριζικη παντως !:hi:
pavou Μάρτιος 9, 2007 #23 Μάρτιος 9, 2007 Συγνώμη αλλά όπως είπα και πριν δεν υπάρχει ειρωνεία σε αυτά που γράφω απορίες εκφράζω και το μόνο που κάνω είναι να διαβάζω και να διερωτώμαι από αυτά Αρχική απάντηση από Expert [Σήμερα, στις 18:34] βσκ..να σου πώ...’μα είσαι στο όριο των playable fps...τότε λίγο κλοκάρισμα...θα βοηθείσει ΠΑΡΑ πολύ...Από την στιγμή που αυτό θα συμβαίνει με την 7600...ακόμα και 10μηζ στο καθένα να δώσει....θα ανταμηφ8εί κι όλας
Expert Μάρτιος 9, 2007 #24 Μάρτιος 9, 2007 Αρχική απάντηση από sofix @Expertτο θεμα με τις μνημες,το εθιξα,αλλα δυστυχως ειναι κυριως τυχη.εκτος αν απο καποιον αλλον ξερουμε οτι η εν λογω παρτιδα φοραει μνημες 1.1-1.3-2.8 κτλ οποτε τρεχουμε ολοι και παιρνουμε την ιδια...τωρα ο αγοραστης που δεν τον ενδιαφερει το extreme o/c, για μενα παιρνει την φτηνοτερη υλοποιηση...ασε που η εμπειρια μου απο μοντελα GT (6600GT+7800GTX απο προσωπικη εμπερια) μου λεει οτι κερδιζεις συνηθως λιγα πραγματα με το o/c,διοτι ειναι αρκετα "πουσαρισμενες" απο μαμα..να μου πεις για κατι 7900GS που πηγαιναν στο θεο ή για τις 8800 σαν την δικη σου, που ψαχνουμε ολοι να βρουμε τι ***** μνημες φοραει η καθε υλοποιηση,να συμφωνησω..οσο για τον φιλο gkatsogr,που ζητησε την βοηθεια μας,απο τη στιγμη που δηλωνει οτι το o/c δεν ειναι προταιρεοτητα του και οτι θα εβαζε την καρτα σε νερο,εγω εστω και τωρα,κατοπιν εορτης μιας και πηρε xfx, θα του πω οτι ΔΕΝ εκανε σωστη αγορα με βαση τις αναγκες του και τσαμπα τα +30 ευρω..καλοριζικη παντως !:hi: Δεν ξέρω κατά πόσο είναι θέμα τύχης τλκ...άμα έχεις διάθεση...κάνεις μια έρευνα...και μετά ξέρεις τι πέρνειςΚαι όσο για την διαφορά τον επιδόσεων....δεν θέλω να συνεχίσω..μπορείς να το δείς και μόνος σου...όταν είσαι στο όριο των FPS...λίγο να την ανεβάσεις...και θα καταλάβεις πολλά
sakis_the_fraud1416003252 Μάρτιος 9, 2007 #25 Μάρτιος 9, 2007 Αρχική απάντηση από sofix [Σήμερα, στις 14:56] μπορεις να μου εξηγησεις το συλλογισμο σου? συνιθως οι XFX ειναι διαλεγμενες για να εχουν καλυτερη αποδοση σε overclocking...με αυτο το σκεπτικο, αφου δεν "παιζει" και η ψυξη ρολο, πιστευω πως η υλοποιηση της ειναι καλυτερη...μπορει να ειναι σωστο μπορει και λαθος... υποθεσεις κανουμε!
steve_m Μάρτιος 9, 2007 #26 Μάρτιος 9, 2007 Παιδια μην το ψαχνετε πολυ.Τί overclocking και μαντολες!7600gt ειναι ελεος! Να ηταν καμια 7900 ή χ1900 ενταξει.Ποσο καλυτερα θα παιζει κλοκαρισμενη αυτη η καρτα,περιορισμενων δυνατοτητων ειναι.1024 θα παιζει χωρις κλοκια ,1024 και μετα.
Expert Μάρτιος 9, 2007 #27 Μάρτιος 9, 2007 Δεν καταλαβαίνω...Γιατί οι 7600 δεν κλοκάρονται?...δεν κερδίζουν επιδόσεις?
sofix Μάρτιος 10, 2007 #28 Μάρτιος 10, 2007 με ενα προχειρο ψαξιμο,οριστε τι κερδιζεις..100 marks στο 3dmarkhttp://xtreview.com/review63.htm"The XFX 7600GT turned out to be the biggest letdown..."και επισηςμε το ζορι 3-4 fps αν παρεις μια XFX extreme edition σε σχεση με μια αλλη 7600..(στο θεμα μας δεν μιλισαμε για XXX editions,αλλα ετσι για να εχει ακομα πιο ενδιαφερον η συγκριση..)http://techreport.com/reviews/2006q2/geforce-7600s/index.x?pg=10"Even then, the performance gain is relatively modest, just as it is with the other cards..."ειπαμε καλη φαση το o/c αλλα μην λεμε και υπερβολες...
pavou Μάρτιος 10, 2007 #29 Μάρτιος 10, 2007 Αρχική απάντηση από sofix [Σήμερα, στις 12:45] με ενα προχειρο ψαξιμο,οριστε τι κερδιζεις..100 marks στο 3dmarkhttp://xtreview.com/review63.htm"The XFX 7600GT turned out to be the biggest letdown..."και επισηςμε το ζορι 3-4 fps αν παρεις μια XFX extreme edition σε σχεση με μια αλλη 7600..(στο θεμα μας δεν μιλισαμε για XXX editions,αλλα ετσι για να εχει ακομα πιο ενδιαφερον η συγκριση..)http://techreport.com/reviews/2006q2/geforce-7600s/index.x?pg=10"Even then, the performance gain is relatively modest, just as it is with the other cards..."ειπαμε καλη φαση το o/c αλλα μην λεμε και υπερβολες... +1:T:Εγώ έχω την Sapphire x1950pro 512 και clock αροντας την το μονο που κερδίζω στο 3dmark05 είναι 300+ ε και? Στο game δεν έχει διαφορά και ανεβάζει και θερμοκρασία δεν αξίζει ο κόπος σε τέτοιες κάρτες , να ήταν καμιά σαν την δικά σου 88οο τότε ασχολείσαι με το άθλημα .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.