gkatsogr Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2007 Παίδες η μία που θέλω είναι απο το Πλαίσιο με κωδικό : 925934 Τwintech 7600 GT 256 MB #Μοντέλο 7600 GT#Σύνδεση PCI e 16X#Chipset G73#Μέγιστη Ανάλυση 2048 x 1536 @ 85Hz#ΜΝΗΜΗ 256 MB#Engine Clock 560Mhz#Memory Clock 1400Mhz#Memory Interface 128 bit#RAMDAC 400 Mhz#Slot PCI EXPRESS#Ειδικά Χαρακτηριστικά hdtv ready TV - out DVI 2nd VGAκαι η άλλη απο το e-shop με κωδικό : 519570XFX NVIDIA GF7600GT 256MB 570M PCI-E RETAIL# Chipset: GeForce 7600GT.# Μνήμη: 256MB DDR3 στα 128-bit.# Engine Clock: 570MHz.# Memory Clock: 1450MHz.# RAMDAC: Dual 400MHz.# Μέγιστη ανάλυση: 2048x1536 στα 85Hz.# Pixel Pipelines: 12.# Τοποθέτηση: PCI Express x16.# Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Έξοδοι Dual DVI-I, TV-OUT. Πλήρης υποστήριξη DirectX 9.0c, OpenGL 2.0.# Εγγύηση: 3 χρόνια.# Συσκευασία: Retail.Απλά η μία έχει hdtv έξοδο ενώ η άλλη είναι λίγο πιο γρήγορη!!!Ποιά απο τις δύο?
GeorgeVasil Μάρτιος 9, 2007 #2 Μάρτιος 9, 2007 Απο το σύστημα ψύξης και μονό,και από την φασαρία που κάνει αυτό της Τwintech εγώ θα επαιρνα ΧFX.Βασικά αν θες ποιότητα παίρνεις ΧFX,αν θες φτηνή υλοποίηση Τwintech.(Μιλάω για τις συγκεκριμένες - παθών).
gkatsogr Μάρτιος 9, 2007 Author #3 Μάρτιος 9, 2007 Πρόκειτε να βάλω νεράκι και στην VGA!Αλλά απ' ότι με βλέπω μάλλον για την XFX θα πάω!
Mainframe Μάρτιος 9, 2007 #11 Μάρτιος 9, 2007 Πάρε την πιο φτηνή.....Και εγώ που πήρα την EVGA θεωρώντας την καλύτερη ποιοτικά....έχω κάτι 95αρια σε full load μούρλια!
Expert Μάρτιος 9, 2007 #12 Μάρτιος 9, 2007 Αρχική απάντηση από tolis86 ε τοτε ποια η διαφορα? bsk δεν ξέρω τι παίζει σχετικά με την επιλογή των μνημών και των gpu...Αν η διαφορά στην τιμή δεν τον πηράζει(δεν ξέρω και πόσο είναι) εγώ θα έπερνα XFX...
Expert Μάρτιος 9, 2007 #14 Μάρτιος 9, 2007 Εσένα αν δεν σε χαλάνε τα 30...θα έλεγα να πάρεις την XFX πάντος...
sofix Μάρτιος 9, 2007 #15 Μάρτιος 9, 2007 αφου θα βαλεις νερο,παιρνεις την πιο φτηνη..η διαφορα τους περιοριζεται στο software που δινουν με την συσκευασια(κανενα game etc..) και στο συστημα ψυξης,το οποιο εσενα δεν σε ενδιαφερει..την πολιτικη της XFX να μου βαζει σε μερικες καρτες 5ΜHz παραπανω στα ρολογια,για θεμα εντυπωσιασμου,ας μην την σχολιασω.. εκτος αν μιλαμε για διαλεγμενες καρτες, με συγκεκριμενες μνημες που ανεβαζουν παραπανω..Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud αφου θα βαλεις νερακι, παρε την XFX... μπορεις να μου εξηγησεις το συλλογισμο σου?
Expert Μάρτιος 9, 2007 #16 Μάρτιος 9, 2007 Αρχική απάντηση από sofix αφου θα βαλεις νερο,παιρνεις την πιο φτηνη..η διαφορα τους περιοριζεται στο software που δινουν με την συσκευασια(κανενα game etc..) και στο συστημα ψυξης,το οποιο εσενα δεν σε ενδιαφερει..την πολιτικη της XFX να μου βαζει σε μερικες καρτες 5ΜHz παραπανω στα ρολογια,για θεμα εντυπωσιασμου,ας μην την σχολιασω.. εκτος αν μιλαμε για διαλεγμενες καρτες, με συγκεκριμενες μνημες που ανεβαζουν παραπανω.. Αν με ρώταγες μέχρι χθές...θα σου έλεγα το ίδιο...Αλλά από twintech 8800gtx πήγα σε XFX 8800gtx και η μία είχε μνήμες hynix που δεν πήγαιναν βήμα...με όσο ρεύμα και αν έδινα...και η άλλη πάει μαμιώντας...Ενώ υποτίθεται ότι είναι ίδιες ακριβώς..τλκ είχαν διαφορετικές μνημες...Μπορεί και να είναι τελείως θέμα τύχης...αλλά μπορεί και όχι...Αυτό μπορούν να μας το πούν άλλοι που έχουν δοκιμάσει περισσότερες από 2 κάρτες με το ίδιο τσιπάκι
gkatsogr Μάρτιος 9, 2007 Author #17 Μάρτιος 9, 2007 Τελικά έκλεισα την XFX!Να σας πώ την αλήθεια με overclocking δεν ασχολούμαι!Αλλά μου φαίνεται πως με αυτό το μηχάνημα θα ξεκινήσω να πειράζω τάσεις...και φυσικά με την πολύτιμη βοήθεια απο εσάς!
pavou Μάρτιος 9, 2007 #18 Μάρτιος 9, 2007 Αρχική απάντηση από Expert [Σήμερα, στις 15:10] Αν με ρώταγες μέχρι χθές...θα σου έλεγα το ίδιο...Αλλά από twintech 8800gtx πήγα σε XFX 8800gtx και η μία είχε μνήμες hynix που δεν πήγαιναν βήμα...με όσο ρεύμα και αν έδινα...και η άλλη πάει μαμιώντας...Ενώ υποτίθεται ότι είναι ίδιες ακριβώς..τλκ είχαν διαφορετικές μνημες...Μπορεί και να είναι τελείως θέμα τύχης...αλλά μπορεί και όχι...Αυτό μπορούν να μας το πούν άλλοι που έχουν δοκιμάσει περισσότερες από 2 κάρτες με το ίδιο τσιπάκι Για σας παιδιά και συγνώμη αλλά με μπερδέψατε , είστε Beta testers μήπως και δεν κατάλαβα κάτι καλά ?ο άνθρωπος θέλει να αγοράσει μια 7600 και το πρώτο που ακούω είναι over clock γιατί ?? για παιχνίδια δεν την θέλει την κάρτα ? και άντε και την clockάρισε την κάρτα πόσα παραπάνω fps θα πάρει στο game και θα αξίζει όλη αυτή η φασαρία ? δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά πιστεύω ότι δεν αξίζει ο κόπος του over clock εκτός και αν σας αρέσει να λέτε ανέβηκα στο 3dMark03 ή 05 ή 06 ,κατά 50 ,10,200 μονάδες , αυτά όλα είναι μόνο για τους αριθμούς τον benchmarks και όχι για την ουσία που είναι το game play , δηλαδή FPS.Ταπεινή μου γνώμη
Expert Μάρτιος 9, 2007 #19 Μάρτιος 9, 2007 βσκ..να σου πώ...’μα είσαι στο όριο των playable fps...τότε λίγο κλοκάρισμα...θα βοηθείσει ΠΑΡΑ πολύ...Από την στιγμή που αυτό θα συμβαίνει με την 7600...ακόμα και 10μηζ στο καθένα να δώσει....θα ανταμηφ8εί κι όλαςΔεν κατάλαβα όμως ο ειρωνικό ήφος στο αν είμαστε beta testers...(εκτός και αν κατάλαβα λάθος εγώ...)
pavou Μάρτιος 9, 2007 #20 Μάρτιος 9, 2007 Ειρωνεία καμία απορία ναι , εάν πιστεύεις όπως είπες ότι και 10 Mhz θα του δώσουν τέτοια ώθηση τότε πάσο .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.