geogeoland Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2007 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω... ακούω από πολλούς φράσεις όπως "Start/run/%temp% και διέλυσε ότι βρείς..." και άλλα σχετικά. Οπότε προκύπτει η ερώτηση: Κατα πόσο είναι ασφαλές αυτο? Τί είδους αρχεία βρίσκονται εκεί και, σίγουρα δν είναι χρήσιμα απο το σύστημα. Μερικά εξ αυτών έχουν και απαγόρευση διαγραφής (Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση). Να μπουκάρω και να Shift Deletαρω άφοβα ή.... τι?
geogeoland Μάρτιος 8, 2007 Author #3 Μάρτιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly Ότι διαγράφεται εκεί μέσα πέτα το, χωρίς 2η σκέψη Στανταρ πράγματα έτσι??? :) (Είναι υπερβολικά καλό για να το πιστέψω, γι αυτό)! :hehe:
jpavly Μάρτιος 8, 2007 #5 Μάρτιος 8, 2007 Temp = Temporary files.Είναι δηλαδή αρχεία τα οποία αφήνουν κάποια προγράμματα μετά το τρέξιμό τους ως "κατάλοιπα". Είναι άχρηστα.
inertiacreep Μάρτιος 9, 2007 #6 Μάρτιος 9, 2007 Αρχική απάντηση από geogeoland...Μερικά εξ αυτών έχουν και απαγόρευση διαγραφής (Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση). Να μπουκάρω και να Shift Deletαρω άφοβα ή.... τι? Αυτά χρησιμοποιούνται εκείνη τη στιγμή από κάποιο πρόγραμμα που έχεις ανοικτό. Σβήνε, σβήνε γιατί μαζεύονται αρκετά, ανάλογα με τη χρήση που κάνεις στο pc σου...
sakis_the_fraud1416003252 Μάρτιος 9, 2007 #7 Μάρτιος 9, 2007 τα εσβησα ολα, εκτος απο 2 που μου εβγαζε σφαλμα οτι χρησιμοποιουνται απο αλλο προγραμμα... για να δουμε αποτελεσματα! υπαρχει τροπος να κανουμε (για την ακριβεια να κανει καποιος ) ενα προγραμμα και να τα διαγραφει ολα αυτοματα μετα απο π.χ. 5 μερες?
GoMaR Μάρτιος 9, 2007 #8 Μάρτιος 9, 2007 Φτιαξε ενα batchaki με τα commands για del..Ειμαι δουλεια τωρα και δεν εχω χρονο να ψαξω τα commands.. Παντως αυτο σκεφτομαι τωρα..Εχε το στο deskop και οποτε γουσταρεις "double click"
inertiacreep Μάρτιος 9, 2007 #9 Μάρτιος 9, 2007 Για παρτε ενα ECHO OFF CD C:\Documents and Settings\[username]\Local Settings\Temp DEL *.* /S/Q/AR/AH CD.. RD TEMP /S/Q MD Temp CD\ ECHO ON Λίγο πατσαβουρέ ξέρω αλλά είναι 10 λεπτών δουλειά...όποιος έχει παρατηρήσεις-διορθώσεις ας τις ρίξει... Στο [username] βάλτε το όνομα χρήστη που έχετε στα windows, χωρίς τις αγκύλες. Κάποια παράμετρος θα υπάρχει για να το βρίσκει μόνο του αλλά μου διαφεύγει. Το MD Temp το έβαλα σε περίπτωση που σβήσει και τον κατάλογο το RD Temp αν αυτός δεν έχει καθόλου αρχεία που χρησιμοποιούνται εκείνη τη στιγμή (είπαμε είναι πρόχειρο). Μου δουλεύει μια χαρά. Μετονομάστε το αρχείο .txt σε .bat. Δοκιμάστε, κύριοι... deltemp.txt
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.