leondim77 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2007 Επειδή βαριέμαι ελεεινά να βάζω την μητρική για τοποθέτηση Cooler θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε κάποιον που να μην το απαιτεί και να ψήξει καλά (καλύτερα από την stock ψήκτρα), τον επερχόμενο opteron 165? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Μάρτιος 8, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από leondim77 Επειδή βαριέμαι ελεεινά να βάζω την μητρική για τοποθέτηση Cooler θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε κάποιον που να μην το απαιτεί και να ψήξει καλά (καλύτερα από την stock ψήκτρα), τον επερχόμενο opteron 165? Η ψύκτρα που περιλαμβάνει το πακέτο, είναι υπερακετή, αφού διαθέτει heatpipes και χαλκό....χωρίς να βγάλεις την μητρική σου...διορθώστε με αν κάνω λάθος....:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Μάρτιος 8, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από Indiana Η ψύκτρα που περιλαμβάνει το πακέτο, είναι υπερακετή, αφού διαθέτει heatpipes και χαλκό....χωρίς να βγάλεις την μητρική σου... διορθώστε με αν κάνω λάθος....:flower: Τα λες σωστά, η ψύκτρα είναι πολύ καλή, το θέμα είναι αν θα κάνει oc ή όχι, αν κάνει καλό είναι να δούμε κάτι σε καλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bizimis1416003167 Μάρτιος 8, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 Καλη ειναι η μαμα του opty και με heatpipes. Αλλα η Big Typhoon VX ειναι καλυτερη και δεν χρειαζεται να ξηλωσεις και το mobo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Μάρτιος 8, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από ergotelis Τα λες σωστά, η ψύκτρα είναι πολύ καλή, το θέμα είναι αν θα κάνει oc ή όχι, αν κάνει καλό είναι να δούμε κάτι σε καλύτερο. πάντως εγώ που είμαι τώρα στα 2500 με την stock την ψύκτρα, δεν πάει πάνω από 50 βαθμούς...και κάμποση σκόνη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leondim77 Μάρτιος 9, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2007 Λοιπόν έβαλα τον 165.Multiplier στα χ9FSB στα 301Μνήμες στα 266 (divider)και έχω τον επεξεργαστή να τρέχει στα 2712MHzΘερμοκρασίες είμαι στα περίπου 33 ο κάθε πυρίνας.Δηλαδή είμαι στους 66 βαθμούς? πολύ δεν είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Μάρτιος 9, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2007 οχι 33 ο καθε.Δεν ισχυει τετοια προσθεση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.