Occultist Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2007 Στην Gecube X800XL της υπογραφής, ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν όλα άψογα από τη στιγμή που την είχα εγκαταστήσει 2 χρόνια περίπου, ξαφνικά μια μέρα, καθώς έπαιζα κάποιο game, μου πέταξε το σύστημα mple οθόνη. Αφού έκανα restart, πήγα και εγκατέστησα προληπτικά νέους drivers για την ατι, και στο επόμενο restart και μετά, μου πέταγε την ίδια μπλέ οθόνη πριν μπει στα windows. Έκανα format και καθαρή εγκατάσταση των windows, και πριν περάσω drivers για ati, πρόσεξα ότι στο device manager, ενώ όλες τις άλλες συσκευές τις έχει κανονικά, στη vga, αντί να βγάζει το κλασικό εικονίδιο με το ερωτηματικό, το βγάζει αλλά 8 φορές. Αν εγκαταστήσω drivers, στο επόμενο restart πετάει μπλε οθόνη πριν μπει στα windows, και η μόνη λύση είναι να προλάβω να βάλω safe mode και να απεγκαταστήσω την κάρτα γραφικών. Στη συνέχεια βέβαια άμα πάω να μπω κανονικά την κάνει πάλι detect 8 φορές. Δοκίμασα και εκ νέου format, αλλά κάνει ακριβώς τα ίδια! Δεν είμαι σίγουρος αν φταίει η vga αλλά αυτές τις ενδείξεις έχω. Μπορείτε να με βοηθήσετε;
pigassos19 Μάρτιος 8, 2007 #2 Μάρτιος 8, 2007 Δοκιμασε να εγκαταστησεις τιποτα αλλους drivers αλλα εμενα μου βρωμαει η καρτουλα!Καλο θα ηταν αν μπορουσες να τη δοκιμασεις και αλλου!
Occultist Μάρτιος 8, 2007 Author #3 Μάρτιος 8, 2007 Τα ίδια κάνει με όλες τις εκδόσεις catalyst. Βασικά το πρόβλημα φαίνεται και πριν βάλω drivers, γιατί το γνωστό κίτρινο εικονίδιο με το ερωτηματικό "standard vga" το βγάζει 8 φορές στο device manager. Θα δοκιμάσω να δανειστώ καμια άλλη κάρτα να δω αν κάνει τα ίδια...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.