Jump to content

AGP Sapphire 1650 Pro 256 MB

pan

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από pan [Σήμερα, στις 12:42]

Οταν λες ζοριζεται?

Κανει κολληματακια ή απλα το βλεπεις απο το προγραμμα... με την δικια μου παντως δεν ειδα να ζοριζεται καπου.... στουκες, νιτρο, κ λοιπα μονο το ανεμηστηρακι της καρτας ειδα να βγαζει ποδια και να τρεχει (το ακουγα λιγο στροφαρισμενο) αλλα λογικο μου φανηκε...

Στα ποσα fps πρεπει να παιζει κανονικα ενα παιχνιδι με το προγραμμα που μου εστειλες γιατι δεν εχω ιδεα απο αυτα ? :cool:

1.καλοριζικη η καρτα

2.Προφανως και δεν εχεις δει παιχνιδι να παιζει κανονικα (λογω 5200) γιαυτο και νομιζεις οτι παιζεις στο high

3.Ποιος ειπε οτι σε καθε game πρεπει να κολλαει κανα 2λεπτο ωστε να εχεις χρονο για τσιγαρο-κατω απο 25fps ειναι unplayable.Σκεψου να επρεπε να ζεις σε αργη κινηση...

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Καλη ιδεα BILL5 αλλα μαλλον θα επρεπε να αγορασω και τροφοδοτικο....

Και επισης αποφευγω το e-shop ... δεν μου εχει δωσει αρκετα καλη εντυπωση σε περιπτωση βλαβης...

ειχε και το πλαισιο μια στα ιδια χρηματα της GECUBE αλλα δεν καιγομαι για πολλα λεφτα αυτην τη στιγμη... Την δουλεια μου την κανω ανετα κι ετσι οταν χτισω καινουργιο desktop θα αλλαχτουν ολα εφ'όσον τιποτα απο μητρικη με 478 socket δεν θα μπαινουν στην τοτε μητρικη...

• 2 weeks later...

Καλορίζικη η καρτούλα!:cool: Πιστεύω ότι με τους όρους που έθεσες, έκανες την καλύτερη επιλογή. Και σε σχέση με άλλες της κατηγορίας, η χ1650pro είναι συνήθως γρηγορότερη από 7600gs. Μόνο η 7600gt είναι πιο γρήγορη. Σε ότι αφορά την ποιότητα γραφικών πάντως , τις έχει και τις δύο 7600;)

Σ'ευχαριστω Occultist...

Καλη τιμη ... καλες ταχυτητες στα clock ... και απο πραξη προς το παρων μονο Carbon εχω δει με ολα full σε 1280x1024 και παιζει τελεια.

Ειδα το BATTLESTATIONS και το RUNAWAY 2 επισης, και κανενα προβλημα...

Το test drive unlimited επισης μια χαρα με ολα full σε 1280x1024 αλλα σ'αυτο εχει καποια κολληματα τα οποια πρεπει να οφειλονται στο παιχνιδι και οχι στην καρτα γραφικων...

Θα το ελεγξω καποια στιγμη να δω γιατι τα κανει... Απλα οπως ειπα δεν παιζω πολυ και αυτα που λεω τα εχω δει απο λιγο... Αυτες τις μερες αν βρεχει θα ασχολειθω περισσοτερο και θα εχω καλυτερη γνωμη... Αλλα για αρχη αξιζει τα λεφτα της!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.