adok13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2007 μηπωσ ξερει καποιος πωσ μπορω σε ενα δικτυο με 6pc,να κανω share καποιο φακελο,αλλα μονο σε εναν υπολογιστη,δηλαδη οι υπολοιποι 5 να μην τον βλεπουν ή τουλαχηστον να μην μπορουν να μπουν.Εχω windows xp στο pc μου.
trendy Μάρτιος 8, 2007 #2 Μάρτιος 8, 2007 Να ορίσεις συγκεκριμένο χρήστη που να επιτρέπεται να διαβάσει τα αρχεία που κάνεις share και στον άλλο υπολογιστή που θα μπει να κάνεις map το network drive με αυτό το username-pass.
adok13 Μάρτιος 9, 2007 Author #4 Μάρτιος 9, 2007 δεν εχω καποια τετοια επιλογη ουτε απτισ ιδιοτητες φακελων/κοiνη χρηση οπου κανω share το φακελο,ουτε απτη διαχηρειση υπολογιστη.και οταν κανω αντοιστοιχηση δισκου δεν μου εχει καποια επιλογη για να βαλω κωδικο.μηπωσ αυτο γινεται μονο απτον server;μπορει καποιοσ να μου περιγραψει τη διαδικασια αναλυτικα;
Astacus Μάρτιος 9, 2007 #5 Μάρτιος 9, 2007 Ανοιξε το my computer>κλικ στο εργαλεια και στο επιλογες φακελων>Στην καρτελα προβολη απενεργοποιησε το "χρηση απλης κοινης χρησης αρχειων"Ολα αυτα σε xp
adok13 Μάρτιος 12, 2007 Author #6 Μάρτιος 12, 2007 σασ ευχαριστο και τους δυο παρα πολυ.:worship: :worship: :worship:
adok13 Απρίλιος 4, 2007 Author #7 Απρίλιος 4, 2007 ρε παιδια εκανα ολα τα παραπανω αλλα γιατι οταν παω να κανω map, το φακελο που εχω κανει share απο αλλον χρηστη,με αλλο username και pass(του χρηστη που εχω δωσει τα δικαιωματα)μου λεει οτι ''ο δισκος ειναι ηδη αντιστοιχισμενος και οτι δεν επιτρεπεται....''και δεν μπορω να τον κανω map.ξερεις καποιος γιατι μου βγαζει αυτο το μυν.;
adok13 Απρίλιος 4, 2007 Author #8 Απρίλιος 4, 2007 sorry πρεπει να εκανα βλακεια.μονο απο αλλο pc μπορω να τον κανω map τον share folder,ε;εγω το εκανα απτο ιδιο pc απο αλλον χρηστη που εφτιαξα για δοκιμη.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.