Jump to content

share a folder μονο σε ενα pc

adok13

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

μηπωσ ξερει καποιος πωσ μπορω σε ενα δικτυο με 6pc,να κανω share καποιο φακελο,αλλα μονο σε εναν υπολογιστη,δηλαδη οι υπολοιποι 5 να μην τον βλεπουν ή τουλαχηστον να μην μπορουν να μπουν.Εχω windows xp στο pc μου.

Να ορίσεις συγκεκριμένο χρήστη που να επιτρέπεται να διαβάσει τα αρχεία που κάνεις share και στον άλλο υπολογιστή που θα μπει να κάνεις map το network drive με αυτό το username-pass.

δεν εχω καποια τετοια επιλογη ουτε απτισ ιδιοτητες φακελων/κοiνη χρηση οπου κανω share το φακελο,ουτε απτη διαχηρειση υπολογιστη.και οταν κανω αντοιστοιχηση δισκου δεν μου εχει καποια επιλογη για να βαλω κωδικο.μηπωσ αυτο γινεται μονο απτον server;μπορει καποιοσ να μου περιγραψει τη διαδικασια αναλυτικα;

Ανοιξε το my computer>

κλικ στο εργαλεια και στο επιλογες φακελων>

Στην καρτελα προβολη απενεργοποιησε το "χρηση απλης κοινης χρησης αρχειων"

Ολα αυτα σε xp

• 4 weeks later...

ρε παιδια εκανα ολα τα παραπανω αλλα γιατι οταν παω να κανω map, το

φακελο που εχω κανει share απο αλλον χρηστη,με αλλο username και pass(του χρηστη που εχω δωσει τα δικαιωματα)

μου λεει οτι ''ο δισκος ειναι ηδη αντιστοιχισμενος και οτι δεν επιτρεπεται....''και δεν μπορω να τον κανω map.ξερεις καποιος γιατι μου βγαζει αυτο το μυν.;

sorry πρεπει να εκανα βλακεια.μονο απο αλλο pc μπορω να τον κανω map τον share folder,ε;εγω το εκανα απτο ιδιο pc απο αλλον χρηστη που εφτιαξα για δοκιμη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.