mariosalice Μάρτιος 14, 2007 Author #41 Μάρτιος 14, 2007 Αρχική απάντηση από ΟΕW1999 [Χθες, στις 22:42] Μαριε <<Θέλουν να οδηγήσουν όλη την αγορά προς το DX-10, όσο πιο γρήγορα γίνεται.>> ειναι ετσι ομως?ή ακομα DX10 δεν υπαρχει και ειναι ακομα ενα εξυπνο κολπο των εταιριων,Δεν ειπε κανενας οτι δεν θελει να παει σε DX10 ολοι εκει θα παμε καποια στιγμη, αλλα απο την εμπειρια μου και οπως κινειται η αγορα οταν ενα προιον ερχεται ολες οι εταιριες θελουν να γινεται ντορος για το προιον τους γιατι αυτο θα φερει πωλησεις σε αυτες κατι το οποιο δεν γινεται με το DX10 τωρα. ολοι ελεγαν οτι τα νεα VISTA θα εχουν DX10 κατι το οποιο ουτε ειδαμε και ουτε ακουσαμε επισημα ποτε θα δουμε. Το βλέπουμε το DX-10.Μπορούμε να έχουμε πολλαπλές 3Δ εφαμογές, όπως ένα video για background, ένα video να παίζει, πολλά 3Δ παράθυρα ανοικτά, με μεγαλύτερη σταθερότητα, λιγότερα κολλήματα και τους οδηγούς ήχου να μην υποστηρίζουν hardware acceleration στο ΕΑΧ της Creative.Μόνο που θα τα δούμε όλα αυτά να τρέχουν πολύ πιο γρήγορα μελλοντικά.Επίσης και τα παιχνίδια θα γράφονται για μια κονσόλα και όχι για κάθε κάρτα ξεχωριστά.Δεν θα υπάρχουν τα bits που λένε στο παιχνίδι τις δυνατότητες που έχει η κάρτα γραφικών. Καταργούνται αυτά.Όλες θα έχουν τις ίδιες δυνατότητες, που θα τις καθορίζει το DX-10.
morfeas-dsl- Μάρτιος 14, 2007 #42 Μάρτιος 14, 2007 γραφικα real life ποτε θα εχουμε υποθετικα μιλωντας?
Nikki_Sixx Μάρτιος 14, 2007 #43 Μάρτιος 14, 2007 Αρχική απάντηση από Dem [Χθες, στις 03:04] Aκριβώς. Αν θες την γνώμη μου, αν έχεις μια πολυ αδυναμη καρτα τωρα και δεν μπορεις να περιμένεις άλλο για τους δικους σου λόγους, πάρε την πιο φθηνη GTS με 320 mb. Γνωμη μου είναι οτι αυτή με τα 640 δεν αξιζει τον κοπο αφου με 480 βρισκεις GTX. Αλλα και πάλι εξαρταται απο σενα, το πως θα την αξιοποιησεις τον καιρο που θα περιμενες, τι καρτα έχεις τωρα και τι απαιτησεις έχεις..κτλ κτλ. @DemΕγω πολυ απλα ειναι να παιζω μια χαρα τα παιχνιδάκια (και τα αρκετα απαιτητικα) και να μην ειμαι στα ορια.Αν τωρα παρω την πιο φθηνη GTS 320 θα συμβει αυτο?Και αν ηξερα π.χ. αν βγαινει σε 2 εβδομαδες η φθηνη σειρα 8 της nvidia θα περιμενα.Αλλα μπορει να ειναι τοσο μπορει και 3-4 μηνες.Οποτε βασει αυτων αξιζει τελικα η 640 ή η 320?Ρε παιδια συγνωμη,οπως ξαναειπα αν η 8800 δεν παει καλα στα dx10 παιχνιδια τοτε θα πεσουν πολλες χριστοπ....Ποιος ο λογος μετα να την αγορασουμε και να σκαμε 400-500 ενω?Για να ειμαστε ανετοι σε αλλες εφαρμογες και σε παιχνιδια dx9?
ΟΕW1999 Μάρτιος 14, 2007 #44 Μάρτιος 14, 2007 Δεν θα υπάρχουν τα bits που λένε στο παιχνίδι τις δυνατότητες που έχει η κάρτα γραφικών. Καταργούνται αυτά.Όλες θα έχουν τις ίδιες δυνατότητες, που θα τις καθορίζει το DX-10.Δηλαδη δεν θα μετραει τι καρτα εχεις αλλα πως θα βλεπει το DX-10 το παιχνιδι ???Ετσι ποιο το νοημα της αγορας μιας ακριβης καρτας??
Nikki_Sixx Μάρτιος 14, 2007 #45 Μάρτιος 14, 2007 Αρχική απάντηση από ΟΕW1999 [Σήμερα, στις 16:02] Ετσι ποιο το νοημα της αγορας μιας ακριβης καρτας?? Σε αυτην την χρονικη περιοδο αυτο ειναι το ερωτημα μου και μενα...
ΟΕW1999 Μάρτιος 14, 2007 #46 Μάρτιος 14, 2007 Οχι μονο τωρα αλλα και αργοτερα αν ισχυουν αυτα που λεει ο μαριος τοτε ναι γιατι να παω σε μια ακριβη καρτα τωρα αλλα και μετα.Επισης δεν μπορω να πω οτι συμπαθω και ιδιαιτερα την nvidia αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.ακομα ειναι νωρις να λεμε για DX10 την ωρα που ουτε το ειδαμε ακομα και ουτε κυκλοφορησε με τα νεα vista που ολοι περιμεναμε
tarasque Μάρτιος 14, 2007 #47 Μάρτιος 14, 2007 όσο πιο λίγα δώσεις τώρα τόσο καλύτερα. νομίζω ότι δεν κατάλαβες καλά το μάριο, δεν σημαίνει ότι με το wddm 2.x δεν θα υπάρχει διαφορά μεταξύ των επιδόσεων, η διαφορά θα υπάρχει αλλά θα αλλάζει ο τρόπος επικοινωνίας του παιχνιδιού με το hardware έκεινο το κομμάτι θα γίνει πιο ενοποιημένο (αν κατάλαβα και εγώ καλά )
Nikki_Sixx Μάρτιος 15, 2007 #48 Μάρτιος 15, 2007 Εμ δεν ειναι ακριβως ετσι.Θα παρεις εναν καλο υπολογιστη τωρα και θα παρεις μια VGA ξερω γω με 150 ευρω?Εκτος κι αν την αλλαξεις πανω στο εξαμηνο.Το θεμα ειναι να παρεις μια καλη να σου βγαλει κανα 2 χρονακια τουλαχιστον.Νομιζω οι πιο πολλοι δεν εχουν εχουν ορεξη να σκανε 500αρες καθε λιγο και λιγακι.Ετσι δεν ειναι?
tarasque Μάρτιος 15, 2007 #49 Μάρτιος 15, 2007 αυτό που εννοώ είναι ότι αν είχα το δίλλημα *τώρα* να πάρω μια 8800gtx ή όχι σίγουρα δεν θα έσκαγα 500αρα για να το κάνω. τώρα θα περίμενα και θα βολευόμουν άντε με τη μικρή gts μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο (δηλ. ίσως και χρόνο). νομίζω ένα maximum πλαφόν για γραφικά γύρω στα 300 είναι αρκετά συνετό για προσωπικές επιλογές μιλάμε πάντα γιατί κάποιος άλλος θα έπερνε την gtx *τώρα* απλά επειδή γουστάρει να benchάρει
Nikki_Sixx Μάρτιος 15, 2007 #50 Μάρτιος 15, 2007 Ε ναι αναμφισβητητα ειναι προσωπικες επιλογες του καθενος , αλλα εμενα με καιει αυτο που ειπα σε ενα post πιο πανω. Αν παρω π.χ. μια GTS 320 τωρα θα μπορω να βγάλω ανετα και τα πιο απαιτητικα παιχνιδια ή οχι? Ρωταω και ζηταω βοηθεια γιατι δεν ξερω και δεν εχω αυτη την εμπειρια.Αλλα και ετσι οπως το θετεις να ειναι δεν θα σε τσουξει αν π.χ. σε 1 χρονο σκασεις μια 500αρα αφου εχεις σκασει τωρα την 300αρα?Βεβαια ειναι και το θεμα αν ειναι ευχαριστηση σου αυτο.Τεσπα...
tarasque Μάρτιος 15, 2007 #51 Μάρτιος 15, 2007 επειδή το 'απαιτητικα' και το 'άνετα' είναι σχετικά και υποκειμενικά, τσέκαρε reviews των καρτών στα παιχνίδια που κυκλοφορούν και σε διάφορες αναλύσεις, ζύγισε τα και αποφάσισε. Προσωπικά πιστεύω ότι για νορμαλ καταστάσεις και σε αναλύσεις μέχρι 1280*1024 μια gts 320mb είναι καλή. για παραπάνω καλά είναι τα 640mb. Στο ζύγισμα πρέπει να βάλεις και τι cpu-monitor έχεις για να πάρεις μια σωστή απόφαση.
Nikki_Sixx Μάρτιος 15, 2007 #52 Μάρτιος 15, 2007 Σωστα.Ξεχασα να αναφερω οτι θα εχω την DELL 2007wfp, δηλαδη 1600χ1200 , οποτε μαλλον τα 320 φανταζουν λιγα...Δεν την γλιτωνω την 400αρού ευρώπουλα.
mariosalice Μάρτιος 15, 2007 Author #53 Μάρτιος 15, 2007 Γιατί βιάζεσαι να αγοράσεις κάρτα γραφικών?Αυτή που έχεις δεν παίζει άνετα τα παιχνίδια που θέλεις?Δεν έχεις aero στα Vista?Δεν δουλεύει το DreamScene ώστε να έχεις mpeg video για background?
Nikki_Sixx Μάρτιος 15, 2007 #54 Μάρτιος 15, 2007 Κοιταξε και γελα: GeForce Ti 200 64MB :giveup: :giveup: No Vista,Just XP Οποτε μην την ψαχνεις ειναι ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΣ (η μονη αναβαθμιση που του εκανα ειναι στο ποντικι και στο πληκτρολογιο : ), ο υπολογιστης θα ειναι ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ, γι αυτο και ψαχνομαι για ολα (οσο ξερω) και κυριως για VGA αφου με καινε πολυ τα παιχνιδακια και οντας φοιτητακος δεν εχω τα πολλα φραγκα να τα σκαω συνεχεια, γι αυτο θελω να τα σκασω μια και καλη για να εχω το κεφαλακι μου ησυχο για αρκετο καιρο...
ΟΕW1999 Μάρτιος 15, 2007 #55 Μάρτιος 15, 2007 τοτε Nikki_Sixx πρειμενε την απαντηση της ΑΤΙ για δυο λογους 1)να μπορεις να παρεις καλυτερη καρτα στα ιδια χρηματα 2) πεσουν και αλλο οι τιμες απο τις 8800 Εξαλλου η ΑΤΙ το συνηθιζει να αργει να βγαλει καρτες αλλα ειναι καλυτερς απο την nvidia τωρα βεβαια η κατασταση ειναι ρευστη οποτε περιμενε οτι ακριβως κανω και εγω
Nikki_Sixx Μάρτιος 15, 2007 #56 Μάρτιος 15, 2007 Συμφωνω ρε φιλε αλλα ποσο ακομα ρε που στη μου?Αμα αργησει κανενα μηνα και ,που ετσι το κοβω δεν περιμενω αλλο.Απο τη μυτη θα μας τις βγαλουν τις VGA ετσι οπως το πανε.Για καλοκαιρι πανε αυτοι.Ξερω γω?Δεν υπαρχει τποτα στο προσκηνιο.Ουτε τιποτα επισημο.
ΟΕW1999 Μάρτιος 15, 2007 #57 Μάρτιος 15, 2007 Δεν υπαρχει τποτα στο προσκηνιο.Ουτε τιποτα επισημο. Αυτο ειναι το θεμα ωραια τα vista αλλα για dx10 τιποτα
mariosalice Μάρτιος 15, 2007 Author #58 Μάρτιος 15, 2007 Μα η κάρτα αυτή είναι AGP.Οπότε μιλάμε για πλήρη αναβάθμιση.Εγώ θα περίμενα το φθινόπωρο και θα πήγαινα κατ ευθείαν σε bearlake με DDR3 μνήμη.
Nikki_Sixx Μάρτιος 15, 2007 #59 Μάρτιος 15, 2007 Sorry αλλα δεν μιλαω για αναβαθμιση του υπαρχοντος υπολογιστη αλλα αγορα νεου.Φθινοπωρο?Μπα... Δεν μπορω να περιμενω αλλο...Μαλλον θα χτυπησω μια 8800GTS 640mb κι ας θελει οτι γινει.
mariosalice Μάρτιος 15, 2007 Author #60 Μάρτιος 15, 2007 Πλήρης αναβάθμιση = νέος υπολογιστής.Bearlake είναι το νέο chipset της Intel που ήδη κυκλοφορεί.Απλά περίμενε λίγο να βγει και η έκδοση με DDR3.Επίσης πιστεύω ότι σύντομα θα δούμε φθηνότερες "DX-10" κάρτες γραφικών και από την Nvidia και από την ΑΤΙ.Τόσα χρόνια περίμενες ...Μίλησα για το φθινόπωρο, επειδή θα έχουν πέσει κι άλλο οι τιμές μέχρι τότε και θα είναι πιο ώριμη η νέα πλατφόρμα. Αλλά στις ίδιες τιμές που θα πάρεις έναν υπολογιστή σήμερα, θα μπορείς να έχεις σε ένα δύο μήνες έναν πολύ καλύτερο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.