Jump to content

πρόβλημα με διαγραφή της beta office 2007!

edessaios

Recommended Posts

Παιδιά έχω πρόβλημα με το office!Είχα τη beta office 2007,και όλα πήγαιναν μια χαρά μέχρι που έληξε όπως ήταν φυσικό μετά το τέλος του Ιανουαρίου!Έτσι και εγώ πήγα να το κάνω uninstall ,αλλά επειδή είχα πολλά προγράμματα ανοιχτά και το pc κόλλησε!Οπότε και εγώ το έκανα επανεκκίνηση.Έτσι έμειναν κατάλοιπα στο pc!Και τώρα ούτε κατάργηση μπορώ να κάνω ούτε το καινούργιο μπορώ να γράψω!Τι κάνουμε?Υπάρχει oποιαδήποτε λύση εκτός από format?Το πρόγραμμα το χρειάζομαι άμεσα γιατί πρέπει να γράψω εργασία.Δηλαδή όταν πατάω κατάργηση μου βγάζει το μήνυμα'Η γλώσσα αυτού του πακέτου εγκατάστασης δεν υποστηρίζεται απο το σύστημα σας'Επίσης όταν πάω να γράψω το νέο office λέει'Εrror in commend file'Τι ακριβώς μπορώ να κάνω τώρα?

Λοιπόν έληξε λόγο ημερομηνίας. από το bios αλλαξε την ημερομηνία πριν να λίξει και δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση ξανά. Αν την δεχτεί μετά μπορείς να κάνεις uninstall.

Δοκίμασε το αυτό πριν πας την ημερομηνία πίσω μπας και πιάσει.

γίνε λίγο πιο περιγραφικός γιατί δε σκαμπάζω και πολλά απο bios αλλά εκτός αυτού δε κατάλαβα γενικότερα τι θες να πεις.Επιδή πρέπει να το ξέχασα δεν έχω το setup!

errorza9.jpg

Nα και το μήνυμα που μου εμφανίζεται.Μετά απο πολλά registry clean με smartpc,registry mechanic δεν υπάρχει καθόλου στο προσθαφαίρεση προγραμμάτων αλλά το μήνυμα παραμένει.Υπάρχει τρόπος να παρακάμψω το μήνυμα αυτό?Ε τι λένε οι ειδικοί?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.