gkatsogr Μάρτιος 12, 2007 Author #21 Μάρτιος 12, 2007 Έτσι είναι το κουτί αυτήν την στιγμή!Αύριο θα είναι σχεδόν όλα μέσα και το μόνο που θα θέλει είναι η αντλία!Αλλά μάλλον θα αργήσει...γιατί η ομάδική αγορά δέν βλέπω να γίνεται και απο το extremeshop δεν έχω κάποιο νέο!Οπότε μάλλον θα την παραγγείλω απο Γερμανία! Η υδρόψυξη της Thermaltake για τους σκληρούς!
GoMaR Μάρτιος 12, 2007 #22 Μάρτιος 12, 2007 Παιδια συγνωμη για την ερωτηση..Μπορει να μην εψαξα αρκετα..Αυτο το κουτι γιατι κανει 190Ε?Εχει και set υδροψυξης ;
gkatsogr Μάρτιος 15, 2007 Author #24 Μάρτιος 15, 2007 Αυτή είναι η κατάσταση του τώρα. Αυτό που θέλω να διορθώσω είναι το πλαστικό καπάκι που έχω βάλει το διακοπτάκι για τις λάμπες! Μου έχει ξεφύγει λίγο και δεν μου αρέσει! Σήμερα περιμένω το τάνκ του Eleven και την Eheim 1250!
jim_600v Μάρτιος 15, 2007 #25 Μάρτιος 15, 2007 θα σου προτεινα να φταιξεις καπως τους σωληνες απο την υδροψυξη γιατι δεν φενονται και πολυ ωραια ετσι και επιπλεον ετσι μειωνεται η ροη του νερου στα μπλοκ....κατα τα αλλα εχεις κανει εξεραιτικη δουλεια στο πισι σου...
gkatsogr Μάρτιος 16, 2007 Author #26 Μάρτιος 16, 2007 Δυστυχώς δέν μπορώ να κάνω κάτι με τους σωλήνες! Το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό:
gkatsogr Αύγουστος 22, 2007 Author #28 Αύγουστος 22, 2007 Επειδή έχω πάρει και τα άλλα 2GB RAM που ήθελα και θα τους βάλω υδρόψυξη δέν ρίχνεται καμιά ιδέα για τους σωλήνες στις μνήμες? Εγώ αυτό που έχω σκεφτεί είναι να ενώσω κατευθείαν τα σωληνάκια απο μνήμη σε μνήμη χωρίς εξτρά σωλήνα. Κάπως έτσι :
gkatsogr Σεπτέμβριος 2, 2007 Author #29 Σεπτέμβριος 2, 2007 Τελικά έκανα το εξής: Αγόρασα απο Σπύρου Πάτση το σωληνάκι αυτό: Το αποτέλεσμα ήταν απο έτσι: Να το κάνω έτσι: Aφαίρεσα και το AquaBay M1 CL-W0032 για να ελαφρύνω λιγάκι το ήδη βαρύ έργο της Eheim! To πρόβλημα που προέκυψε είναι ότι δέν χωράνε τα dimm με την υδρόψυξη το ένα δίπλα στο άλλο!Έτσι έπρεπε να βάλω το πιό λεπτο απο τα film πάστας που δίνει η Thermaltake και να τα πατήσω αρκετά καλά! Το θέμα είναι πώς δεν ξέρω κατα πόσο δυσκολεύω την αντλία με τα σωληνάκια που έβαλα! Στο άμεσο μέλλον με βλέπω για 2η αντλία. Το θέμα είναι να βρώ μία μικρού μεγέθους γιατί και δεύτερη Eheim δέν με βλέπω να την παίρνει μέσα στο κουτί!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.