Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2007 Πάω στην αλφαβητική λίστα με τα μέλη, πατάω πχ το "Ε" και μου βγάζει μέσα nicknames απο Λ, απο Κ, απο Ι και χιλια δυο άλλα. Bug; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 7, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2007 Και εμένα έτσι μου το βγάζει.Μήπως φταίει ότι είναι γραμμένα μερικά ονόματα στα ελληνικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάρτιος 7, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2007 δεν υπαρχουν ελληνικοι χαρακτηρες στην αναζητηση των μελων. προφανως το vbulletin κανει οπως καταλαβαινει. οπως στο D βρισκονται πολλα ονοματα με Π. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 7, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Χθες, στις 21:46] δεν υπαρχουν ελληνικοι χαρακτηρες στην αναζητηση των μελων. προφανως το vbulletin κανει οπως καταλαβαινει. οπως στο D βρισκονται πολλα ονοματα με Π. Ουπςςς σίγουρα δεν με έπιασες φίλτατε αδμιν!Εγώ είπα ότι είναι γραμμένα με ελληνικούς χαρακτήρες μερικά(τα περισσότερα)ονόματα ακα ''ΛΑΜΠΡΟΣ'' στην λίστα με το γραμμα Ε (λατινικό). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Expert Μάρτιος 8, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 Νομίζω σε κατάλαβε...αλλά εσύ όχι Μάλλον δεν βλέπει τα Ελληνικά στην αναζήτηση μελών το vbull Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.