trib Μάρτιος 8, 2007 #21 Μάρτιος 8, 2007 η διαδικάσία έχει ως εξής - κάνεις νέο account στο paypal- εισάγεις αριθμό κάρτας (και ονόματα ιστορίες , έχει περάσει καιρός από τότε που το έκανα και δεν θυμάμαι ) και τον τριψήφιο που υπάρχει από πίσω ( μία από τις προαναφερθείσες θα είναι ΟΚ , εγώ χρησιμοποιώ της Alpha Bank )- το paypal σε χρεώνει 1.5Ε ( το οποίο το παίρνεις πίσω μετά ) , για να επαληθεύσει ότι η κάρτα ανήκει σε σένα- για να γίνει το προηγούμενο , στον επόμενο λογαριασμό του μήνα , μπορείς να δεις έναν τετραψήφιο κωδικό (τον οποίο θα εισάγεις στον λογαριασμό σου στο paypal για να γίνεις verified) δίπλα στο 1.5Ε που χρεώθηκες. Βέβαια η όλη διαδικασία μπορεί να γίνει και παίρνωντας τηλέφωνο στο τμήμα εξηπηρέτησης πελατών της τράπεζάς σου ζητώντας τον τετραψήφιο δίπλα στην χρέωση (μετά από 4-5 μέρες όμως) , όχι το επόμενο πρωί.- βάζεις λεφτά , και επίσης περιμένεις τουλάχιστον μία μέρα ώστε να περαστούν- αγοράζεις οτιδήποτε θέλεις- συγκεκριμένα στο rapidshare , ΟΧΙ δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις ταυτόχρονα τον λογαριασμό σου σε πολλά pc , θα "φας" ban. Υπολογιστές μπορείς να αλλάξεις όσους θέλεις αρκεί να είσαι ο μοναδικός που το χρησιμοποιεί , έχω ακούσει ότι το χρησιμοποιούσαν και δύο άτομα ταυτόχρονα , αλλά δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι θα είσαι ΟΚ.
stelios Μάρτιος 8, 2007 #22 Μάρτιος 8, 2007 Απο ban ΔΕΝ κινδυνεύεις... Στη σελίδα του Rapidshare κάπου γράφει οτι σε διώχνουν αλλά εγώ πάντως εδώ και 1.5 χρόνο που το έχω μαζι με κάτι φίλους (>10 άτομα) δεν μας έχουν κάνει οποιοδήποτε πρόβλημα... Μάλιστα, δεν είμαστε απο 1 χώρα αλλά από 3.. Αγγλία ελλάδα και Κυπρο..
GeorgeVasil Μάρτιος 8, 2007 Author #23 Μάρτιος 8, 2007 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. Επειδή δεν ξέρω αν η κάρτα αναλήψεων μου είναι Χρεωστική κάρτα ή οχι,(γραφεί σκέτο VISA απάνω,είναι πρόσφατη της Alpha),πρέπει να σιγουρευτώ για αυτό πρώτα. Επίσης το Web Banking τις Alpha τι πρέπει να κάνω για να το ενεργοποιήσω?Πόσο στοιχίζει αν στοιχίζει?
ergotelis Μάρτιος 8, 2007 #24 Μάρτιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. Επειδή δεν ξέρω αν η κάρτα αναλήψεων μου είναι Χρεωστική κάρτα ή οχι,(γραφεί σκέτο VISA απάνω,είναι πρόσφατη της Alpha),πρέπει να σιγουρευτώ για αυτό πρώτα. Επίσης το Web Banking τις Alpha τι πρέπει να κάνω για να το ενεργοποιήσω?Πόσο στοιχίζει αν στοιχίζει? για τη κάρτα είσαι οκ κάνει μια χαρά.Είναι και χρεωστική.Ο κωδικός της χρειάζεται και ο 3ψήφιος από πίσω. Το web banking στο μόνο που κοστίζει είναι είναι ένα μηχανάκι πρόσθετης ασφάλειας, που παράγει κωδικούς στο χέρι σου, κάνει 7ευρώ. Καμία άλλη χρέωση.
GeorgeVasil Μάρτιος 8, 2007 Author #25 Μάρτιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 23:30] για τη κάρτα είσαι οκ κάνει μια χαρά.Είναι και χρεωστική.Ο κωδικός της χρειάζεται και ο 3ψήφιος από πίσω. Το web banking στο μόνο που κοστίζει είναι είναι ένα μηχανάκι πρόσθετης ασφάλειας, που παράγει κωδικούς στο χέρι σου, κάνει 7ευρώ. Καμία άλλη χρέωση. Kαι κάνω την αιτηση στην τράπεζα?Η γίνετε από ιντερνέτ? Γιώργη άνοιξε λίγο το MSN..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.