GeorgeVasil Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2007 Καλησπέρα Παιδιά. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω έναν λογαριασμό στο Rapidshare. Επειδή είμαι εντελώς ασχέτως στο θέμα: 1)Τι ακριβώς πρέπει να κάνω?Ποια είναι η διαδικασία? 2)Πρέπει να έχω πιστωτική ή και με απλό λογαριασμό τραπέζης γίνετε δουλειά? 3)Τι πρέπει να προσέξω γενικά? 4)Τον λογαριασμό στο Rapidshare μπορώ να τον χρησιμοποιήσω ταυτόχρονα από διαφορετικές ΙP? Τα φώτα σας!
magicman Μάρτιος 7, 2007 #2 Μάρτιος 7, 2007 επειδη και γω το εψαχνα λιγο το θεμα,αν και ακομα δεν εκανα λογαριασμο..1)πρωτα πρωτα πρεπει να εχεις λογαριασμο σε τραπεζα που να εχει paypal.2) απο οσο εμαθα για παρεις paypal,πρεπει να βγαλεις χρεωστικη καρτα,τωρα αν γινεται με πιστωτικη δεν ξερω, αλλα η χρεωστικη ειναι πολυ ποιο ασφαλης.3) γενικα απο οσο ειδα δεν υπαρχει καποιος κινδυνος αφου μεσολαβει το paypal ετσι οι μονοι που εχουν δικα σου στοιχεια ειναι αυτοι στο paypal. ο μονος τροπος απο οτι καταλαβα να σου παρουν λεφτα ειναι αν πεσεις θυμα phising. δλδ αυτα τα site Που κυκλοφορουν με email και ειναι σχεδον ιδια με του paypal και σου λενε κανε log in.ετσι σου τρωνε λεφτα....4)δεν ξερω να σου πω.
GeorgeVasil Μάρτιος 7, 2007 Author #3 Μάρτιος 7, 2007 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 18:54] επειδη και γω το εψαχνα λιγο το θεμα,αν και ακομα δεν εκανα λογαριασμο..1)πρωτα πρωτα πρεπει να εχεις λογαριασμο σε τραπεζα που να εχει paypal.2) απο οσο εμαθα για παρεις paypal,πρεπει να βγαλεις χρεωστικη καρτα,τωρα αν γινεται με πιστωτικη δεν ξερω, αλλα η χρεωστικη ειναι πολυ ποιο ασφαλης.3) γενικα απο οσο ειδα δεν υπαρχει καποιος κινδυνος αφου μεσολαβει το paypal ετσι οι μονοι που εχουν δικα σου στοιχεια ειναι αυτοι στο paypal. ο μονος τροπος απο οτι καταλαβα να σου παρουν λεφτα ειναι αν πεσεις θυμα phising. δλδ αυτα τα site Που κυκλοφορουν με email και ειναι σχεδον ιδια με του paypal και σου λενε κανε log in.ετσι σου τρωνε λεφτα....4)δεν ξερω να σου πω. 1)Ποιες τράπεζες στο ελλαντα έχουν Paypal?2)Χρεωστική είναι αυτή που κάνουμε ανάληψη από το ATM?
magicman Μάρτιος 7, 2007 #4 Μάρτιος 7, 2007 paypal εχουν σιγουρα πειραιως ,alpha οι αλλες δεν ξερω αν εχουνη χρεωστικη δεν εχει σχεση με την καρτα αναληψεων.
stelmaras Μάρτιος 7, 2007 #5 Μάρτιος 7, 2007 Καλησπέρα παιδιά. Όσες χρεωστικές γράφουν πάνω visa και όχι μόνο μπορουν να χρησιμοποιηθούν στο paypal. Από άποψη κινδύνου είναι το ίδιο με την πιστωτική αν ο λογαριασμός έχει χρήματα. Εγώ αγόρασα με πιστωτική χωρίς κανένα πρόβλημα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τους κωδικούς σε παραπάνω από 1 pc
magicman Μάρτιος 7, 2007 #6 Μάρτιος 7, 2007 Αρχική απάντηση από stelmaras [Σήμερα, στις 19:21] Καλησπέρα παιδιά. Όσες χρεωστικές γράφουν πάνω visa και όχι μόνο μπορουν να χρησιμοποιηθούν στο paypal. Από άποψη κινδύνου είναι το ίδιο με την πιστωτική αν ο λογαριασμός έχει χρήματα. Εγώ αγόρασα με πιστωτική χωρίς κανένα πρόβλημα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τους κωδικούς σε παραπάνω από 1 pc νομιζω οτι κανεις λαθος. ειναι πολυ ποιο ασφαλες απο την πιστωτικη. τουλαχιστον αυτο μου ειπαν ατομα που το χρησιμοποιουν πολυ. για να πληρωσεις το paypal δινει τον αριθμο την χρεωστικης. ετσι δεν μπορουν να σου παρουν παραπανω απο οσα εχει η χρεωστικη.
stelmaras Μάρτιος 7, 2007 #7 Μάρτιος 7, 2007 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 18:25] νομιζω οτι κανεις λαθος. ειναι πολυ ποιο ασφαλες απο την πιστωτικη. τουλαχιστον αυτο μου ειπαν ατομα που το χρησιμοποιουν πολυ. για να πληρωσεις το paypal δινει τον αριθμο την χρεωστικης. ετσι δεν μπορουν να σου παρουν παραπανω απο οσα εχει η χρεωστικη. Θα συμφωνήσω μαζί σου. Όπως είπα μόνο αν έχει πολλά χρήματα η κάρτα. Εγώ πάντως χρησιμοποιώ paypal με πιστωτική εδώ και 3 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Όταν μπαινεις στην σελίδα του paypal πρέπει να προσέχεις ότι είναι secure δηλ να γράφει https:// και να έχει λουκέτο και όχι σκέτο http
Artist_ Μάρτιος 7, 2007 #8 Μάρτιος 7, 2007 χρεωστική έιναι όλες οι visa electron (πειραιώς και alpha) οπου συνεργάζονται με τον λογαριασμό τραπέζης. Δηλαδή έχεις λεφτά στον λογαριασμό, τότε μπορείς να κάνεις ψώνια. debit card στα αγγλικά.
greekfragma Μάρτιος 7, 2007 #9 Μάρτιος 7, 2007 Αρχική απάντηση από Artist_ [Σήμερα, στις 20:23] χρεωστική έιναι όλες οι visa electron (πειραιώς και alpha) οπου συνεργάζονται με τον λογαριασμό τραπέζης. Δηλαδή έχεις λεφτά στον λογαριασμό, τότε μπορείς να κάνεις ψώνια. debit card στα αγγλικά. για να σας προλαβω απο ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙΑ των τραπεζων..... ολες οι electron visa ειναι οντως χρεωστικες. ΑΛΛΑ....... εαν κανετε μια αγορα 9 στις 10 φορες σας δεσμευουν το ποσον χρησιμοποιωντας την χρεωστικη ως ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ.......... επαθα και εμαθα.....εκανα αγορα ονλαην και αυτοματα η γ@μιοEurobank μου μετετρεψε την χρεωστικη σε πιστωτικη......για 2 μηνες μου τραβαγε απο τον λογαριασμο μισθοδοσιας 12.5ευρω ως ΠΑΓΙΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ.....γιατι ισχυριζονται οτι με το που εκανα αγορα ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ η χρεωστικη σε πιστωτικη.... η διαδικασια λεγεται ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ και ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ μιας και δεν αναφερεται ΠΟΥΘΕΝΑ....ουτε καν στα ψιλα γραμματα. πηγα λοιπον πριν μερικες μερες στην γ@μιοEurobank και αφου εριξα ενα καλο χ@σιμο για τις χρεωσεις διεκοψα την πιστωτικη ιδιοτητα της καρτας. οπως επισης ζητησα εγγραφως να μην με ξαναενοχλησουν στο τηλεφωνο του σπιτιου μου πρωινες ωρες δεσποινιδες της τραπεζας για να με ενημερωσουν για προγραμματα/δανεια/καρτες των ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΩΝ.......:rant:
stelmaras Μάρτιος 7, 2007 #10 Μάρτιος 7, 2007 Παίδες υπάρχουν και οι προπληρωμένες κάρτες από την attica bank, eurobnk στην οποία φορτώνεις εσύ όποιο ποσό θέλεις στην ίδια την κάρτα. Το αρνητικό είναι ότι πληρώνεις έξοδα για κάθε φόρτωμα σε αυτήν.
magicman Μάρτιος 7, 2007 #11 Μάρτιος 7, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma [Χθες, στις 20:52] για να σας προλαβω απο ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙΑ των τραπεζων..... ολες οι electron visa ειναι οντως χρεωστικες. ΑΛΛΑ....... εαν κανετε μια αγορα 9 στις 10 φορες σας δεσμευουν το ποσον χρησιμοποιωντας την χρεωστικη ως ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ.......... επαθα και εμαθα.....εκανα αγορα ονλαην και αυτοματα η γ@μιοEurobank μου μετετρεψε την χρεωστικη σε πιστωτικη......για 2 μηνες μου τραβαγε απο τον λογαριασμο μισθοδοσιας 12.5ευρω ως ΠΑΓΙΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ.....γιατι ισχυριζονται οτι με το που εκανα αγορα ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ η χρεωστικη σε πιστωτικη.... η διαδικασια λεγεται ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ και ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ μιας και δεν αναφερεται ΠΟΥΘΕΝΑ....ουτε καν στα ψιλα γραμματα. πηγα λοιπον πριν μερικες μερες στην γ@μιοEurobank και αφου εριξα ενα καλο χ@σιμο για τις χρεωσεις διεκοψα την πιστωτικη ιδιοτητα της καρτας. οπως επισης ζητησα εγγραφως να μην με ξαναενοχλησουν στο τηλεφωνο του σπιτιου μου πρωινες ωρες δεσποινιδες της τραπεζας για να με ενημερωσουν για προγραμματα/δανεια/καρτες των ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΩΝ.......:rant: καλα εκανες και το εγραψες. νομιζω και οτι η alpha bank κατι παρομοιο. πχ τελειωνουν τα χρηματα απο την χρεωστικη και αυτο που θελεις να πληρωσεις πχ paypal ''τραβαει'' χρηματα. και μετα εσυ χρωστας στην τραπεζα. δλδ εχει ενα οριο συγκεκριμενο που παει αρνητικο ποσο και μετα εσυ το χρωστας στην τραπεζα. αυτο μου το ειχε πει ενας αλλο παιδι,αλλα δεν εχω παρει στην alpha τηλ να το επαληθευσω. αν ξερει κανενας ας μας πει.
dellman Μάρτιος 7, 2007 #12 Μάρτιος 7, 2007 Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αν δεν υπάρχει υπόλοιπο απλά τρως άκυρο
GeorgeVasil Μάρτιος 7, 2007 Author #13 Μάρτιος 7, 2007 Εγώ από όσα έχουν γραφτεί δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι η χρεωστική. Ανοίγεις νέο λογαριασμό και ζητάς Χρεωστική κάρτα? Και ποια η διαφορά από την πιστωτική? Εμένα η κάρτα αναλήψεων γραφεί Visa απάνω..(Αlpha). Mπορω να την χρησιμοποιήσω δλδ...?? Ωρε φουστι μου και νόμιζα ότι θα είναι απλό πράγμα...τι παγία και μετατροπές λέει ο φραγμας..:cry:
dellman Μάρτιος 7, 2007 #14 Μάρτιος 7, 2007 Την κάρτα της ’Λφα την χρησιμοποιείς κανονικά για αγορές μέσω νετ απλά πρέπει να έχεις λεφτά στο λογαριασμό σου. Είναι ευρώ είναι απλό
GeorgeVasil Μάρτιος 7, 2007 Author #15 Μάρτιος 7, 2007 Αρχική απάντηση από dellman [Σήμερα, στις 00:42] Την κάρτα της ’Λφα την χρησιμοποιείς κανονικά για αγορές μέσω νετ απλά πρέπει να έχεις λεφτά στο λογαριασμό σου. Είναι ευρώ είναι απλό Βρε εγώ να μην μπερδευτώ με πάγια και μλκιες πιστωτικών θέλω.Δεν λέει για 30 να δώσω 100..βολεύομαι και με απλο ρεσετ.
dimitris74 Μάρτιος 7, 2007 #16 Μάρτιος 7, 2007 αυτο μου το ειχε πει ενας αλλο παιδι,αλλα δεν εχω παρει στην alpha τηλ να το επαληθευσω. αν ξερει κανενας ας μας πει. σε visa electron της alpha δεν παιζει τετοια περιπτωση.
dellman Μάρτιος 7, 2007 #17 Μάρτιος 7, 2007 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ [Σήμερα, στις 00:51] Βρε εγώ να μην μπερδευτώ με πάγια και μλκιες πιστωτικών θέλω.Δεν λέει για 30 να δώσω 100..βολεύομαι και με απλο ρεσετ. Σου είπα κανένα πάγιο απλά τραβά από το λογαριασμό σου
deninho Μάρτιος 7, 2007 #18 Μάρτιος 7, 2007 Αρχική απάντηση από $George Vasil$Και ποια η διαφορά από την πιστωτική? Με την πιστωτική μπορεις να κανεις αγορές ακομη κι αν δεν εχεις λεφτα στο λογαριασμό σου. Τότε σου πιστώνεται το ποσο, και για κάθε μέρα που περνάει μπαίνουν τόκοι. Εαν πληρώσεις στην ώρα σου, τοτε πληρώνεις μόνο το ποσο που κατανάλωσες και αφαιρούνται οι τόκοι.Εαν δεν πληρώσεις στην ώρα σου, κάθε μέρα μπαίνουν τόκοι, μέχρι να πληρώσεις. Τότε πληρώνεις όλο το ποσό (ποσο+τοκους). Επίσης παίζει κάποιο όριο στο ποσο που μπορεις να ξοδεύεις. Εξαρτάται από την τράπεζα και το ειδος της κάρτας (απλή, silver, gold, platinum etc)Με την χρεωστική, πρεπει να εχεις χρήματα στο λογαριασμό σου για να γίνει η αγορά. Αν δεν εχεις τα λεφτα στο λογαριασμό, αγορά γιοκ. Επισης δεν υπάρχει όριο (νομιζω)
dellman Μάρτιος 7, 2007 #19 Μάρτιος 7, 2007 Yπάρχει, Το όριο των συναλλαγών που έχεις ορίσει κατά το άνοιγμα του λογαριασμού. Συνήθως στην ’Λφα είναι 900 ευρώ.
ergotelis Μάρτιος 7, 2007 #20 Μάρτιος 7, 2007 Επαληθεύω με απλά ένα πόστ τα λεγόμενα του dellman ισχύουν όπως ακριβώς τα λέει, τουλάχιστον και σε μένα.Ενημερωτικά, αν έχετε χρεωστική κάρτα(από τραπ. λογαριασμό δλδ) μπορείτε να κάνετε τη κάρτα σας και πιστωτική, αν τυχόν αδειάσει,με την υποβολή αιτήματος στην ΑΛφα.Ωστόσο για λόγους "να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας" δε σας το προτείνω. Επίσης δεν είδα τπτ κρυφές χρεώσεις.Όποιος ανοίξει λογαριασμό τραπέζης για να πάρει τη χρεωστική καρτούλα, για να τη χρησιμοποιεί για paypal, να ενεργοποιήσει και το Web banking του λογαριασμού για να βλέπει τις κινήσεις του από τον υπολογιστή του.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.