Jump to content

wifi στο σπίτι μου για 2 pc

Sapelas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά θέλω να πάρω κ εγώ ένα ασύρματο router έχω δει κάποια στο eshop από 55 έως 70ευρώ το θέμα είναι το εξής θέλω να έχω δίκτυα ανάμεσα στους υπολογιστές ακόμα κ αν δεν είμαι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο. Οι συσκευές αυτές είναι κ modem ή θα χρειαστώ άλλη συσκευή. Και κάτι άλλο ένας φίλος μου αγόρασε ένα router όχι wifi και δεν μπορεί να συνδεθεί κ με τους δύο του υπολογιστές ταυτόχρονα αν κατάλαβα καλά επειδή αυτό είναι over A ενώ η γραμμή του είναι over P. Υφίσταται τέτοιο θέμα?? υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα κάποιας ασυμβατότητας?? Τα φώτα σας :unsure:

Χοντρικα το Α ειναι οταν συνδεεσαι με USB και το Ε(P δεν υπαρχει) με δικτυο. Εδω μπορεις να διαβασεις...

- PPPoA

- PPPoE

Aπο την στιγμη που μιλας για router, μιλας για συνδεσεις μεσω δικτυου, αρα και PPPoE ;)

Ενας οποιοσδηποτε router με wifi σου κανει.

Και φυσικα θα εχεις δικτυο ασχετα με το Ιντερνετ. Το αν θα εχει κ ο δευτερος access στο ιντερνετ, το κανονιζεις εσυ!

Εκει ρωταει για ενα συγκεκριμενο ρουτερ. Εδω τι παιζει με τα ρουτερ.

Εκτος κ αν καταλαβα λαθος...4μιση ειναι κ ειμαι γραφειο με 3 καφεδες ηδη !

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 14:25]

Εκει ρωταει για ενα συγκεκριμενο ρουτερ. Εδω τι παιζει με τα ρουτερ.

Εκτος κ αν καταλαβα λαθος...4μιση ειναι κ ειμαι γραφειο με 3 καφεδες ηδη !

Κοιτα το τριτο post, οχι το πρωτο;)

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 15:50]

Χοντρικα το Α ειναι οταν συνδεεσαι με USB και το Ε(P δεν υπαρχει) με δικτυο. Εδω μπορεις να διαβασεις...

- PPPoA

- PPPoE

Aπο την στιγμη που μιλας για router, μιλας για συνδεσεις μεσω δικτυου, αρα και PPPoE ;)

Ενας οποιοσδηποτε router με wifi σου κανει.

Και φυσικα θα εχεις δικτυο ασχετα με το Ιντερνετ. Το αν θα εχει κ ο δευτερος access στο ιντερνετ, το κανονιζεις εσυ!

’λλο ρώτησε και άλλο απάντησες και μάλιστα απαντάς και λάθος!!!

Αρχική απάντηση από Sapelas

Παιδιά θέλω να πάρω κ εγώ ένα ασύρματο router έχω δει κάποια στο eshop από 55 έως 70ευρώ το θέμα είναι το εξής θέλω να έχω δίκτυα ανάμεσα στους υπολογιστές ακόμα κ αν δεν είμαι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο. Οι συσκευές αυτές είναι κ modem ή θα χρειαστώ άλλη συσκευή.

Υπάρχουν ασύρματα modem-routers και σκέτα routers. To access point τους λειτουργεί ανεξάρτητα από το αν έχει σηκωθεί το wan interface του modem και στις 2 περιπτώσεις.

Αρχική απάντηση από Sapelas

Και κάτι άλλο ένας φίλος μου αγόρασε ένα router όχι wifi και δεν μπορεί να συνδεθεί κ με τους δύο του υπολογιστές ταυτόχρονα αν κατάλαβα καλά επειδή αυτό είναι over A ενώ η γραμμή του είναι over P. Υφίσταται τέτοιο θέμα?? υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα κάποιας ασυμβατότητας?? Τα φώτα σας :unsure:

Κάποιο λάθος έχει κάνει ο φίλος σου, μπορείς να συνδέσεις πάνω στο router όσους υπολογιστές θέλεις και να παίζουν ταυτόχρονα όλοι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.