darksoho Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2007 πριν καιρο ειχα κατεβασει καποια extensions απο ιντερνετ και πλεον δεν τα βρισκω. email notifier, torrent search και καποια αλλα που πλεον δεν τα βρισκω στο εν λογω site. γνωριζει κανεις τι εχει γινει? η εστω αν υπαρχουν παρομοια. δηλαδη να με ενημερωνουν για τα πολλαπλα mail ΠΟυ εχω hotmail,yahoo,gmail. και για τorrent Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Μάρτιος 6, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2007 Ψαξε εδω addons.mozilla.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
HcR Μάρτιος 6, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2007 Μήπως φταίει ένα update που έκανε ο firefox της τελευταία βδομάδα?Γιατί και εγώ έπρεπε να ενημερωσω ολα τα site που είμαι γραμμένος μετά το update του firefox... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksoho Μάρτιος 6, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2007 δεν ξερω τι φταιει παντως τα extensions που ειχα δεν υπαρχουν πλεον στο εν λογω site Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Μάρτιος 7, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2007 Νομίζω πως όντως έχουν αλλάξει τα extensions, ειδικά το toolbar για torrents. Δεν ξέρω αν άλλαξε και για τον καιρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksoho Μάρτιος 7, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2007 δυστυχως αλλαξαν και δεν εχουν βγαλει παρομοια. κριμα γιατι βολευαν πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.