Jump to content

ποιο wifi router να παρω γυρω στα 80ευρω

darksoho

Recommended Posts

θελω κατι αξιοπιστο και δοκιμασμενο με ευχρηστο μενου, γυρω στα 80ευρω. θελω να δινω ιντερνετ σε laptop, psp. α και κατι ακομα τον υπολογιστη δεν τον κλεινω ποτε ως ποτε θελω κατι που να μην θερμαινεται ευκολα και χρειαζεται reset.

αυτο πως σας φαινεται?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615102

Παιδιά θέλω να πάρω κ εγώ ένα ασύρματο router έχω δει κάποια στο eshop από 55 έως 70ευρώ το θέμα είναι το εξής θέλω να έχω δίκτυα ανάμεσα στους υπολογιστές ακόμα κ αν δεν είμαι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο. Οι συσκευές αυτές είναι κ modem ή θα χρειαστώ άλλη συσκευή. Και κάτι άλλο ένας φίλος μου αγόρασε ένα router όχι wifi και δεν μπορεί να συνδεθιεί κ με τους δύο του υπολογιστές αν κατάλαβα καλά επειδή αυτό είναι over A ενώ η γραμμή του είναι over P. Υφίσταται τέτοιο θέμα?? υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα κάποιας ασυμβατότητας?? Τα φώτα σας :unsure:

Εγω παντως πηρα απο το πλαισιο το usr9111 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Το μονο αρνητικο του ειναι οτι εχει 1 θυρα ethernet αλλα αυτο δε σε χαλαει αφου με ενα switch εχεις οσες θυρες θελεις.Δν ανεβαζει ποτε θερμοκρασιες και ποτε δε χρειαστηκε να του κανω reset!

Υ.Γ Το pc δουλευει 24/7

α)το wifi ειναι για να εχεις ασυρματη συνδεση με το router ... χρειαζεται να εχει ασυρματο πομπο-δεκτη και ο υπολογιστης εννοειται. επισης συνδεονται και αλλοι υπολογιστες απο 'μακρια' οποτε κανεις και δικτυο ...βεβαια η εμβελεια και η διαπερατοτητα των τοιχων ειναι αλλο θεμα :)

απλο ενσυρματο δικτυο εχεις με οποιοδηποτε ρουτερ ειτε ειναι μοντεμ ειτε οχι

β)οταν λες over A & over P τι εννοεις .... ; το over συνηθως το λενε για να δειξουν πανω σε τι γραμμη 'μπαινει' (πχ over PSTN(annex A) , over ISDN(annex B) ...) πες τι εννοεις για να καταλαβω

γ)στα λεφτα του το linksys ειναι αρκετα καλο ... με καλουτσικη εμβελεια και σταθεροτητα σε συνδεση ....

• 2 weeks later...

Εγώ ή στο Zyxel το οποίο αναφέρθηκε παραπάνω θα πήγαινα ή σε speedtouch 585 στα 70. Τα έχω και τα δύο και ανεξαρτήτως τιμής προσωπικά προτιμώ το speedtouch. Ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα με οποιοδήποτε απο τα speedtouch που είχα αντιθέτως με κάτι linksys, dlink, USR, το Zyxel κα που πέρασαν απο τα χέρια μου κατα καιρούς. Το Zyxel με παίδεψε πολύ με το ασύρματο και κάποια άλλα μικροπροβλήματα

Το 3com 3CRWDR 101A -75 . 80 Eυρώ από perfect shop. Πολύ καλό και ποιοτικό. 3 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας. Το έχω, είναι μια χαρά για τα λεφτά του και βέβαια από μια εταιρία κατηγορίας cisco , zyxel (για όσους ξέρουν..!!)

Αρχική απάντηση από Snips

Εγώ προτείνω Speedtouch 585. WIfi και 4port switch. ’λλαξα ένα Zyxel 660HW-D1 που είχα πριν (μου το πρότειναν για καλό ντεμέκ!) και βρήκα την υγεία μου..

+1 ....και εγω αυτο εχω.....:)

Αρχική απάντηση από stratos1978 [Χθες, στις 16:29]

Μα η LinkSys ΕΙΝΑΙ CISCO........:);)

Καλά μην υπερβάλουμε. Cisco wannabe είναι και μάλιστα ούτε καν to be αλλά βγεί. Τέσπα.

Πάντως 100 κατακαημένοι leecherαδες προτείνουν usr9108. Γιατι οταν θές πραγματικό Plug&Play παίρνεις usr.-

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.