Jump to content

XFX 8800GTX PCB ????

stratos1978

Recommended Posts

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Λοιπον παιδες μετα απο παμπολλες εκνευριστηκες "μπλε οθονες" ( πεταξα την οθονη ...και πηρα μια μαυρη :tomato: :tomato: :tomato::jump: :jump: :jump: ) ....κατελειξα να ΑΛΛΑξω την γ@μημνη XFX και να παρω μια Albatron , εχωντας σαν αποτελεσμα το "αρμονικο" υπολοιπο "δεσιμο" με το setup του PC μου. Πφφφφφ τα εγραψα...........

Για αλλη μια φορα ..... ASUS P5W DH Deluxe + XFX 8800GTX ..ΔΕΝ κανουν "χωριό" ;):)

Αρχική απάντηση από Expert

Δοκίμασες να περάσεις άλλο Bios στην VGA?

Δεν προλαβα.....την αλλαξα στα "πρωτα σκουρα".......

Αρχική απάντηση από Freiheit

Παιδια εγω μονο με asus παιζω μπαλα...ειναι εγγυηση....

Και το στηρίζεις που?

Αρχική απάντηση από Expert [Σήμερα, στις 13:53]

Και το στηρίζεις που?

Το οτι ειναι ποιοτικα εγγυηση η asus?

Ναί αφού η nvidia δεν έχει αφήσει καμιά εταιρεία να φτιάξει δικιά της υλοποίηση και ειναι όλες reference της nVidia

Αρχική απάντηση από Expert [Χθες, στις 23:12]

Ναί αφού η nvidia δεν έχει αφήσει καμιά εταιρεία να φτιάξει δικιά της υλοποίηση και ειναι όλες reference της nVidia

Eμα λογικο δεν ειναι να στελνει η nvidia τα τσιπακια της,στους καταστκευαστες και εκεινοι μετα με την σειρα τους να δημιουργουν η καθε μια τα προιοντα τους?

Προσφατα σε καποιες εταιριες εβαλε γκαζια γιατι παρουσιαζαν υπερχρονισμενα εργοστασιακα μοντελα....

Δεν μιλάει για τα τσιπάκια αλλα για ολη την καρτα γραφικών [πυκνωτες , pcb , mofsets , γενικό design pcb. ] . Mε λίγα λογια δλδ , οτι θα εχει η asus θα εχει και η albatron ακριβως σε σχεδιαση υλικά κλπ . Απλά Ελληνικά.

Αρχική απάντηση από Athens2004

Δεν μιλάει για τα τσιπάκια αλλα για ολη την καρτα γραφικών [πυκνωτες , pcb , mofsets , γενικό design pcb. ] . Mε λίγα λογια δλδ , οτι θα εχει η asus θα εχει και η albatron ακριβως σε σχεδιαση υλικά κλπ . Απλά Ελληνικά.

Ακριβως τα ιδια...... ειναι οντως. :)

Mε την Albatron δεν εχω απολυτως κανενα prob ειναι απολυτα stable. :)

Ε δεν ειναι όλες ακριβώς ίδιες. Η δικιά μου είναι λιγο πιο κιτς...καπως έτσι στο GTX της. :p :P :p

Αρχική απάντηση από Dem

Ε δεν ειναι όλες ακριβώς ίδιες. Η δικιά μου είναι λιγο πιο κιτς...καπως έτσι στο GTX της. :p :P :p

Ωραια "γλομπινια" εχει το εργαλειο ...χεχεχεχεχε :D :D

Η δικια μου ειναι σκετος "ΧΑΡΟΣ" ....δεν εχει τιποτα πανω της.

Aν και αυτη που ειναι στη φωτο πρεπει να ειναι GTS.......;)

Αρχική απάντηση από stratos1978 [13-03-2007 23:28]

κατελειξα να ΑΛΛΑξω την γ@μημνη XFX και να παρω μια Albatron ,

Πως την αλλαξες την καρτα ετσι ευκολα ?

Την δεχτηκε πισω το μαγαζι η μηπως αγορασες και δευτερη 8800

Πως το εκανες για να ξερουμε και εμεις απο περιεργεια :wassat:

Eμα λογικο δεν ειναι να στελνει η nvidia τα τσιπακια της,στους καταστκευαστες και εκεινοι μετα με την σειρα τους να δημιουργουν η καθε μια τα προιοντα τους?

Προσφατα σε καποιες εταιριες εβαλε γκαζια γιατι παρουσιαζαν υπερχρονισμενα εργοστασιακα μοντελα....

Θές να μου πείς ότι από αυτό.....

Αρχική απάντηση από Expert

δεν κατάλαβες αυτό???

Αρχική απάντηση από Athens2004

Αυτο λεω και εγω...για ολοκληρη τη καρτα μιλαω ..η nvidia μονο στο κυκλωμα ψυξης αφηνει τις εταιριες να διαφοροποιηθουν και στις μνημες..sumsung πχ κτλ..

Το προβλημα που ειναι?

Στο αν asus ειναι αξιοπιστη σας εταιρια?Γιατι απο αυτο και μετα σε βλεπω δαγκωμενο λιγακι..εξπερ..!!!

Αυτο λεω και εγω...για ολοκληρη τη καρτα μιλαω ..η nvidia μονο στο κυκλωμα ψυξης αφηνει τις εταιριες να διαφοροποιηθουν και στις μνημες..sumsung πχ κτλ..

Το προβλημα που ειναι?

Στο αν asus ειναι αξιοπιστη σας εταιρια?Γιατι απο αυτο και μετα σε βλεπω δαγκωμενο λιγακι..εξπερ..!!!

Καλά φίλε...είσαι απίστευτος...

Σε παρακαλώ ξανα διάβασε τι έγραψα εγώ και ο Athens2004 και έλα πές μου ότι με βλέπεις δαγκωμένο..

Μια χαρα εταιρεία ειναι η Ασους...αλλα στην προκειμένη δεν συ προσφέρει τίποτα παραπάνω σε αξιοπιστία από μια Albatron h Twintech...

Αρχική απάντηση από stratos1978 [09-03-2007 14:34]

Σε ευχαριστω φιλε μου :)

Και ο κολλημενος nvidiaκιας σου ευχεται καλοριζικη!!!Nvidia power!!!!:jump: :jump: :jump: :jump:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.