Jump to content

XFX 8800GTX PCB ????

stratos1978

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θελω να ρωτησω τους πιο "ψαγμενους" απο εμενα .... Βρηκα XFX 8800GTX σε μαυρο PCB αλλα και σε πρασινο PCB ...... Η διαφορα τους αυτη με εχει βαλει σε δειλλημα ....:...: :...:

Πια να παρω εντελει????

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από stratos1978 [Σήμερα, στις 18:53]

Θελω να ρωτησω τους πιο "ψαγμενους" απο εμενα .... Βρηκα XFX 8800GTX σε μαυρο PCB αλλα και σε πρασινο PCB ...... Η διαφορα τους αυτη με εχει βαλει σε δειλλημα ....:...: :...:

Πια να παρω εντελει????

Κυρίως διάλεξε ένα μαγαζί το οποίο θα έχεις εμπιστοσύνη και νομίζεις ότι θα σε βοήθήσουν αν χρειαστείς κάτι.

Εγώ έχω βάλει μια XFX και μια Foxconn τα ίδια είναι, όλα τα άλλα είναι τυχερά. Με μαύρα PCB άρχισε η διανομή των 8800 και μετά κάποιες εταιρίες έβγαλαν και πράσινα. Δεν λέει τίποτα αυτό. Και η EVGA στην αρχή είχε άλλο αυτοκόλλητο....

Το αν θα κλοκάρει καλα ή όχι , τύχη είναι.

Το αν θα θερμένεται πολύ ή όχι κι αυτό τύχη είναι.

(αν και γνώμη είναι μην ψάχνεις ποια θα κάνει το καλύτερο o/c γιατί ζεσταίνεται εύκολα η 8800 και θα χρειαστείς καλό airflow σε ένα σχετικά ευρύχωρο κουτί.)

Μέχρι 630 - 640 στον πυρήνα πάνε όλες.

Edit: oops τώρα το είδα, Man οι 1900XTX σε crossfire δεν σε ικανοποιούν? ή θα την πάρεις για άλλον?:confused:

Εντελει πηρα ( πριν κανα 10λεπτο ) την XFX 8800GTX "Green PCB" απο ΠΛΑΙΣΙΟ......

( Το CrossFire καλο ειναι αλλα....το "εσπασα" λογο κοστους :) )

Οσο για OC στην 8800 ...ουτε που με ενδιαφερει να πω την αληθεια..... Δεν "κυνηγαω" τα Bench.... αλλα τις επιδοσεις....:)

Αρχική απάντηση από iced [Σήμερα, στις 20:10]

Καλοριζικη ρε Στρατο, πολλα και ποιοτικα fps!!!

Να' σαι καλα βρε φιλαρακι ..... Τωρα για τα ποιοτικα FPS ......ΔΕΝ ξερω θα δειξει ;) Αυτο το "διαστημα" ασχολουμαι με τα VISTA και δεν μπορω να ΔΩ και παρα πολλα .

Τωρα η μεταβαση απο ATI σε NVIDIA θα εχει σαφως συμπερασματα τα οποια θα εχουν σαν κριτηρια ...την ποιοτητα και την ταχυτητα .....αλλα και "λειτουργικοτητα"....:confused:

Φυσικα τα αποτελεσματα ΔΕΝ τα βγαζω απο Bench αλλα απο το Real-Managment :slap: ( καλα μιλαμε ΤΙ ειπα τωρα ρε σεις .....??????? ) χεχεχεχεχε

Θα δειξει συντομα η 19αρα μου L1900J-BF :D :D

χμμ......Δεν νομιζω πως εχει να κανει με vista..Μια χαρα εισαι ;)

Ειχα τρεξει και εγω με τον 6400 στα 3ghz και με stock συχνοτητες...Ιδια ειμαστε..δες:

post-5513-1416073050,1239_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από GoMaR [Σήμερα, στις 20:53]

χμμ......Δεν νομιζω πως εχει να κανει με vista..Μια χαρα εισαι ;)

Ειχα τρεξει και εγω με τον 6400 στα 3ghz και με stock συχνοτητες...Ιδια ειμαστε..δες:

Οποτε ειμαι μια χαρα :D :D :D:jump: :jump: :T: :T: ;)

Τι revision ειναι η ASUS P5W-DH Deluxe σου stratos1978,1.03g?Δουλευει κανονικα στα windows XP?

Strato...

Μου κάνεις μια χάρη?

Μπορείς να δείς σε κάποιο αυτοκολλητάκι πάνω στην κάρτα ή στο κουτί σου αν είναι v1.2?

Εγώ εχθές πήρα την πράσινη και είναι v1.2 και έχει πάνω Samsung μνήμες BJ1A δλδ 1ns(rated @ 1000(ddr 2000)) αντί για 1.1(rated 900(ddr 1800))

καποιοι παρατηρησαν διαφορετικους resistors στις 8800 με το πρασινο pcb οπως επισης μερικες καρτες ειχαν hynix μνημες πανω.

Indeed...

Η twintech που είχα...είχε πάλι 1ns μνήμες αλλά hynix...αλλά δεν νομίζω να είναι θέμα pcb...

Το pcb το φτιάχνει η nv αλλά τις επιλογές στις μνήμες δεν νομίζω να τις κάνει η nv...(χωρίς να το έχω διαβάσει και χωρίς να είμαι σίγουρος)

Πάντως τα mods είναι ίδια και δουλεύουν όλα κανονικά και στα 2pcb εκτός από μία Asus που είδα στο xs που ήθελε μεγαλύτερη αντίσταση...

Από φωτογραφίες πάντως δεν πρόσεξα κάποια διαφορά...

Αρχική απάντηση από Ripper18

Τι revision ειναι η ASUS P5W-DH Deluxe σου stratos1978,1.03g?Δουλευει κανονικα στα windows XP?

Ναι ειναι 1.03G με το 2001 BIOS ....αλλα μεχρι στιγμης εχω VISTA και δεν εχω δοκιμασει σε XP .....

Τι προβληματα θα επρεπε να εχω δηλαδη?????

Αρχική απάντηση από Expert

Strato...

Μου κάνεις μια χάρη?

Μπορείς να δείς σε κάποιο αυτοκολλητάκι πάνω στην κάρτα ή στο κουτί σου αν είναι v1.2?

Εγώ εχθές πήρα την πράσινη και είναι v1.2 και έχει πάνω Samsung μνήμες BJ1A δλδ 1ns(rated @ 1000(ddr 2000)) αντί για 1.1(rated 900(ddr 1800))

Ναι και η δικη μου ειναι 1.2 REV :) :) :)

καλοριζικη Στρατο,και κοιτα να την χαρεις:)

Αρχική απάντηση από def

καλοριζικη Στρατο,και κοιτα να την χαρεις:)

Σε ευχαριστω φιλε μου :)

Αρχική απάντηση από stratos1978 [Χθες, στις 16:33]

Ναι ειναι 1.03G με το 2001 BIOS ....αλλα μεχρι στιγμης εχω VISTA και δεν εχω δοκιμασει σε XP .....

Τι προβληματα θα επρεπε να εχω δηλαδη?????

Tα γνωστα προβληματα ασυμβατοτητας asus p5w-dh με 8800gtx ,crash στα windows,BSOD,αργο scrolling στο μενου του ΒΙΟS.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.