NGM Μάρτιος 8, 2007 Author #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Ο πρωταρχικος στοχος του Lab δεν ειναι οι αγγελιες...ειναι η ενημερωση για τεχνολογικα νεα και οτι συνεπαγεται αυτο... Αν καποιος θελει να βαλει αγγελιες υπαρχει το www.e-market.gr. Οι αγγελιες μπηκαν στο lab ως φυσική εξέλιξη του φορουμ και για την εξυπηρετηση των μελων του. Επειδη ομως απο παλια εχουν γινει μερικες πωλησεις "μαϊμου" και μερικα αλλα συμβάντα εχουν γίνει αυτοι οι κανόνες. Εμεις ευθυνόμαστε για το πως θα διαμορφωθούν οι κανόνες και την πορεία του site. Αν δεν το σεβομαστε, δεν θα μας σέβεται...η όλη κατάσταση διαμορφώνεται ανάλογα με την συμπεριφορά των μελλών. Είναι σαν να κράζεις ενα σουπερμαρκετ......αν τους λες "ζωα", θα σου φαίρονται σαν να είσαι "ζωο" επειδη αυτο ειναι το κοινό του και έτσι πρεπει να κινηθεί ώστε να ανταπεξελθει. Οι τελευταίες 2 σειρές ειναι παράδειγμα και δεν κράζω κανενα Σουπερ μαρκετ. Βασιλη συμφωνω αλλα και εσυ και ολοι εδω μεσα (και εγω φυσικα) οταν πουλαμε κατι δεν το βαζουμε στο emarket.. ή μηπως κανω λάθος. Θα μπορουσε να μπει ενα περιορισμος να ανεβάζεις πχ 2 αγγελιες τον μηνα. Και οχι αυτο το χαλι να γινετε αγοροπωλησια των εξαρτηματων που καβατζώνουν καποιοι απο εκει που δουλευουν κτλ κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 8, 2007 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 Εγώ πάλι που θυμάμαι κάποια περιστατικά τα οποία οδήγησαν στη λήψη μέτρων περιορισμών για τις αγγελίες, βλέπω ότι όλοι οι περιορισμοί έχουν πιάσει τόπο.Δεν έχουμε πλέον ένα σωρό spammerια που τρέχουν να κάνουν 150 posts για να βάλουν μία αγγελία. Ούτε μπαίνουν αετονύχιδες μόνο και μόνο για να πουλήσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 8, 2007 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από aijaki [Σήμερα, στις 14:30] Και οχι αυτο το χαλι να γινετε αγοροπωλησια των εξαρτηματων που καβατζώνουν καποιοι απο εκει που δουλευουν κτλ κτλ Eγω πάλι δεν έπιασα τούτο^^^ Που το συμπέρανες αυτό παλικάρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Μάρτιος 8, 2007 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 @aijaki αν θες να πεις κατι πες το.. και ασε καβατζονουν, κτλ κτλ ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 8, 2007 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από aijakiΚαι οχι αυτο το χαλι να γινετε αγοροπωλησια των εξαρτηματων που καβατζώνουν καποιοι απο εκει που δουλευουν κτλ κτλ Ελπίζω να έχεις στοιχεία για αυτό που λες, αλλιώς περιμένω να διορθώσεις την δημοσίευσή σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGM Μάρτιος 8, 2007 Author #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 12:22] Ο σκοπός του thelab είναι η ενημέρωση και η ανταλλαγή απόψεων σε θέματα που άπτονται της επιστήμης της πληροφορικής με έμφαση σε θέματα υπερχρονισμού. Τώρα, πώς μπορεί να αλλάξει η άποψή σου για τους σκοπούς του thelab αν αποτυπώσουμε τις υποπεριπτώσεις του κανόνα για την δημοσίευση αγγελιών πώλησης, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω. Όσον αφορά την οργάνωση του thelab είναι κάτι το οποίο ξεφεύγει από το ρόλο σου ως χρήστη του συγκεκριμένου δικτυακού τόπου, οπότε η άποψη σου επί του θέματος μου είναι αδιάφορη Ο ρολος μου ως χρηστη ηταν και ρολος σου ως χρηστη παλια. Βαλε την τωρινη σου θεση στην θεση μου και ισως καταλαβεις. Οσο για το αν η αποψη η δικια μου ή καποιου απο τα 6,214 υπολοιπα μέλη ειναι αδιαφορη για εσας, τοτε το thelab ειναι το site που θελετε να προβαλετε και οχι ενα φορουμ ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που άπτονται της επιστήμης της πληροφορικής με έμφαση σε θέματα υπερχρονισμού. :flower: Οσο για την δημοσιευση μου, στο ξαναλεω δεν ειμαι κανα παιδακι, ειμαι 100% υπευθυνος για τα λογια μου και ξερω πολυ καλα τι λεω. Μην κρυβόμαστε πισω απο το δάχτυλο μας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGM Μάρτιος 8, 2007 Author #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN @aijaki αν θες να πεις κατι πες το.. και ασε καβατζονουν, κτλ κτλ ..... Τι να πω φιλε μου . Δεν ειμαι κανα παιδακι να φοβαμαι να μιλησω . Αυτο που ηθελα να πω το ειπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGM Μάρτιος 8, 2007 Author #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly Εγώ πάλι που θυμάμαι κάποια περιστατικά τα οποία οδήγησαν στη λήψη μέτρων περιορισμών για τις αγγελίες, βλέπω ότι όλοι οι περιορισμοί έχουν πιάσει τόπο. Δεν έχουμε πλέον ένα σωρό spammerια που τρέχουν να κάνουν 150 posts για να βάλουν μία αγγελία. Ούτε μπαίνουν αετονύχιδες μόνο και μόνο για να πουλήσουν. Συμφωνω και ειμαι υπερ αυτου. Αλλα οχι να κοβουμε τα spammeria και να προμοτάρουμε τους "παλιους" Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάρτιος 8, 2007 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 Σου ξαναζητάω να γίνεις πιο συγκεκριμένος. ΤΙ ήθελες να πεις δηλαδή και τι έιπες? Τίποτα δεν είπες. Πέταξες κάτι και το αφήνεις ξεκρέμαστο.Λοιπον θα μας κάνεις τη χάρη να εξηγήσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 8, 2007 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από aijaki Ο ρολος μου ως χρηστη ηταν και ρολος σου ως χρηστη παλια. Βαλε την τωρινη σου θεση στην θεση μου και ισως καταλαβεις. Οσο για το αν η αποψη η δικια μου ή καποιου απο τα 6,214 υπολοιπα μέλη ειναι αδιαφορη για εσας, τοτε το thelab ειναι το site που θελετε να προβαλετε και οχι ενα φορουμ ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που άπτονται της επιστήμης της πληροφορικής με έμφαση σε θέματα υπερχρονισμού. :flower: Κοίτα, εσύ συμμετέχεις σε αυτό το δικτυακό τόπο για να διαβάσεις/μάθεις/ενημερώσεις/ενημερωθείς γύρω από θέματα πληροφορικής. Το πως οργανώνεται και με ποιόν τρόπο διεκπεραιώνονται θέματα που έχουν να κάνουν με την λειτουργία του δικτυακού τόπου πιστεύω ότι δεν είναι στα ενδιαφέροντα σου. Γι'αυτό υπάρχει η Δ.Ο. του thelab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάρτιος 8, 2007 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από aijakiΘα μπορουσε να μπει ενα περιορισμος να ανεβάζεις πχ 2 αγγελιες τον μηνα. Και οχι αυτο το χαλι να γινετε αγοροπωλησια των εξαρτηματων που καβατζώνουν καποιοι απο εκει που δουλευουν κτλ κτλ Nα μιλησουμε κανονικα και οχι να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.Επειδη σε ξερω και προσωπικα θα παρω το θαρρος..Προφανως εννοεις τα παιδια που δουλευουν σε καταστηματα πληροφορικης και εχουν την ευκαιρια να αγορασουν πραγματα φθηνοτερα λογο αυτης της ιδιοτητας τους ή να τα πάρουν φθηνοτερα επειδη ήταν απο κάπου μεταχειρισμένα και να τα πουλήσουν στο φόρουμ....μεχρι εδώ είμαι σωστός ή έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGM Μάρτιος 8, 2007 Author #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από darkCount Σου ξαναζητάω να γίνεις πιο συγκεκριμένος. ΤΙ ήθελες να πεις δηλαδή και τι έιπες? Τίποτα δεν είπες. Πέταξες κάτι και το αφήνεις ξεκρέμαστο.Λοιπον θα μας κάνεις τη χάρη να εξηγήσεις? Επειγη πεσαν σαν τα κορακια ολοι και λεει ο καθενας το δικο του,πες μου λιγο τι ακριβως δεν καταλαβες να στο πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGM Μάρτιος 8, 2007 Author #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Nα μιλησουμε κανονικα και οχι να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.Επειδη σε ξερω και προσωπικα θα παρω το θαρρος..Προφανως εννοεις τα παιδια που δουλευουν σε καταστηματα πληροφορικης και εχουν την ευκαιρια να αγορασουν πραγματα φθηνοτερα λογο αυτης της ιδιοτητας τους ή να τα πάρουν φθηνοτερα επειδη ήταν απο κάπου μεταχειρισμένα και να τα πουλήσουν στο φόρουμ....μεχρι εδώ είμαι σωστός ή έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου? Οχι βασιλη αυτο ακριβως εννοω. Ισως δεν θα επρεπε να αναφερθω σε αυτο απλα με εξοργησε η επιθετικότητα των admin. Δεν νομιζω οτι φανηκε οτι μπηκα για να τσαμπουκαλευτω. Λυπαμαι πολυ για αυτη την αντιμετωπιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάρτιος 8, 2007 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από aijaki Επειγη πεσαν σαν τα κορακια ολοι και λεει ο καθενας το δικο του,πες μου λιγο τι ακριβως δεν καταλαβες να στο πω. Τι να θελω βρε...να μου πεις συγκεκριμένα για ποιον μιλάς και τι εννοείς. Πέταξες μια κουβέντα και το άφησες στο αέρα.Αν κατάλαβα καλά σε ενοχλέι που πουλάει ο Βασίλης πχ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάρτιος 8, 2007 #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από aijaki απλα με εξοργησε η επιθετικότητα των admin Και ποια είναι η επιθετικότητα προς το πρόσωπό σου που αναφέρεις παραπάνω? Σου μίλησε κανεις άσχημα?Απαντήθηκε ξεκάθαρα ότι ρώτησες με υπονοούμενα...Δεν νομίζω ότι έπεσες και συ θύμα κακομεταχείρησης απο την ομάδα του Λάμπη γιατί έχετε μαζευτεί πολλοι τελευταία με παράπονα και "απωθημένα".Να σοβαρευτούμε λέω εγώ λίγάκι...μικροί και μεγάλοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 8, 2007 #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από aijaki Επειγη πεσαν σαν τα κορακια ολοι και λεει ο καθενας το δικο του,πες μου λιγο τι ακριβως δεν καταλαβες να στο πω. http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=517737#post517737Πρώτο τραπέζι πίστα. Εσύ το ξεκίνησες το θέμα και περίμενες να περάσει στο απυρόβλητό; Για να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους. Ο κάθε ένας σε αυτό το forum, έχει μια δουλειά. Η δικιά σου είναι να το χρησιμοποιείς, η δικιά μας (moderators) είναι να διασφαλίζουμε την ομαλή ροή του διαλόγου και των administrators είναι να διαχειρίζονται όλες τις λειτουργίες του thelab.gr. Αυτό είναι. Αν σου αρέσει μένεις, αλλίως alt+F4 (Ctrl+F4 αν χρησιμοποιείς Firefox) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάρτιος 8, 2007 #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από aijaki Οχι βασιλη αυτο ακριβως εννοω. Ισως δεν θα επρεπε να αναφερθω σε αυτο απλα με εξοργησε η επιθετικότητα των admin. Δεν νομιζω οτι φανηκε οτι μπηκα για να τσαμπουκαλευτω. Λυπαμαι πολυ για αυτη την αντιμετωπιση. Mωρε εγω δεν εχω προβλημα με αυτο αλλα δεν καταλαβαινω τι σχεση έχουν αυτα τα παιδιά που μπορουν να μετρηθούν όλοι στα δάχτυλα των 2 χεριών...?Σε πειράζει που βγάζουν το χαρτζιλίκι?Όλοι είναι παλιά μέλη και έχουν και πάνω απο 300 ποστ και πανω απο 1 χρόνο τουλάχιστον στο lab... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάρτιος 8, 2007 #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 Την τρέλα μας κάνουμε, το δοκιμάζουμε δεν μας κάνει άλλο.και το " παλιό" πάει για πούλημα. Ακόμα και αυτό σας πειράζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάρτιος 8, 2007 #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 Δεν καταλαβα οτι πρεπει και να δικαιολογουμε την καθε πωληση που κανουμε... Το πουλαμε για χιλιους δυο λογους... Αυτο μας ελειπε πλεον, να απολογουμαστε γιατι πουλαμε κατι.... Οσοι εχουνε παραπονα απο το The Lab,καλα κανουν και τα αναφερουν.... Ολα ομως εχουν και καποιο μετρο...Καλο ειναι να μην το ξεπερναμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
hollow_83 Μάρτιος 8, 2007 #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 Mωρε εγω δεν εχω προβλημα με αυτο αλλα δεν καταλαβαινω τι σχεση έχουν αυτα τα παιδιά που μπορουν να μετρηθούν όλοι στα δάχτυλα των 2 χεριών...?Διαβασε λιγο πιο πανω προς την αρχη συγκεκριμενα ο αλλος ειχε 59 post.Και γω δλδ αν σταματησω να γραφω και μπω μετα απο 2 χρονια θα γω δικαιωμα να πουλαω;και αμεσως γινομαι εμπειστος πωλητης;Anyway απλως χρηστης ειμαι και δεν εχω δικαιωμα να μιλαω οπως προειπε καποιος admin.Οσο για το γεγονος της καβαντζας στα Multi κριμα ειναι να πανε παιδια σπιτια τους εξαιτιας μιας διαφωνιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.