Jump to content

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΕ ΘΕΜΑ

velipsi

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 06:43]

Βεβαίως και τους διάβασε, αλλά αποφάσισε να τους διαπραγματευθεί, μετά, αφού συμφώνησε.

Κραδαίνοντας το λάβαρο των δημοκρατικών διαδικασιών, (στις οποίες με κάποιο αξίωμα που μου διαφεύγει, είναι αυθεντίες οι εκπαιδευτικοί) απαιτεί να μην υποστεί τις συνέπειες των πράξεων του.

Ζαβολιάρης , καβγατζής , λάτρης του ξένου αλφάβητου , δάσκαλος που διδάσκει παιδάκια !!

Ε ... ο καθένας με το χαρακτήρα του.

Ωραία τα λες φίλε ΓιαγκΤ, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος.

Ποιος είχε την απαίτηση να μην υποστεί κυρώσεις?

Ποιος είναι ζαβολιάρης, καυγατζής, "δάσκαλος που διδάσκει παιδάκια !!" ?

Πόσους κανόνες παραβίασες με αυτό που έγραψες?

Πόσο θίγεις και προσβάλλεις αδικαιολόγητα ένα μέλος του forum?

Γιατί? Για να τα έχεις καλά με την εξουσία σε αυτό τον μικρόκοσμο και να εκτιμηθεί η εκδούλευση σου?

Έχω δει αρκετά ποστ με greeklish που ποτέ δεν είδαν τη μαύρη τρύπα, με ένα σκέτο συγνώμη.

Από το καλό βέβαια, πάντα υπάρχει το καλύτερο.

Καλό ήταν που εφαρμόστηκαν οι κανόνες, καλύτερο θα ήταν να ζητηθεί να γίνει edit το πρώτο ποστ, τη στιγμή μάλιστα που μεταγλωττίστηκε το κείμενο στα Ελληνικά.

Αυτό ζητήθηκε, αυτό έγινε.

Εν τούτοις ... μπουμ στη μαύρη τρύπα.

Όπως είπαμε όμως κανείς δεν είναι τέλειος.

Αλλά ένα mea culpa δεν θα έβλαπτε στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Από όλες τις πλευρές.

Κι από μένα για το σκληρό μου τόνο απέναντι σου, τη στιγμή που δεν το αξίζεις.

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Εντάξει...οι moderators βγήκαμε Ζώα, οι πικραμένοι "καθαροί" του φόρουμ βγήκαν να πουν και αυτοί το κατιτι τους γιατι δεν είχαν τίποτα καλύτερο να κανουν, όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω.....μια ομορφιά.

Ακούστε καλά μου παλικάρια...τα ψυχολογικά σας όσα είναι και οσοι έχετε...κρατήστε τα έξω απο το φόρουμ. Τσαμπα ψυχοθεραπεία δεν κάνουμε.

Αν όσοι μπαίνατε εδω μέσα ακολουθουσατε μερικές απλές οδηγίες(κανονες που λέμε εδω μέσα) δεν θα χρειαζόμασταν εμείς (και οι μελλοντικοί) Moderators.

Είναι σαν τους μπάτσους όπως το είπατε...όλοι τους βρίζουμε αλλά όταν γίνει αισθητή η απουσία τους παραπονιόμαστε και ζητάμε τα ρέστα απο το κράτος.

Μετά απο αυτή την ωραία ανάπαυλα ας επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας. Κάποιοι να προσφέρουν γνώση και εμπειρία στο φόρουμ, κάποιοι απλά να την διαβάζουν, καποιοι να σπαμάρουν, κάποιοι άλλοι ταλαίπωροι να προσπαθούν να κρατήσουν το φόρουμ καθαρό και κάποιοι λιγοστοί να θέλουν να γίνουν Βεζύρης στη θέση του Βεζύρη:T:

Καλή συνέχεια....και εδώ είμαστε;)

Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 07:47]

Ε ... ο καθένας με το χαρακτήρα του.

Ωραία τα λες φίλε ΓιαγκΤ, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος.

Ποιος είχε την απαίτηση να μην υποστεί κυρώσεις?

Ποιος είναι ζαβολιάρης, καυγατζής, "δάσκαλος που διδάσκει παιδάκια !!" ?

Πόσους κανόνες παραβίασες με αυτό που έγραψες?

Πόσο θίγεις και προσβάλλεις αδικαιολόγητα ένα μέλος του forum?

Γιατί? Για να τα έχεις καλά με την εξουσία σε αυτό τον μικρόκοσμο και να εκτιμηθεί η εκδούλευση σου?

Έχω δει αρκετά ποστ με greeklish που ποτέ δεν είδαν τη μαύρη τρύπα, με ένα σκέτο συγνώμη.

Από το καλό βέβαια, πάντα υπάρχει το καλύτερο.

Καλό ήταν που εφαρμόστηκαν οι κανόνες, καλύτερο θα ήταν να ζητηθεί να γίνει edit το πρώτο ποστ, τη στιγμή μάλιστα που μεταγλωττίστηκε το κείμενο στα Ελληνικά.

Αυτό ζητήθηκε, αυτό έγινε.

Εν τούτοις ... μπουμ στη μαύρη τρύπα.

Όπως είπαμε όμως κανείς δεν είναι τέλειος.

Αλλά ένα mea culpa δεν θα έβλαπτε στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Από όλες τις πλευρές.

Κι από μένα για το σκληρό μου τόνο απέναντι σου, τη στιγμή που δεν το αξίζεις.

Χα, χα, χα......Ban-άραμε τον ένα επ'αόριστα για να μη σου τη "μπαίνει" και γίνεται το φόρουμ μπάχαλο κι εσύ τώρα που δεν έχεις κάποιον ν'ασχοληθείς, βρήκες τον ΓιαγκΤ?......Αααααα θα σε μαλώσω....... :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.