_K_Marios_ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2007 Γεια παιδια!Λοιπόν έχω βρει ελληνικό site που έχει το αμερικανικο playstation 3 στην τιμή των 650!Σκεφτομαι πολύ σοβαρα να το αγοράσω ποια ειναι η γνώμη σας, α) να το αγοράσω?, β)Αμερικάνικο η Ευρωπαικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάρτιος 6, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2007 μα το ιδιο ειναι νομιζω,απλως στην Ασια και Αμερικη βγηκε πιο νωρις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 6, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2007 Το DVD/BlueRay έχει κλείδωμα στα regions και για τα παιχνίδια και για τις ταινίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Μάρτιος 6, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2007 Δηλαδη δν θα μπορώ να παίξω τα παιχνιδια που θα φέρνουν εδω ?Κατι ειχα ακουσει οτι δν θα παιζει ρόλο!Ξερει κανεις σιγουρα να πει αν ισχυει αυτο που ειπε ο wizard ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Μάρτιος 6, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2007 οχι να μην το αγορασεις. αλλωστε τα ευρωπαικα θα μπορουν καποια στιγμη να παιζουν τα παλια παιχνιδια σε υψηλοτερες αναλυσεις ενω τα αμερικανικα απλα θα τα παιζουν οπως ηταν στο ps1 και ps2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Μάρτιος 6, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2007 Να πώ την αλήθεια η συμβατότητα με τα παλιά παιχνιδια δν με ενδιαφέρει γιατι δν έχω κάν playstation 2!Αλλα αν το αφήσω κ πάρω το ευρωπαικό.. όλα αυτα που λένε για την ποιότητα κατασκευής κλπ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnson Δεκέμβριος 27, 2007 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 Να επαναφέρω και εγώ για λίγο το θέμα μιας και αρκετοί είστε αυτοί που έχετε στα χέρια σας ps3 και ενδεχομένος έχετε ακούσει κάτι. Επειδή πρόκειται να πάρει φίλος ένα ps3 από αμερική, τελικά πώς έχουν τα κλειδώματα με τα regions, υπάρχουν όντως και στα games και στις ταινίες? Αν ναι, υπάρχει τρόπος για ξεκλείδωμα? Αξίζει ένα τέτοιο ps3 στην ευρώπη για 250e? Τηνξ ιν αντβανς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 27, 2007 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 Τα παιχνιδια τα παιζει ολα.Παιζει και σχεδον το 60% των ταινιων blu ray.Μαλλον αξιζει τον κοπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujin Δεκέμβριος 27, 2007 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 Το μόνο που θα πρέπει να σκεφτείς είναι η εγγύηση, αφού αν πάθει τίποτα, στην ευρώπη δεν θα στο φτιάξουνε. Κατά τα άλλα είναι όπως τα είπε ο Vadergr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Δεκέμβριος 27, 2007 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 Games θα παιζει, dvd PAL region οχι απ'οσο ξερω, το upscaling στα 720 και 1080p παιζοντας παιχνιδια του ps2 (μονο ntsc ) προς το παρων ειναι δωρον αδωρον αφου λογο προβληματικου αλγοριθμου υπαρχει καθυστερηση στις εντολες του χειριστηριου Επισης τα ps3 τα οποια περιλαμβανουν τα ηλεκτρονικα του ps2 μεσα για emulation ξερουμε ολοι πως αργα ή γρηγορα θα καταργηθουν απ'την αγορα οπως και η ολη ιστορια με το backwards compatibility, γνωμη μου : παρε ενα ευρωπαικο ps3 40gb οσο πιο φθηνα μπορεις edit : μολις ειδα το post του johnson, για 250 ευρω και χωρις σκληρο να μην ηταν εγω θα το επαιρνα ασχετο αλλα η διαφορα μεταξυ 20αρας crt με composite και 42αρας plasma με component στα 720 ειναι αρκετα μεγαλη, τουλαχιστον στο uncharted demo αποτι ειδα στο ps3 ενος φιλου μου, με την πρωτη ευκαιρια θα το παμε και σε ενα παιδι με 32αρα JVC crt και rgb scart μπας και φανει αξιοπρεπες Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnson Δεκέμβριος 27, 2007 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 τηνχ παιδιά, ενημέρωσα το φίλο μου και μάλλον πάει για αγορά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tr4gikOsS Ιανουάριος 10, 2008 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Λοιπον εγω θα σου πω ενα πραγμα...Αμα ειναι να παρεις κατι και να ξοδεψεις λεφτα παρε το καλητερο..Παρε ενα με 60αρι δισκο και δωσε 500-550 ευρω!!!!! !!!!! Οχι παραπανω!!!!! !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tr4gikOsS Ιανουάριος 10, 2008 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Α και να ξες οτι τα παιχνιδια δε θα ειναι και φθινα για το λογο αυτο σκεψου το πρωτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.