aspirin Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2007 Προεπιλογή Site για σύλλογο...Θέλει η μητέρα μου να φτιάξει σαιτ για έναν σύλλογο. Όχι τπτ πολύπλοκο.5 πραγματάκια να έχει κ καμιά φωτογραφία. Οπότε ανέλαβα εγώ το εγχείρημα γιατί τα οικονομικά του συλλόγου είναι άστα βράστα!1. για κατωχύρωση domain που να κοιτάξω? Βασικά θέλω την κατοχύρωση να την κάνω εγώ για να έχω την κυριότητα του ονόματος. Μην τυχόν λήξει η συνδρομή κ έχει άλλος την κυριότητα κ μπλέξω!2. από΄web hosting ποιός είναι καλός κ φθηνός?3. Κ το κυριότερο. Με ποιό πρόγραμμα να σχεδιάσω το σαιτ. Να χρησιμοποιήσω κάποιο phpbb? Βασικά θέλω να έχει ένα μενού, μια κεντρική σελίδα όπου θα περνάω τις εκδηλώσεις του συλλόγου και μια εφαρμογή για να περνάω φωτογραφίες από εκδηλώσεις.Αυτά τα ολίγα.__________________... είμαι στα χάι μου όταν ΔΕ σε 'χω πλάι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 6, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2007 απευθυνσου στον αγαπητο μας moderator darkcount που ασχολειτε με αυτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 6, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2007 Νομιζω μια απλη σελιδα html στο Dreamweaver θα σε καλυψει...δεν χρειαζεσαι δυναμικη σελιδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 6, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2007 Κοίτα και www.lyras.gr για τιμές και κατοχύρωση ονόματος. Όσον αφορά την κατασκευή, συμφωνώ με αυτά που λέει ο kallileo Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Μάρτιος 6, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2007 Μια απλή html σελιδούλα θα είναι οκ πιστεύω. Εδώ που τα λέμε δεν έχω ιδέα από δυναμικές, αλλά θα είναι ούτως ή άλλως too much Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.