papakos Μάρτιος 29, 2007 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2007 με 2 μνημες αλλης μαρκας δεν θα εχεις προβλημα γιατι ειναι ξεχωριστο καναλι απο αυτο το οποιο λειτουργεις... Εγω πιστευω οτι θα υπαρξει προβλημα γιατι διαφορετικες μαρκες πιθανον δεν θα λειτουργουν το ιδιο αρμονικα μεταξυ τους, με την ιδια ταση και τους ιδιους χρονισμους.Συν ενα κι απο μενα στο δισκο για βελτιωση της ταχυτητας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michailovits Μάρτιος 29, 2007 Author #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2007 Ναι ρε παιδιά αλλά αν κλίνουν μεταξύ τους οι ίδιες μάρκας μνήμες??Και πάλι θα έχω πρόβλημα??Αν πχ έχω τις δυο twinmos σε dual channel kai τις δύο καινούργιες (πχ ocz) σε dual channel και πάλι θα έχω πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
papakos Μάρτιος 29, 2007 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2007 Σαν το αυτοκινητο λειτουργουν αυτα.Αν βαλεις ανα ζευγαρι λαστιχα απο διαφορετικες μαρκες που σε διαστασεις θα ειναι ιδια, τοτε εμπιστευεσαι την συμπεριφορα του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 30, 2007 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2007 Δεν ειναι αναγκαιο να σου δημιουργησουν προβλημα οι μνημες διαφορετικου κατασκευαστη. Να φανταστεις, δουλεψα σε DFI LP nf4, value μνημες, μια Nanya και μια TwinMOS, σε dual channel, και τις πηγα απο τα 333 σε ~350, και ηταν μια χαρα. Οι παλιοτεροι μπορουν να σου πουν τι εστι DFI στις μνημες Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Απρίλιος 18, 2007 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2007 Βασικα 8α χρειαστει πιστευω να βαλεις παλι την ιδια μαρκα...και...καλυτερα να εχεις 2gb μνημη...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Απρίλιος 23, 2007 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=903639 Ram 1GB KIT (2x512M) DDR2 800 MHz Platinum πολυ καλη.....και με 2πλα λεφτα στα 2gb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.