LordOfRings Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2007 καλησπέρα .. Μιας και είμαι Αγγλια αυτο τον καιρό. . Σκέφτομαι να πάρω το παρακάτω laptop .. DELL Inspiron 640: 2.00CPU Core 2 Duo 2 GIG DDR Memory 160GB Hard Drive 256MB ATI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Μάρτιος 5, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2007 Έχω δοκιμάσει DELL προσωπικά (Latitude & Precision) αλλά και έχουν αρκετοί χρήστες μου πλέον στην εταιρία.Αξιόπιστα και το κυριότερο για εμένα με πολύ καλό service on site. Μου έχει τύχει πχ 2-3 πάνελ σε latitude να παρουσιάσουν μια κάθετη γραμμή 2-3 εκατοστών, τηλέφωνο και την επόμενη ήρθε τεχνικός και τα άλαξε επιτόπου. Ακόμα και σε νησί να είσαι θα έρθει εκεί ο τεχνικός να σου λύσει το θέμα. Πάρε οποσδήποτε την 3ετή εγγύηση onsite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Μάρτιος 5, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2007 Αν σε καλυπτει απο πλευρας επιδοσεων+χαρακτηριστικων, παρτο αφοβα. Η Dell ειναι κορυφαια απο πλευρας υποστηριξης (αν ποτε αντιμετωπισεις προβλημα). +1 για την 3ετη εγγυηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάρτιος 5, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2007 Ελλάδα που μπορώ να βρώ DELL ? <>τώρα έχω ενα Αcer 1524 Amd64 3400, 1024Ram, 100Gb HDD 5400, 5700nvidia 64mb, και ακόμα ενας χρόνος+ εγγύηση acer advantage accidental. ποσα πιάνει αν τον πουλήσω ?..</> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Μάρτιος 5, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2007 Στο dell.grΑλλα δυστυχως η γκαμα των μοντελων (φορητων και μη) που προσφερεται ειναι μικρη -συγκριτικα με αυτα που μπορεις να βρεις στο Αμερικα. Παντως για υποστηριξη μη σε απασχολει.Τωρα για το acer, 450-500 ευρω ισως και να τα πιασει. Αν και η 'αγορα' ειναι λιγο μυστηρια σε τετοια πραγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάρτιος 5, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2007 είδα σήμερα ενος φιλου ενα dell inspiron . .αλλα μου φάνηκε πού μικρό σε μέγεθος .. μου είπε οτι το μονιτορ ειναι 15.4 αλα φενόταν για 14+ .. .. ετσι είναι .? .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Μάρτιος 14, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2007 Νομιζω μπορεις να μιλησεις με την dell ελλαδας και να σου κανονισουν καποιο demo, να δεις μηχανακια, να ρωτησεις τι θες κλπΣτην αγγλια θα ειναι ακομη καλυτερα τα πραγματα φυσικα.Η 15,4 wide κι εμενα μου θυμιζει 14αρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 14, 2007 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2007 To 640M έρχεται με 14άρα οθόνη, μόνο. Έχεις ΡΜ btw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.