Jump to content

Dell laptop .. ?..

LordOfRings

Recommended Posts

καλησπέρα ..

Μιας και είμαι Αγγλια αυτο τον καιρό. .

Σκέφτομαι να πάρω το παρακάτω laptop ..

DELL Inspiron 640:

2.00CPU Core 2 Duo

2 GIG DDR Memory

160GB Hard Drive

256MB ATI

Έχω δοκιμάσει DELL προσωπικά (Latitude & Precision) αλλά και έχουν αρκετοί χρήστες μου πλέον στην εταιρία.

Αξιόπιστα και το κυριότερο για εμένα με πολύ καλό service on site. Μου έχει τύχει πχ 2-3 πάνελ σε latitude να παρουσιάσουν μια κάθετη γραμμή 2-3 εκατοστών, τηλέφωνο και την επόμενη ήρθε τεχνικός και τα άλαξε επιτόπου. Ακόμα και σε νησί να είσαι θα έρθει εκεί ο τεχνικός να σου λύσει το θέμα. Πάρε οποσδήποτε την 3ετή εγγύηση onsite.

Αν σε καλυπτει απο πλευρας επιδοσεων+χαρακτηριστικων, παρτο αφοβα. Η Dell ειναι κορυφαια απο πλευρας υποστηριξης (αν ποτε αντιμετωπισεις προβλημα).

+1 για την 3ετη εγγυηση

Ελλάδα που μπορώ να βρώ DELL ?

<>τώρα έχω ενα Αcer 1524 Amd64 3400, 1024Ram, 100Gb HDD 5400, 5700nvidia 64mb, και ακόμα ενας χρόνος+ εγγύηση acer advantage accidental. ποσα πιάνει αν τον πουλήσω ?..</>

Στο dell.gr

Αλλα δυστυχως η γκαμα των μοντελων (φορητων και μη) που προσφερεται ειναι μικρη -συγκριτικα με αυτα που μπορεις να βρεις στο Αμερικα. Παντως για υποστηριξη μη σε απασχολει.

Τωρα για το acer, 450-500 ευρω ισως και να τα πιασει. Αν και η 'αγορα' ειναι λιγο μυστηρια σε τετοια πραγματα.

• 2 weeks later...

Νομιζω μπορεις να μιλησεις με την dell ελλαδας και να σου κανονισουν καποιο demo, να δεις μηχανακια, να ρωτησεις τι θες κλπ

Στην αγγλια θα ειναι ακομη καλυτερα τα πραγματα φυσικα.

Η 15,4 wide κι εμενα μου θυμιζει 14αρα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.