Sitios Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2007 Δε ξέρω πως ακριβώς τα μάμησα τα Windows μου, αλλά στην επιλογή Tools που εμφάνιζε τις Επιλογές Φακέλων (Folder Options), πλέον δεν υπάρχει...Έψαξα και στον πίνακα ελέγχου, τίποτα...Για να μην κάνω format επειδή έχω περάσει πάρα πολλά προγράμματα που χρειάζομαι, μήπως ξέρεις κανείς κάποιο τρόπο να ξαναεμφανιστεί εκεί η εντολή μέσω κάποιου tweak στη registry ας πούμε? Ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Μάρτιος 5, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2007 τα powertoys της microsoft για τα xp , θυμαμαι ειχαν επιλογες να εμφανιζεις ή αποκρυπτες τα εικονιδια του control panel , δεν ξερω αν θα σε βοηθησει τελικα.. αλαλ κατεβασετα και δοκιμασε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Μάρτιος 5, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2007 Κλικ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sitios Μάρτιος 5, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2007 Νομίζω ότι θα κάνω δουλειά με αυτό.Ευχαριστώ πολύ Oric. :bigsmile: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.