fifis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2007 Ξαφνικα ο βασικος μου media player (Creative MerdiaSource) στα περισσοτερα κομματια σερνεται, δηλαδη κατα την αναπαραγωγη μουσικης παιζει πολυυυ αργα. Ετσι αναγκαζομαι να χρησιμοποιω τον "λιγο" WMP.Μηπως ξερετε γιατι σερνεται? Ως τωρα ολα ηταν οk.Ενδεχομενως να πρεπει να κανω update drivers, πηγα στο site της εταιριας (creative) αλλα δε βρηκα.
white_devil Μάρτιος 5, 2007 #2 Μάρτιος 5, 2007 Εμένα δεν μου έτρεχε καν αυτο το πρόγραμμα..........προσωπικά προτείνω winamp........
Wizard! Μάρτιος 5, 2007 #3 Μάρτιος 5, 2007 Μήπως εγκατέστησες ή έκανες update κάποιο codec? Το έχω πάθει έτσι...
fifis Μάρτιος 5, 2007 Author #4 Μάρτιος 5, 2007 Εχω και αλλους players.Bασικα θελω τον Creative mediaSource που παει γαντι με τα 7.1 Creative ηχεια μου αλλα δε καταλαβαινω γιατι ξαφνικα αρχισε να σερνεται οταν παιζει τα περισσοτερα μουσικα κομματια.Οταν λες codec?..
Wizard! Μάρτιος 6, 2007 #5 Μάρτιος 6, 2007 Μήπως εγκατέστησες κάποιο quicktime, klite, ffdshow, divX, κλπ?
poly Μάρτιος 7, 2007 #7 Μάρτιος 7, 2007 Mηπως κραταει τα κομματια σε database και αυτη εχει μεγαλωση παρα πολυ ωστε να καθυστερει το προγραμμα;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.