BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2007 ειχα κανει παλια κατι σανν review γιατην Sonic Towerσυνεχιζω να πιστευω οτι ειναι απο τις καλυτερες επιλογεςγια 775 και C2D 6300 τι λετε , καλη ιδεα?εχετε να προτεινετε κατι αλλο που δοκιμασατε?ειναι γιαμαμα συστημα και δεν θα γινει καθολου οβερκλοκθορυβο θελουμε μικροτο κουτι του παιδιου ειναι το γνωστο μας heroichi midi (αν κ θα αλλαχτει κ αυτο) με 2χ12 , εναν μπρος εναν πισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 4, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2007 αφου δεν θα γινει καθολου o/c γιατι δεν αφηνεις την μαμα ψυκτρα ; Δεν σε εχω πιασει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάρτιος 4, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2007 το παιδι εχει μητρικη ιντελ και μαλλον δεν θα κανει διαχειρηση στα φανς ωστε να ειναι αθορυβη η λειτουργιαθορυβο θελουμε μικρο μιας κ εχουμε κουτι καλο κ 12αρη πισωκαι χαμηλες θερμοκρασιεςο μαμα ακομα κ στις 800 ακουγεται , μη μου πεις οτι δεν ακουγεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 4, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2007 η εχω προβλημα στα αυτια μου , η ειστε πολυ υπερβολικοι στο θορυβο...Τι να πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάρτιος 4, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2007 δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σουεχει ενας χριστιανος ενα υπολογιστη μαμα να κανει τι δουλεια τουκ θελει να βαλει μια ψυκτρα να ριξει τις θερμοκρασιες και να εκμηδενισει το θορυβοπου το κακο?εσυ γιατι πηρες τη 6700 ας πουμε και δουλευεις στα 3,3ε εκεινος θελει ησυχια και μαμα συχνοτητακαι δεν καταλαβαινω γιατι να μην δωσει 29 ευρω και να παρει μια φανλες ψυκτρα που στο κατω κατω ειναι και ποιοτικη και δοκιμασμενητο thread λεει να μου δωσετε ιδεες για ψυκτρα που εχετε δοκιμασειοχι να κανουμε σχολιασμο αν χρειαζεται η ψυκτρα ή οχιεχει λοιπον κανεις να προτεινει κατι αθορυβο και ποιοτικο τυπου sonic towerαλλιως θα βαλουμε αυτηνευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Μάρτιος 4, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2007 Νομίζω σε παθητική ψύξη και η Scythe Ninja plus πάει καλά.... Δεν ξέρω αν είναι καλύτερη από sonic tower Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάρτιος 4, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από BeetleJuiceτο κουτι του παιδιου ειναι το γνωστο μας heroichi midi (αν κ θα αλλαχτει κ αυτο) με 2χ12 , εναν μπρος εναν πισω εφοσον εξασφαλισεις οτι δεν ακουγονται τα δυο fans του κουτιου..(ενταξει το το πισω να δεχτω οτι δεν κανει θορυβο αλλα το μπροστα -αναλογα και με το που εχεις το θερμιστορ- μπορει να κανει χαλαρα την "λαδια" του..)κοιτα την scythe ninjaεδιτχαζευα αλλου ...με προλαβε αλλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Μάρτιος 4, 2007 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2007 Επίσης την ninja μπορεί να την αφήσει με τον δωδεκάρη που δίνει μαζί, ο οποίιος δεν ακούγεται καθόλου (έχει και μηδαμινή ροή βέβαια...)Αν αργότερα θέλει να υπερχρονίσει βάζει πάνω έαν δυνατό δωδεκάρη και η ψύκτρα σκίζει...:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάρτιος 4, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2007 πολυ καλη ιδεα μαρεσε εχει σοβαρες υποψηφιοτητες Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 4, 2007 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2007 @bettlejuice: Μη φορτωνεσαι φιλε μου , απλως το σκεπτικο μου για το ερωτημα σου ηταν και σαν απαντηση..Δεν εκρινα γιατι να μην κανει O/c, η γιατι πηρε 6300 κιολα τα συναφη..Απλως το "αθορυβο" το δικο μου σημαινει θορυβος για σενα..Οποτε μιας κ εγω βλεπω την μαμα ψυξη σαν "αθορυβη" λυση , γιαυτο την προτεινα..Δεν εχει να κανει με κριτικη.Φιλικα παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Μάρτιος 4, 2007 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2007 Είναι αλήθεια ότι ακόμα και σε stock ταχύτητες το ανεμιστήρι της intel κάνει ενοχλητικό θόρυβο και δεν βοηθά να έχεις απόλυτα αθόρυβο σύστημα... Ακόμα και σε χαμηλές στροφές αν στο δωμάτιο υπάρχει σιγή (π.χ. νύχτα) ακούγεται πολύ.... Πάρε την ninja plus λοιπόν και αν ενοχλεί ο δωδεκάρης που έχει πάνω βγάλτε τον... Δεν θα έχει πρόβλημα... Και no sound.... ΓΙα αθόρυβο σύστημα σημασία έχει και να ψύχεται παθητικά το chipset καθώς και ένα παθητικό ή γενικά αθόρυβο σύστημα ψύξης στην κάρταγραφικών όπως τα zalman VF700/VF900 σε χαμηλές στροφές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.