Sitios Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2007 Ξέρω ότι είμαι εκτός εποχής τελείως, αλλά θέλω να αγοράσω ένα κιτάκι 2x1GB DDR PC4000 και δεν ξέρω ούτε ποιο, ούτε από που... Θα προτιμούσα να είναι από Ελλάδα αν υπάρχει κάτι αξιόλογο... Σε κανένα μαγαζί (Πλαίσιο, E-shop, Multirama) δε βρήκα τπτ που να μου κάνει...Μπορεί κανείς να με κατατοπίσει καθόλου? Ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάρτιος 4, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2007 Movo μεταχειριμενες και αν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sitios Μάρτιος 4, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2007 Ευχαριστώ πάντως που έκανες τον κόπο και μόνο να απαντήσεις... Το φανταζόμουνα ότι κάπως έτσι θα είναι τα πράγματα... Τέλος πάντων... Θα περιμένω μήπως και πουλήσει κανείς κάτι ανάλογο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Μάρτιος 4, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2007 Δες και αυτες http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555040 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sitios Μάρτιος 4, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2007 αυτές όμως είναι PC3200... εγώ ψάχνω για PC4000... ευχαριστώ πάντως και γι' αυτές... σημασία έχει η πρόθεση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Μάρτιος 5, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2007 Υπάρχουν και οι Kingston HyperX από εδώ:http://www.greek-shops.de/eshop.php?action=article_detail&s_supplier_aid=1273013Είναι ακριβές βέβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sitios Μάρτιος 5, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2007 Μπααααα.... Εντάξει, είπαμε... αν είναι να δώσω τόσα λεφτά καλύτερα να αλλάξω όλο το σύστημα... Ψάχνω για κάτι <=200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexkhr Μάρτιος 7, 2007 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2007 Έχει και το ΠΛΑΙΣΙΟ κάποιες supertalent γύρω στα 200 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάρτιος 7, 2007 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2007 Λοιπον φίλε αν εισαι Αθηνα κανε καμια βολτα στα μαγαζιά και δες τα στικ απο κοντα. Αν βρεις στικ που γράφουν uccc χτύπα τα . Πάνε στην χειρότερη 260mhz~ 3-Χ-Χ-Χ . edit. Η samsung παρηγαγε τα συγκεκριμενα chipακια οποτε σε samsung value rams ισως τα βρεις . Και ένα review Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάρτιος 7, 2007 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2007 Αρχική απάντηση από Athens2004 Λοιπον φίλε αν εισαι Αθηνα αφου λιγο πιο κατω απο το κ_λαρακι γραφει χανια!!! Δεν το ειδες..?? (σορρυ για το αχρηστο ποστ...απλα δε δωσατε σημασια στο avatar και ειπα να πω τιποτις του εχω ηδη απαντησει εξαλλου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάρτιος 7, 2007 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2007 Εντάξει ενα λαράκι απο μονο του δν λέει και τπτ . Αν της φωνάξεις απο πίσω - ' συγνώμη δεσποινίς , και γυρίσει τετ α τετ και σου θυμίσει στην φάτσα την θεια ''σου'' την ασχημη με τις ελιές και την μεγάλη μύτη τι γίνεται τότε ? Της λές ,. μηπως ξέρετε που πουλάνε uccc ?> [ακα . παλι στο θέμα μας ερχεσαι . ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάρτιος 7, 2007 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2007 Χαρτοσακουλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάρτιος 7, 2007 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2007 Γιατι για να πεις 7αμησα ? δεν κανεις χειροτεχνία καλύτερα . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάρτιος 7, 2007 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2007 Aφου μαμμηθηκε που μαμηθηκε το θεμα και ο σητιος δεν βλεπω να παιρνει μνημες μιας και παει φανατρος το νοεμβρη ...να ανεβασω την εικονα ολοκληρη να δειτε τι χανετε???Δεν φαινονται και πολλα απο το avatar και δεν υπαρχει λογος να βαλεις χαρτοσακουλα..(anyway......αλλα οχι και χειροτεχνια...και παρε τις σιτες απο την scarlett) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Μάρτιος 7, 2007 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2007 Ρε NTG θες πάνω από δυο ώρες να ανεβάσεις μια εικόνα ?! :p Edit: Ωπ soz λάθος υπολογισμός ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sitios Μάρτιος 7, 2007 Author #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2007 Έτσι που πήγε το θέμα, δε θα παραξενευόμουν άμα κατέληγε στο Black Hole... Αφού πιο πολύ σχολιαζόταν το avatar, παρά οι μνήμες που αρχικά είχα ρωτήσει... Τέλος πάντων, 2 είναι οι πιθανές λύσεις... Ή πάω σε κανένα Πλαίσιο ή κανένα μαγαζί όποτε μπορέσω και κοιτάω τα στικάκια ένα-ένα για τίποτα uccc ή περιμένω να πουλήσει κάποιος από το forum σε καλή τιμή για να τα τσιμπήσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.