o polonos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2007 Λοιμπον παιδια σημερα εφτασε στα χερια μου το καινουργιο μου κουτακι Παμε λοιμπον Μια πριν ξεκινησουμε το μονταρισμα Υποδοχη για ακουστηκα και μικροφωνο, USB, Firewire και On-Off Buttons Οτι ειχε συσκευασια μεσα δλδ βιδες, ροδες κτλ (οι βιδες ειναι πραγματικα παρα πολλες) Χορος στο κουτι ειναι πραγματικα τεραστιος Η θηκη για τους σκληρους δισκους βολευει παρα πολυ .... Ολα τα πραγματα ετοιμα να μουν στην θεση τους :devil: Καποια μπηκαν ιδη μεσα Μια εν ωρα εργασιας (το ξερω θελω κουρεμα) Και ξεκιναμε με το μαζεμα στα καλοδια (ειναι παρα πολλα) Το δεξι πλαινο πριν το μαζεμα Και μετα :banging: Το τελικο αποτελεσμα ειναι αυτο Και μια με κλειστα τα φωτα Αυτα για την ωρα ..... Αργοτερα θα κανω και ενα update ..... Προσορινα θα ειμαι με αερα μεχρι να παραγγειλω το ψυγειο Enjoy ! :flower:
2cpu Μάρτιος 3, 2007 #2 Μάρτιος 3, 2007 Πολυ ωραιο & μεγαλο Μια ερωτηση μονο: Αυτην στην στιγμη το μηχανημα εξακολουθει να ειναι ανοιχτο?Δηλ.να μην εχει τα πλαινα καπακια η το εχεις κλεισει? οκ ηταν παραπανω απο μια οι ερωτησεις
cabrinha Μάρτιος 3, 2007 #3 Μάρτιος 3, 2007 Καλοδουλευτο το μηχανημα. H ψυκτρα του επεξεργαστη σαν οξειδωμενη ειναι.
o polonos Μάρτιος 3, 2007 Author #5 Μάρτιος 3, 2007 1ον ο HellhammeR εχει δικιο Αυτη τη στιγμη και τα δυο πλαινα ειναι κλειστα...... Ευχαριστω παιδια :flower: Καθε αποψη και συμβουλη δεκτη
deninho Μάρτιος 3, 2007 #6 Μάρτιος 3, 2007 τα καλώδια για το usb, ηχο κλπ βγαινουν από το πανελάκι (επειδή είδα ότι τα εχεις κρυψει από πισω) Ειναι φοβερό κουτί. Θα το ευχαριστηθεις, να'σαι σίγουρος γι'αυτό
ΓιαγκΤ Μάρτιος 4, 2007 #7 Μάρτιος 4, 2007 Ποίος ο λόγος να περάσεις τα καλώδια από πίσω όταν φαίνεται όλη η διαδρομή τους.Σπιράλ φτιάχνουμε σε καλώδια κάτω από 0,75 για να τους δώσουμε όγκο και να τους φάμε απόσταση. Σε χοντρά δεν έχει καλή εμφάνιση.Όταν η διαδρομή διαφόρων καλωδίων συμπίπτει κάπου , εάν τα δέσεις μεταξύ τους αφαιρείς όγκο, βελτιώνοντας την εμφάνιση τους.
o polonos Μάρτιος 4, 2007 Author #8 Μάρτιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 06:35] Ποίος ο λόγος να περάσεις τα καλώδια από πίσω όταν φαίνεται όλη η διαδρομή τους. Μα που φαινεται η διαδρομη τους ??? Απο πισω περασα ολα τα molex που δεν θελω για την ωρα @deninho Τα καλοδια απο το πανελακι θα τα συνδεσω αργοτερα Υ.Γ Δεν λυπαμαι ουτε ενα ευρω που ξοδεψα Ασχετο αλλα παραγγειλα μαυρο και μου στειλανε ασημη :whistling Αλλα και αυτο ομορφο ειναι
ΓιαγκΤ Μάρτιος 4, 2007 #9 Μάρτιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 10:08] Μα που φαινεται η διαδρομη τους ???
sakis_the_fraud1416003252 Μάρτιος 4, 2007 #10 Μάρτιος 4, 2007 πολυ καλο το κουτι και το συμαζεμα polone. αλλα ολα τα λεφτα ηταν το αυτοκολλητακι στην καρτα γραφικων...
carlitofj Μάρτιος 4, 2007 #11 Μάρτιος 4, 2007 Τι να πω και εγω τωρα με το δικο μου το αχουρι.Ρε παιδια εχω το κουτι thermaltake xaser III και γινεται ενας πανικος μεσα με τα καλωδια!Πως μπορω να τα συμμαζεψω λιγο?Εχετε καμια ιδεα?Polone εγραψες απλα.Το αυτοκολλητακι στην καρτα ολα τα λεφτα.
Bigi Μάρτιος 4, 2007 #12 Μάρτιος 4, 2007 Μεγειές, μεγειές! Στην τελευταία φωτό είδα έχουμε ίδιο κατσαβίδι. (άκυρο, αλλά αφού το έχουμε!). Τι μήμος έχει το κουτί;Γιατί βλέπω έχει μεγάλη απόσταση η 8800 από το σημείο που κουμπώνουν οι δίσκοι.
o polonos Μάρτιος 4, 2007 Author #13 Μάρτιος 4, 2007 Λοιμπον ολο το κουτι εχει μηκος 57 εκ. Απο την 8800 μεχρι τους δισκους εχουμε μονο 8,5 εκ Και αφου σας αρεσε τοσο πολυ το αυτοκολλητο εχω και αλλα Και 8800 γυμνη :smoke: Ευχαριστω για τα καλα σας λογια @ΓιαγκΤ Αυτα τα καλοδια θα προσπαθησω να μην φαινονται
unstoppable Μάρτιος 4, 2007 #14 Μάρτιος 4, 2007 Με γεια το κουτι, αλλα δυστηχως βλεποντας αυτες τις φωτο απορω γιατι αγοραζει stacker ο κοσμος οταν με λιγα παραπανω λεφτα μπορεις να παρεις πολυ πιο ομορφα lianli:getlost:
pcfreak Μάρτιος 4, 2007 #15 Μάρτιος 4, 2007 μηπως γιατι στηνεις νερο χωρις καμια μοντα? polone μεγειες
o polonos Μάρτιος 4, 2007 Author #16 Μάρτιος 4, 2007 Παντα υπαρχει αυτο το "κατι" λιγο πιο ακριβο ΕΔΙΤ με προλαβε ο pcfreak Βαζεις ενα νερακι μεσα χωρις πολλα πολλα Εγω μαλλον απο βδομαδα θα ξανα στησω το w/c μου....
unstoppable Μάρτιος 4, 2007 #17 Μάρτιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από pcfreak μηπως γιατι στηνεις νερο χωρις καμια μοντα? polone μεγειες Μια τρυπα στον πατο δεν θελει και πολυ δουλεια....
LL_NEO Μάρτιος 4, 2007 #18 Μάρτιος 4, 2007 Που βασικά έτσι όπως το σκέφτομαι ούτε καν ποτηροδράπανο δε χρειάζεται το lianli.Έτσι όπως είναι σουρωτό το V2000, αν έχει κάποιος υπομονή παίρνει το αποτύπωμα των ανεμιστήρω ν απο μέσα και αντί να κόψει ανοίγει τη διατομή των τρυπών σε εκείνη την περιοχή. Μπορεί η παροχή αέρα να είναι μικρότερη, αλλά θεωρώ το αισθητικό αποτέλεσμα μακράν καλύτερο...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 5, 2007 #19 Μάρτιος 5, 2007 Μπορεί κατασκευαστικά να υπερέχει το lian li, όμως η απλότητα της σχεδίασης του stacker είναι αξεπέραστη.Βασική διαφορά τους: το v2000 έχει χωρίσματα που αποτελούν δομικό τμήμα του σκελετού , ενώ το stacker είναι γήπεδο : )
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.