hellbound Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2007 Έχω την μητρική P5B και επεξεργαστή Ε6300, μετά από δυο μήνες κατοχής τους βρήκα επιτέλους λίγο χρόνο να κάνω ένα σχετικό o/c. Το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ στο bios δηλώνω πολλαπλασιαστή 7 και στην εκκίνηση του μηχανήματος η ταχύτητα που μου δείχνει είναι το FSB * 7 μέσα στα windows το cpuz (v1.93) δείχνει ότι ο πολλαπλασιαστής είναι 6 δηλαδή ταχύτητα FSB * 6. Αυτό μου το κάνει με ότι FSB και να βάλω ακόμα και σε stok FSB.Είναι λογικό αυτό?
Tsakonas Μάρτιος 3, 2007 #2 Μάρτιος 3, 2007 πηγαινε control panel>batter/power>power management βαζεις home-office desk...
hellbound Μάρτιος 3, 2007 Author #3 Μάρτιος 3, 2007 Αυτό έχω ήδη Tsakona, καμία άλλη ιδέα για το τι μπορεί να είναι.
Chosen Μάρτιος 3, 2007 #4 Μάρτιος 3, 2007 Απενεργοποίησε όλα τα CPU features από το BIOS, που έχουν να κάνουν με thermal management (C1E, EIST, Speedstep κλπ)
hellbound Μάρτιος 3, 2007 Author #5 Μάρτιος 3, 2007 Παιδιά σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τους δύο σας.:clap: :clap: :clap:Chosen: αυτό ήταν τώρα ο πολλαπλασιαστής είναι σταθερά στο 7. Επί της ευκαιρίας το EIST δεν μπορεσά να το βρω τι είναι?
Tsakonas Μάρτιος 3, 2007 #6 Μάρτιος 3, 2007 Αρχική απάντηση από hellbound [Σήμερα, στις 22:49] Παιδιά σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τους δύο σας.:clap: :clap: :clap:Chosen: αυτό ήταν τώρα ο πολλαπλασιαστής είναι σταθερά στο 7. Επί της ευκαιρίας το EIST δεν μπορεσά να το βρω τι είναι? speedstep...τεχνολογια της intel να ριχνει το vcore οταν ανεβαινει η θερμοκρασια η σε φαση εξοικονομησης ενεργειας...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.