Jump to content

Προς κατόχους p5wdh deluxe

salatemporos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

το συστημα μου αποτελειτε απο p5wdh dlx e6600 ,rx1950 pro , hdd: wd2500ks

το πρόβλημα που αντιμετοπίζω είναι με τον δίσκο, στο hdtach μου το βγαζει συνεχεια γυρω στα 150 ενω κανονικά επρεπε να βγαζει 300mb/s.

Μάλλον φενεται οτι δουλευει σαν σατα1 o diskow den εχει κανενα jumperaki πανω του .

μήπως υπάρχει καποια ειδική ρυθμιση στο m/b και δεν την βρίσκω?

οποιος γνωρίζει κατι ας με help λιγο :)

ευχαριστώ

:o

Σαφως και στο BIOS εχει τον δισκο σαν IDE interface .....αλλαξε το σε AHCI ( κατι που σημαινει Format και Εγκατασταση Λειτουργικου απο την αρχη ) ...... Θα χρειαστεις και τους αναλογους drivers κατα την εγκατασταση οπου θα τους κατεβασεις απο ΕΔΩ...... Αντε και καλο κουραγιο :) :) ;)

οταν το εβαλα σε achi και πήγα να bootaro τι=ην μια φορα δεν εβρισκε τους αλλουσ 2 pata και την αλλη εσκασε μια bsod.

το λειτουργικο ειναι τα svista.

επειδη ειναι dsp ekdosi λες να εχο πρόβλημα με activation ?(original exo)

P-ATA πως δινεται να εχεις ?????? το ενα και μοναδικο IDE Controller δεν το χρησιμοποιεις για καποιο DVD or DVD-R or anythink else ????? Τελωσπαντων οπως και να εχει για να δεις καποια ( ας πουμε διαφορα ) θα πρεπει να γυρισεις τον μοναδικο σου S-ATA σε AHCI που αυτο το ,ξαναλεω ,σημαινει ΞΑΝΑ εγκατασταση λειτουργικου και φορτωμα driver απο δισκετα. :)

ta dvdrw +dvd rom τα εχω διπλα στο floppy

και τους αλους 2 δισκους τους εχω κατω αριστερα σχεδον διπλα εκει που μπαινουν τα fireware kai usb (τα extra). Μήπως τα έχω βάλει λάθος?

Η "παρατηρηση" μου δεν εχει να κανει με το ΠΟΥ εχεις τοποθετηση στο κουτι σου τα παραπανω parts ( DVD - FLoppy κτλ κτλ ) , αλλα που τα εχεις συνδεσει στη μητρικη......

μα αυτό απάντησα και εγώ :p

τα dvd ειναι στον conector διπλα στο connector tou floppy.

kai ta alla hdd einai ston conector kato aristera stin mitrikh διπλα απο τhw ypodoxew tvn εχτρα usb +firewire .:o:cool:

Ααααα μαλιστα .... ΟΚ . Σωστα τα εχεις...... Δυστηχως ομως πρεπει να ξαναμπεις στην διαδικασια Εγκαταστασης Λειτουργικου με τους AHCI drivers ή το αφηνεις οπως εχει.

ok πάω για format..... :( (σε κανα μήνα θα τα εχω ξαναστήσει τωσα progys που εχω :Pthanks strato

Να' σαι καλα φιλαρακι ..... ( Εχω κανει Format....!!!!!! Τοσα που πλεον εχω παθει ανοσια ακομα και στη "λεξη" :) )

αλλαξα και καλώδιο και πάλι τα ίδια πάνω απο 160mb/s δεν πάει.

τι μπορεί να συμβένει?

εγώ με αυτή την μητρική και δύο δίσκους σεταρισμένους σε AHCI συνήθως βλέπω γύρω στο 200κάτι....

να ανησυχώ???

κανονικά επρεπε να βγαζει 300mb/s

Και βεβαια δεν μπορεις να το δεις ποτε αυτο φιλε μου.

Ο γρηγοροτερος scsi βγαζει 320.

Εισαι πολυ καλα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.