fusion Απρίλιος 23, 2007 #241 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 Αρχική απάντηση από SLN Ετσι κι αλλιως δεν ενδιαφερει αν καλυπτουν ολα τα τσιπακια ρε παιδια... Τα HNL ειναι single sided και μακροστενα ενω τα GMH ειναι double sided και τετραγωνα. Αμα σας ερθουνε 1gb single sided μνημες αποκλειεται να ειναι gmh. Ωπ φιλε, ευχαριστω για την πληροφορια. Ναι πραγματι ισχυει αυτο: d9gmh--->http://eclipseoc.com/index.php?id=1,65,0,0,1,0 d9nhl--->http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=132693 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Απρίλιος 23, 2007 #242 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 τηλέφωνο στην crucial και ξηγήθηκε ο david, θα στείλει 16FD είπε! για να δούμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
parsifal Απρίλιος 24, 2007 #243 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2007 Ο,τι να'ναι, λέμε! Παράδοση 23/4 έγραφε στο pdf που μου έστειλαν, πέρασε η μέρα και ούτε φωνή ούτε ακρόαση Τώρα που το ξανασκέφτομαι: και HNL να έρθουν, αν πιάσει τα 900MHz έστω και με 2+ V CL5, ευχαριστημένος θα είμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Απρίλιος 24, 2007 #244 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2007 Πιστευετε οτι το Π εχει τις μνημες σε καποια αποθηκη του ? Ή μηπως στελνει την παραγγελια σας στην Crucial και περιμενει να του ερθουν απέξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Απρίλιος 24, 2007 #245 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2007 Αρχική απάντηση από cptkoulis Πιστευετε οτι το Π εχει τις μνημες σε καποια αποθηκη του ? Ή μηπως στελνει την παραγγελια σας στην Crucial και περιμενει να του ερθουν απέξω? Εγω προσωπικα πιστευω οτι τις εχει στην αποθηκη του.....:flower: Απλά τελειωνουν πολυ γρηγορα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilpanos Απρίλιος 24, 2007 #246 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2007 Είχα παραγείλει και εγώ τετάρτη βράδυ προς πέμπτη πρωί από πλαίσιο τις 667ΜΗz και ήρθαν (σήμερα!) οι .8FE. Αυτές περίπου που φθάνουν με oc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Απρίλιος 24, 2007 #247 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2007 εγω τις δουλευω με βαση αυτο το πινακακι που βρηκα σε γνωστο φορουμ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilpanos Απρίλιος 24, 2007 #248 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2007 sofix thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
parsifal Απρίλιος 24, 2007 #249 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2007 Αρχική απάντηση από sofix [Σήμερα, στις 13:12] εγω τις δουλευω με βαση αυτο το πινακακι που βρηκα σε γνωστο φορουμ.. Ανεβαίνουν τόσο;;;; Κυρίλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gprhellas Απρίλιος 25, 2007 #250 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2007 ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ---ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ--- (25/04/07 08:30)***Και ο mod τρελάθηκε...*** Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Απρίλιος 25, 2007 #251 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2007 Επειδή είδα καποια κουτάκια σήμερα όλες οι 800αρες ειναι .16FD . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Απρίλιος 25, 2007 #252 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2007 δεν ριχνεις μια ματια και στις 667αρες,να γλιτωσει ο κοσμος τα +67 ευρω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Απρίλιος 25, 2007 #253 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2007 Α ρε πλαισιο, α ρε πλαισιο... Λοιπον παρελαβα σημερα τις 667 crucial απ το πλαισιο. Υπενθυμηση, ο υπαλληλος με ειχε διαβεβαιωσει οτι το πλαισιο εκανε ειδικη παραγγελεια στην crucial για micron d9gmh. Το κουτακι λεει απ' εξω CT12864AA667.(and the winner is...)8FE Συμπερασμα, οσο και να το εψαξα, οσο και να παλεψα με τα τηλεφωνικα κεντρα της εταιριας, το αποτελεσμα ειναι το ιδιο, .8FE aka D9HNL. Να δουμε τωρα τι θα γινει, θα μπορεσω ν ατο γυρισω πισω. Σημειωτεον, το κουτι καθεται κλειστο στο τραπεζι μου, δεν προκειται να το ανοιξω. Α ρε πλαισιο, α ρε πλαισιο... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 25, 2007 #254 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2007 μπορείς να τι δώσεις πίσω και να πάρεις τις 800άρες που είπε ο γοριλλας ότι είναι GMHΚαι δεν σας φταίει το πλαίσιο που πάτε να βγάλετε απ την μύγα ξύγκι...με το συμπάθιο κι όλας Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexkhr Απρίλιος 25, 2007 #255 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2007 Παίδες αυτές φτάνουν τα 800? ΑΝ ναι μη γκρινιάζεται! Μια χαρά τιμή είναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Απρίλιος 25, 2007 #256 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2007 Ρε παιδια οι μνημες ειναι rated 667 με CL5 και τελικα φτανουν κοντα στα 900 με 5αρια. Κι ολα αυτα με 100Ε περιπου τα 2G,δεν ειναι κι ασχημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Απρίλιος 25, 2007 #257 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2007 προφανως ο fusion δεν τα εχει με το πλαισιο,αλλα με τον υπαλληλο που του ειπε φουμαρα..φυσικα και κανεις δεν πρεπει να γκρινιαζει..παιρνεις το ρισκο σου κ παραγγελνεις απο e-shop,πλαισιο και ο,τι σου κατσει...αλλιώς,παιρνεις τηλ crucial και παραγελνεις τηλεφωνικα ζητωντας "16FD" οπως εκανε ο dpresv και τοσοι αλλοι..τα πραγματα ειναι απλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Απρίλιος 25, 2007 #258 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2007 Αρχική απάντηση από fusion Α ρε πλαισιο, α ρε πλαισιο... Λοιπον παρελαβα σημερα τις 667 crucial απ το πλαισιο. Υπενθυμηση, ο υπαλληλος με ειχε διαβεβαιωσει οτι το πλαισιο εκανε ειδικη παραγγελεια στην crucial για micron d9gmh. Το κουτακι λεει απ' εξω CT12864AA667.(and the winner is...)8FE Συμπερασμα, οσο και να το εψαξα, οσο και να παλεψα με τα τηλεφωνικα κεντρα της εταιριας, το αποτελεσμα ειναι το ιδιο, .8FE aka D9HNL. Να δουμε τωρα τι θα γινει, θα μπορεσω ν ατο γυρισω πισω. Σημειωτεον, το κουτι καθεται κλειστο στο τραπεζι μου, δεν προκειται να το ανοιξω. Α ρε πλαισιο, α ρε πλαισιο... :( Man, πηγαινε τες σε ενα μαγαζι και αλλαξε τες..ζητα ότι θες... Και ναι, οντως ειχα ζητησει GMH αλλά ηρθαν άλλες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
parsifal Απρίλιος 25, 2007 #259 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2007 Ήρθαν και οι δικέεεες μου! Τσιπάκια; Βλ.post #253, 246, 228 κλπ... Χτες το βράδυ ήμουν ανάμεσα σε παραγγελία Ε6420/Ε6600. Ο 9άρης πολλαπλασιαστής τελικά έριξε στο καναβάτσο τον «μικρότερο» C2D και με προστάτεψε από το ενδεχόμενο των D9HNL! Αύριο βράδυ λογικά δένω το νέο σύστημα και ποστάρω τα πρώτα bench Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Απρίλιος 25, 2007 #260 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClockerΚαι δεν σας φταίει το πλαίσιο που πάτε να βγάλετε απ την μύγα ξύγκι...με το συμπάθιο κι όλας Δεν ειπα αυτο, αλλα απο τη στιγμη που ειχα βαλει σκοπο να παρω GMH, και εφοσον τους το διευκρινισα απο τη πρωτη στιγμη, οφειλαν να με ενημερωσουν.Αμα με ειχαν ενημερωσει σωστα τοτε... Crucial Europe και αμα βρουμε βρηκαμεΑρχική απάντηση από sofix προφανως ο fusion δεν τα εχει με το πλαισιο,αλλα με τον υπαλληλο που του ειπε φουμαρα.. Αυτο ακριβως, μου την δινει τωρα η σιγουρια που ειχε, με διαβεβαιωσε, που σημαινει οτι ηταν σιγουρος. Επρεπε να του πω, πηγαινε στην αποθηκη και κοιτα μονο σου.Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Man, πηγαινε τες σε ενα μαγαζι και αλλαξε τες..ζητα ότι θες... Μνημες θελω... συγγνωμη μιλαω αποτομα αλλα δεν ειμαι για σπαταλες αυτον τον καιρο. Δηλαδη τζαμπα τα τηλεφωνηματα και οι συννενοησεις με τον συγκεκριμενο υπαλληλο?Το θεμα ειναι οτι με το που βγηκαν στο πλαισιο φρεναρα ενω ημουν ετοιμος για να τις παρω απο εξωτερικο, γι' αυτο και την εψαξα με το πλαισιο μπας και γλυτωσω τις παραγγελιες απο εξωτερικο.Τελικα τι κανουμε τωρα? Αυτες παντως φευγουν σουμπιτες, αμα ηθελα NHL θα επαιρνα απο το site κατευθειαν και θα γλυτωνα και τα χρεη μεταφορας.Λετε να κρατησω σε πιστωτικο τα λεφτα, μηπως και η επομενη παρτιδα που φερει το πλαισιο ειναι GMH? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.