Jump to content

!!!CRUCIAL DDR2 2x1gb με Micron D9GMH (B6-3) 155�

ProgX

Recommended Posts

• Replies 390
  • Created
  • Last Reply
Και ναι, οντως ειχα ζητησει GMH αλλά ηρθαν άλλες..

Ο γοριλας ειναι σαφεστατος, κανεις δεν φταιει.

απλα επεστρεψε τες,παρε τα λεφτα σου πισω και κανε την παραγγελεια απο Crusial EU και τελειωσε η υπο8εση

Ετσι απλα? Σαν παραδειγμα δεν μου φαινεται ωραιο.

Αρχική απάντηση από cptkoulis

Ρε παιδια οι μνημες ειναι rated 667 με CL5 και τελικα φτανουν κοντα στα 900 με 5αρια. Κι ολα αυτα με 100Ε περιπου τα 2G,δεν ειναι κι ασχημα

Αυτό ας είναι και το ηθικό δίδαγμα του thread. Στην τελική κανείς δεν έμεινε δυσαρεστημένος από την απόδοση/κόστος για τις εν λόγω μνήμες, ακόμα και αν δεν του έτυχε D9GMH.

Αρχική απάντηση από CrazyAnt

απλα επεστρεψε τες,παρε τα λεφτα σου πισω και κανε την παραγγελεια απο Crusial EU και τελειωσε η υπο8εση ;)

Στο τηλεφωνο μου διευκρινισαν οτι αυτο δεν γινεται.:(

Αμα γνωριζεις κατι παραπανω για την διαδικασια αυτη, please δωσε συμβουλες.

Αρχική απάντηση από fusion

Στο τηλεφωνο μου διευκρινισαν οτι αυτο δεν γινεται.:(

Αμα γνωριζεις κατι παραπανω για την διαδικασια αυτη, please δωσε συμβουλες.

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Man, πηγαινε τες σε ενα μαγαζι και αλλαξε τες..ζητα ότι θες...

Και ναι, οντως ειχα ζητησει GMH αλλά ηρθαν άλλες...

Δεν νομίζω να ξέρει κάποιος καλύτερα απ τον Βασίλη

Μα αυτο ειναι το θεμα, ο Gorillakos (κατα κοσμον Βασιλης:D ) ειπε "ζητα οτι θες", που εγω το αντιλαμβανομαι σαν ανταλλαγη.

Το ερωτημα ειναι, μηπως μπορει να γινει επιστροφη χρηματων?

Μα αυτο ειναι το θεμα, ο Gorillakos (κατα κοσμον Βασιλης:D ) ειπε "ζητα οτι θες", που εγω το αντιλαμβανομαι σαν ανταλλαγη.

Το ερωτημα ειναι, μηπως μπορει να γινει επιστροφη χρηματων?

Δεν νομίζω...αλλα γιατί δεν δίνει τα επιπλέον φράγκα για τις 800άρες που είναι σίγουρα GMH?

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

αλλα γιατί δεν δίνει τα επιπλέον φράγκα για τις 800άρες που είναι σίγουρα GMH?

Το pc της υπογραφης μου δεν ειναι για τετοια μεγαλια:p

Απλα με τις 667, και οκ θα ημουν για τωρα και οκ θα ημουν σε καποια πιθανη μελλοντικη αναβαθμηση.

Το pc της υπογραφης μου δεν ειναι για τετοια μεγαλια:p

Απλα με τις 667, και οκ θα ημουν για τωρα και οκ θα ημουν σε καποια πιθανη μελλοντικη αναβαθμηση.

Δεν καταλαβαίνω...

GMH δεν ήθελες?

Οι 800άρες GMH είναι..

Δεν καταλαβαίνω...

GMH δεν ήθελες?

Οι 800άρες GMH είναι..

Οπως ειπα νωριτερα κυνηγαω τις 667 με GMH, φτηνες και καλες.

ΟΚ οι 800αρες ειναι GMH αλλα ειναι και ακριβωτερες, και αυτη τη στιγμη δεν μου περισσευουν λεφτα. Με την ιδια λογικη θα μπορουσα να παρω και τις cellshock 800αρες (δεν συγκρινω τιμες απλα λεω οτι δεν κυνηγαω GMH και οσο παει).

Η μητρικη που εχω τωρα, δεν υποστηριζει καν 800αρες. Σε πιθανη αναβαθμιση cpu/mobo ομως τα μνημονια θα παρουν φωτιες γι' αυτο και τα κυνηγησα.

Ναι το προβλημα ειναι και τα επιπλεον 60 ευρω και αυτα που ειπα παραπανω.

Να το πω και αλλιως,

166 σε μνημες---->πολλα λεφτα για ενα συστημα που αργοπεθαινει

100 σε μνημες---->αρκετα για να του δωσουν παραταση ζωης, και να βοηθησουν σε καποια νεα αναβαθμιση

άρα δεν σε νοιάζει αν δεν είναι GMH

Γιατί αν τα 66ε σε μνήμες ειδικά τα βλέπεις πολλά....τότε όπως είπα πιο πάνω..πάτε να βγάλετε απ την μύγα ξύγκι...σρυ κι όλας αλλά το βλέπω υπερβολικό απλά να ξενερώνεις γιατί δεν είναι GMH απ την στιγμή που ξέρεις ότι πήρες ρίσκο και με 100ε έχετε 2*1γβ.

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 03:01]

Δεν νομίζω...αλλα γιατί δεν δίνει τα επιπλέον φράγκα για τις 800άρες που είναι σίγουρα GMH?

R u sure? Αν είναι έτσι τις παραγγέλνω αύριο. Πάντως παραδέχομαι το πλαίσιο για το άμεσο update των τιμών ώστε να συμβαδίζει με αυτές της crucial

άρα δεν σε νοιάζει αν δεν είναι GMH

Γιατί αν τα 66ε σε μνήμες ειδικά τα βλέπεις πολλά....τότε όπως είπα πιο πάνω..πάτε να βγάλετε απ την μύγα ξύγκι...σρυ κι όλας αλλά το βλέπω υπερβολικό απλά να ξενερώνεις γιατί δεν είναι GMH απ την στιγμή που ξέρεις ότι πήρες ρίσκο και με 100ε έχετε 2*1γβ.

Κατσε φιλε περιμενε, καταρχην το θεμα του thread ειναι οι value crucial απο διαφορες πηγες με d9gmh. Που ειναι το κακο σε αυτο που κανω. Ψαχνω το ποιο οικονομικο γιατι αυτο με συμφερει.

Δηλαδη εσυ μεταξυ 2 προιντων με ιδια χαρακτηριστικα θα παρεις το ακριβοτερο για να μην σου πουν οτι βγαζεις απ την μυγα ξυγκι?

Δεν μπορω να μην ξενερωσω, οπως λες, απο τη στιγμη που ο υπαλληλος με βεβαιωσε (μην τα ξαναλεω τα ειπα νωριτερα).

Αρχική απάντηση από Georgesod

R u sure? Αν είναι έτσι τις παραγγέλνω αύριο. Πάντως παραδέχομαι το πλαίσιο για το άμεσο update των τιμών ώστε να συμβαδίζει με αυτές της crucial

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Επειδή είδα καποια κουτάκια σήμερα όλες οι 800αρες ειναι .16FD .

Κατσε φιλε περιμενε, καταρχην το θεμα του thread ειναι οι value crucial απο διαφορες πηγες με d9gmh. Που ειναι το κακο σε αυτο που κανω. Ψαχνω το ποιο οικονομικο γιατι αυτο με συμφερει.

Δηλαδη εσυ μεταξυ 2 προιντων με ιδια χαρακτηριστικα θα παρεις το ακριβοτερο για να μην σου πουν οτι βγαζεις απ την μυγα ξυγκι?

Δεν μπορω να μην ξενερωσω, οπως λες, απο τη στιγμη που ο υπαλληλος με βεβαιωσε (μην τα ξαναλεω τα ειπα νωριτερα).

Ρε μαν..δεν σου είπα για πιο λόγο ψάχνεις το πιο οικονομικό...

Καλά κάνεις και το ψάχνεις.

Αλλά ξέρεις ότι πέρνεις ένα ρίσκο.Όταν ξέρεις ότι πέρνεις αυτό το ρίσκο απλά συμβηβάζεσαι..

Εγώ μαν καλώς η κακώς έκανα την επιλογή μ και δεν ήμουν με την ψυχή στο στόμα.

’μα πάλι ήμουν στην θέση σου...θα μάζευα άλλα 66ε και θα έπερνα τις 800άρες ή θα επέστρεφα αυτές...θα έπερνα πιστωτικό ή τα λεφτά μ πίσω..και όταν το πλαίσιο θα είχε πάλι GMH στα σίγουρα θα τις έπερνα

Ο Βασίλης είπε ότι παραγγείλανε 16FD αλλά η Crucial δεν τους έστειλε τα 16FD αλλά τα 8FE

Είμαι κάπου λάθος?

αν πάρεις τηλ στο customer care του παισίου, θα σε ενημερώσουν ότι έχεις το δικαίωμα μέσα σε 20 μέρες να επιστρέψεις ένα προϊόν αν δεν είσαι ευχαριστημένος και να πάρεις κάτι άλλο ή να μείνει πιστωτικό, σε οποιοδήποτε κατάστημα.

Αν τώρα η συσκευασία δεν έχει ανοιχθεί ακόμα καλύτερα δεν το ψάχνουν καθόλου κατά την επιστροφή.

Προσωπικά πήρα ένα ζευγάρι μνήμες (φτηνές της Adata) μέσω internet και η συσκευασία ήταν ανοιγμένη και οι μνήμες γρατσουνισμένες, πήρα τηλ, και οι άνθρωποι μου ζήτησαν συγνώμη, πήγα την άλλη μέρα σε ένα κατάστημα και τις έδωσα πίσω .

(πήρα κάτι άλλο).

θα έπερνα πιστωτικό ή τα λεφτά μ πίσω..και όταν το πλαίσιο θα είχε πάλι GMH στα σίγουρα θα τις έπερνα

Μα ενα απο αυτα τα 2 προκειται να κανω, οποτε ολα καλα.;)

Ειναι που με το πιστωτικο, απ' τη μια εχεις μια ευκολια αλλα απ την αλλη σε εγκλοβιζει.

Πες οτι το Πλαισιο δεν ξαναφερει καινουρια παρτιδα, εσυ θα κατσεις με τα λεφτα στο πιστωτικο σου και αγορες μονο απ το πλαισιο. Θες να παρεις απο Crucial απευθειας? Τσου δεν μπορεις, μονο με αλλα λεφτα.

Μηπως ο Βασιλης μπορει να μου εξηγησει αν ειναι εφικτος ο 2ος τροπος, δλδ να παρω τα λεφτα μου πισω?

@gprhellas: Αρα μονο ετσι γινεται εε? Πιστωτικο ή κατι αλλο? Το κουτι το αφησα κλειστο.

Μηπως ο Βασιλης μπορει να μου εξηγησει αν ειναι εφικτος ο 2ος τροπος, δλδ να παρω τα λεφτα μου πισω?

@gprhellas: Αρα μονο ετσι γινεται εε? Πιστωτικο ή κατι αλλο? Το κουτι το αφησα κλειστο.

δεν ξέρω αν μπορείς να πάρεις τα λεφτά σου πίσω,εγώ στη θέση σου θα τις πήγαινα πίσω θα έδεινα κάτι παραπάνω και θα έπαιρνα τις 800άρες, αλλά αυτό είναι προσωπική μου άποψη.

Οτι είπα πρίν, αυτά ξέρω, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

(και πάντα από προσωπική εμπειρία...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.