SLN Μάρτιος 21, 2007 #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2007 Παιδια, μη φανω απαισιοδοξος αλλα λογικα τα D9GMH "μας τελειωσαν". Ο eshop-ας εχει D9HNL (single sided 1GB) και λογικα σκεπτομενος, αμα πριν απο λιγο καιρο ΕΙΧΕ D9GMH, του εφυγαν και ξαναπαραγγειλε (απο crucial) και του ηρθαν D9HNL, τοτε... ΟΥΤΕ η μαμα crucial εχει (πολλα) D9GMH.Λογικα ειναι πλεον μικρη η πιθανοτητα να υπαρχουν απλετα GMH για τον επιδοξο τσιπη overclocker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikki_Sixx Μάρτιος 21, 2007 #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2007 Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 14:23] Ποιός θα κάνει όμως τη καλή να πάρει ένα δείγμα για να πει στους υπολοίπους? :hmm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Μάρτιος 21, 2007 #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2007 Αρχική απάντηση από Nikki_Sixx :hmm: Tην έκανε τη δουλειά ο SLN, οπότε παίδες φαίνεται μας τελειώσανε τα d9gmh.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skritikos Μάρτιος 21, 2007 #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2007 Τα D9HNL πόσο ανεβήκανε σε χρονισμούς, με τι τάση και timings? Προσπαθώ να μιλήσω με την Crucial μήπως μπορέσω και εξασφαλίσω κάποιο σετακι από τα "καλά" Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 29, 2007 #45 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2007 Παραγγειλα απο crucial και σε μια μερα ηταν σπιτι μου 102+φπα για D9GMH νομιζω ειναι η καλυτερη ευκαιρια των ημερων. Εδω σε 975 με 2.3 Οταν βρω μια p5b θα δοκιμασω για μαξ. Προς το παρον ειμαι ευχαριστημενος. Good job crucial:T: Link Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 29, 2007 #46 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2007 crucial uber respect , τι να λεμε και εμενα σε λιγοτερο απο μια μερα ηρθαν και παιζουν 10 μηνακια τεζαρισμενα και δεν κανουν κιχ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skritikos Μάρτιος 30, 2007 #47 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2007 Unseen, πότε τα πήρες αυτά τα modules; Αρνούνται δυστηχώς να μου πούνε αν έχουν ακόμη D9GMH και μου το παίζουν κινέζοι λέγοντας πως δεν υποστηρίζουν το overclocking!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Μάρτιος 30, 2007 #48 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2007 Ισως πρέπει να βρεις κάποιον/καποια πωλητρια κ να τον/την καλοπιάσεις να ψάξει να σου βρει κομμάτι με D9GMH , αλλά αυτό μόνο τηλεφωνικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 30, 2007 #49 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2007 Tην κυριακη το βραδυ τα παραγγειλα απο crucial. Ουτε εψαξα , ουτε ρωτησα κανενα πωλητη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Μάρτιος 30, 2007 #50 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2007 unseen είσαι από τους άτυχους. Παλιότερα τους είχα πάρει τηλ κ με βοήθησαν , ίσως αν το κάνει καποιος να εχει θετικό αποτέλεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάρτιος 30, 2007 #51 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2007 ποσες μερες παραδοση κ ποσο, γιατι βγαινει περιπου οσο overclockers..απο rma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Μάρτιος 30, 2007 #52 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2007 έχω αγοράσει πάρα πολλές φορές μνήμες από crucial (κυρίως για λαπτοπ) και μια φορά που χρειάστηκα rma τις έστειλα πίσω και παρέλαβα καινούργιες χωρίς πολλά πολλά, πλήρωσα μόνο το κουριερ που τις έστειλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 30, 2007 #53 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2007 Αρχική απάντηση από Pieros unseen είσαι από τους άτυχους. Παλιότερα τους είχα πάρει τηλ κ με βοήθησαν , ίσως αν το κάνει καποιος να εχει θετικό αποτέλεσμα ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάρτιος 30, 2007 #54 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2007 χρηστο pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Μάρτιος 30, 2007 #55 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2007 Αρχική απάντηση από unseen [Χθες, στις 20:47] Παραγγειλα απο crucial και σε μια μερα ηταν σπιτι μου 102+φπα για D9GMH νομιζω ειναι η καλυτερη ευκαιρια των ημερων. Εδω σε 975 με 2.3 Οταν βρω μια p5b θα δοκιμασω για μαξ. Προς το παρον ειμαι ευχαριστημενος. Good job crucial:T: Link Χρήστο χάλια πήγαν...ατύχησες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skritikos Μάρτιος 30, 2007 #56 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2007 Έβαλα και εγώ order! Wish me luck :clap: :clap: :clap: :clap:Unseen, από ψηκτράκια τι να τους βάλω; Τα AKASA του E-Shop λένε;http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.805736 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duder Μάρτιος 31, 2007 #57 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2007 Γιατί να βάλεις ψυκτράκια; Ένα 8άρι fan είναι καλύτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 31, 2007 #58 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2007 Αρχική απάντηση από skritikos Έβαλα και εγώ order! Wish me luck :clap: :clap: :clap: :clap:Unseen, από ψηκτράκια τι να τους βάλω; Τα AKASA του E-Shop λένε;http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.805736 ενα φανακι οπως λεει ο duder και εισαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skritikos Μάρτιος 31, 2007 #59 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2007 Πως να στηρίξω το fan χωρίς να χαλάσω το τακτοποιημένο μου κουτάκι;Μιλάτε για τα έτοιμα kit του Πλαισίου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάρτιος 31, 2007 #60 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2007 Υπάρχουν πολλοιιιί τρόποι να στηρίξεις ένα fan χωρίς να πάθει τίποτα η αισθητική-λειτουργικότητα του κουτιού σου. Πατέντες είναι που ο καθένας τις βρίσκει μόνος του. Αν από την άλλη δε θες τέτοια, τότε: 1) Αν είχες Stacker, το Crossflow θα έκανε όλη τη δουλειά για σένα 2) Η Supertalent και η OCZ έχουν έτοιμα κιτ με ανεμιστηράκια τα οποία ψύχουν τις μνήμες - δεν είναι αθόρυβα όμως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.