ProgX Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2007 Καλησπεριζω ολους τους συναδελφους εδω στο Forum.Απλως ενημερωτικα και νομιζω οτι θα ενδιαφερει αρκετους εδω μεσαη συγκεκριμενη παρτιδα Crucialεχει το γνωστο Micron D9GMH (B6-3) που πολυ απλα σκοτωνει.Προσοχη συμφωνα με αυτη την ramlistη συγκεκριμενες μνημες βγαινουν και με Micron D9DCN (CB-37E)καθως επισης και με Elpida AG-6E-E.Θελω να πιστευω ομως οτι η παρτιδα που εχει το eshop ειναι με Micron. Τουλαχιστον σε δυο γνωστους μου που εκανα παραγγελια ετυχεκαι στους δυο το γνωστο Micron D9GMH (B6-3).Ενδεικτικα μνημες που φορανε συγκεκριμενο chip ειναι οι εξης:A-data PC8500 Vitesta Extreme EditionCellshock PC8000Mushkin PC8500 XP2OCZ PC9200 FlexXLC EditionTeamXtreme του πλαισιου Καθως επισης και οι κορυφαιες Corsair PC10000C5DF DOMINATOR Rev 1.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάρτιος 2, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2007 Αρχική απάντηση από ProgX Καλησπεριζω ολους τους συναδελφους εδω στο Forum. Απλως ενημερωτικα και νομιζω οτι θα ενδιαφερει αρκετους εδω μεσα η συγκεκριμενη παρτιδα Crucial εχει το γνωστο Micron D9GMH (B6-3) που πολυ απλα σκοτωνει. Προσοχη συμφωνα με αυτη την ramlist η συγκεκριμενες μνημες βγαινουν και με Micron D9DCN (CB-37E) καθως επισης και με Elpida AG-6E-E. Θελω να πιστευω ομως οτι η παρτιδα που εχει το eshop ειναι με Micron. Τουλαχιστον σε δυο γνωστους μου που εκανα παραγγελια ετυχε και στους δυο το γνωστο Micron D9GMH (B6-3). Ενδεικτικα μνημες που φορανε συγκεκριμενο chip ειναι οι εξης: A-data PC8500 Vitesta Extreme Edition Cellshock PC8000 Mushkin PC8500 XP2 OCZ PC9200 FlexXLC Edition TeamXtreme του πλαισιου Καθως επισης και οι κορυφαιες Corsair PC10000C5DF DOMINATOR Rev 1.1 Aυτη η ramlist που κοιτας ειναι απο ιδεα αλλου που εφτιαξε την ramlist..απλα την κανανε σελιδα... Παρ'ολα αυτα...δεν ειναι τιποτα τοσο σπανιο να βρεις D9GMH σε μνημες..το 70% των μνημων στα 800 με 4-4-4 ειναι με micron... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Μάρτιος 2, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2007 Αρχική απάντηση από GoriLLakoSΠαρ'ολα αυτα...δεν ειναι τιποτα τοσο σπανιο να βρεις D9GMH σε μνημες..το 70% των μνημων στα 800 με 4-4-4 ειναι με micron... Ξέχασες τα 120ευρά βασίλη Για αυτό που λες με τη λίστα συμφωνώ, αλλά ξέρεις τώρα πως πάνε αυτά..... Mακάρι να αναγνωρίζεται η προσπάθεια αλλά δυστυχώς κάποιος κάνει τη καλή και άλλοι απολαμβάνουν... Πάντως progx καλως ήρθες στο thelab με μια καλή είδηση για καλές και φθηνές μνήμες. Προσωπικά πήρα από περιέργια ένα κιτάκι να δούμε τι κάνει!Προβλέπω να γίνουνε ανάρπαστες, ελπίζω να τηρούν σειρά προτεραιότητας βάσει ώρας παραγγελίας! Σωστός ο παίκτης που ενημερώνει και μοιράζεται "καλά" νέα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgX Μάρτιος 2, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2007 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 20:16] Aυτη η ramlist που κοιτας ειναι απο ιδεα αλλου που εφτιαξε την ramlist..απλα την κανανε σελιδα... Παρ'ολα αυτα...δεν ειναι τιποτα τοσο σπανιο να βρεις D9GMH σε μνημες..το 70% των μνημων στα 800 με 4-4-4 ειναι με micron... Καλο θα ηταν να προσεξεις πρωτα την τιμη, σιγουρα σε 800 υπαρχουν πολλες αλλα δεν νομιζω παντως να γνωριζεις πολλες σε αυτην την τιμη. p.s(Αναμενουμε και το σχετικο review του φιλου μου ergotelis μιας και αυτος θα εχει την τυχη να της δοκιμασει νωριτερα απο μενα λογο ελλειψης υπολογιστη δοκιμης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Μάρτιος 2, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2007 Καλά ρε παιδιά, είναι δυνατόν να πουλιέται μνήμη με τα καλύτερα τσιπάκια και στην φτηνότερη τιμή της αγοράς? 2 γίγα από την ποιο ξεφτίλα μνήμη να πάρεις θα πληρώσεις 200 ευρά στο νερό... Ergotelis για κάνε ένα review... Επίσης το RMA της crucial πως είναι? γιατί άμα περιμένεις από e-shop χάθηκες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Μάρτιος 2, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2007 Αρχική απάντηση από dark22Επίσης το RMA της crucial πως είναι? γιατί άμα περιμένεις από e-shop χάθηκες... Θα πάρω 2 ζευγάρια με τα ίδια λεφτά ,ελπίζω ένα ζευγάρι θα μου μείνει στο χέρι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάρτιος 2, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2007 Η τιμή είναι Zuper , ουτε 2Χ512 δεν επερνες πριν κανα μήνα μπράβο ρε αρχηγόπουλε για το info Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Μάρτιος 2, 2007 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2007 και το review που λέγαμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Μάρτιος 2, 2007 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2007 Αρχική απάντηση από dark22 και το review που λέγαμε? Θα τις έχω μάλλον Δευτέρα και το τέστ θα ακολουθήσει φυσικά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Μάρτιος 2, 2007 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2007 και που ξέρεις ότι θα είναι με τα καλά τσιπάκια, το έχεις ζητήσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Μάρτιος 2, 2007 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2007 Αρχική απάντηση από dark22 και που ξέρεις ότι θα είναι με τα καλά τσιπάκια, το έχεις ζητήσει? Kοίτα, κάνουμε την εξής υπόθεση.Οι μνήμες,από την εταιρία, κατασκευάζονται ανα παρτίδες, ανάλογα τα τσίπ που διαθέτουνε σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους. Έτσι η κάθε παρτίδα έχει συγκεκριμένα τσίπ. Μετά αυτές οι παρτίδες φεύγουνε κατευθείαν και στέλνονται στους πελάτες. Εφόσον το Eshop έχει προμηθευτεί παρτίδα συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος που μερικά έχουνε D9, το πιο πιθανό να είναι όλα το ίδιο.Εκτός και αν έχουνε πάρει διαφορετικές παρτίδες/διαφορετικών ημερομηνιών, αλλά δε το νομίζω, γιατί υποθέτω πως έχουνε πάρει μνήμες που είναι κατασκευασμένες το ίδιο χρονικό διάστημα.Βέβαια μπορεί να πέσω και έξω, θα δείξει, αλλά νομίζω πως αξίζει το ρίσκο βάσει των δεδομένων που έχω στο μυαλό μου, και φυσικά, της τιμής πάνω από όλα.Είναι άλλωστε ένα πολύ φθηνό και καινούργιο 2gb kit.Ακόμη και από τα άλλα τσίπ να έχουνε, πιστεύω πως πάλι θα 400αρίζουνε, είναι άσχημα για 155 ευρώ?Το μόνο που ανησυχεί είναι το Eshop, αλλά επειδή είναι μνήμες υπάρχει και το εύκολο option του εξωτερικού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Μάρτιος 3, 2007 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2007 Ο συλλογισμός είναι σωστός... Μακάρι να είναι τα καλά γιατί από ότι λένε αυτοί οι τρελογερμανοί τα μνημόνια πάνε αέρα!!! Πωλούνται βέβαια και εδώ φθηνότερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 3, 2007 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2007 η crucial ειναι respect , τελεια και παυλα εγω προσωπικα δεν ξαναγοραζω απο αλλου μνημες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Μάρτιος 3, 2007 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2007 η crucial δεν ειναι το παρακλαδι(θυγατρικη) της micron στο να συναρμολογει μνημες? κατι τετοιο ήξερα.. και μου κανει εντυπωση οτι βγαζει μνημες με τσιπακια αλλων κατασκευαστωνΟ συλλογισμός είναι σωστός...Μακάρι να είναι τα καλά γιατί από ότι λένε αυτοί οι τρελογερμανοί τα μνημόνια πάνε αέρα!!!Πωλούνται βέβαια και εδώ φθηνότερα... αυτες ειναι 533 ομως , ασε που προφανως για 20ε ακομη και 667 δε τιθεται καν ζητημα να τις παραγγειλεις "απεξω".. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Μάρτιος 3, 2007 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2007 Ναι αλλά έχουν τα ίδια chipakia ψηλέ μου, D9GMH. Δες τα λινκ που παρέθεσε το παλικάρι.Ωραία πράματα...http://img220.imageshack.us/img220/629/crucila1200vqc2.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Μάρτιος 3, 2007 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2007 Αρχική απάντηση από papatsonis [Σήμερα, στις 05:35] η crucial δεν ειναι το παρακλαδι(θυγατρικη) της micron στο να συναρμολογει μνημες? κατι τετοιο ήξερα.. και μου κανει εντυπωση οτι βγαζει μνημες με τσιπακια αλλων κατασκευαστωναυτες ειναι 533 ομως , ασε που προφανως για 20ε ακομη και 667 δε τιθεται καν ζητημα να τις παραγγειλεις "απεξω".. ναι αλλά όπως λέει και ο duke έχουν τα ίδια τσιπάκια άρα και τις ίδιες δυνατότητες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Μάρτιος 3, 2007 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2007 Τελειώσανε τα μνημόνια....Όποιος πρόλαβε πρόλαβε.Από εσάς που κάνατε παραγγελία από χθες έχει ολοκληρωθεί στην παραγγελία σας ο έλεγχος διαθεσιμότητας προϊόντων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgX Μάρτιος 3, 2007 Author #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2007 Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 17:47] Τελειώσανε τα μνημόνια....Όποιος πρόλαβε πρόλαβε.Από εσάς που κάνατε παραγγελία από χθες έχει ολοκληρωθεί στην παραγγελία σας ο έλεγχος διαθεσιμότητας προϊόντων? Το kit των 2gb όντως δεν υπάρχει πλέον. Υπάρχει ακόμα το μονό dimmτο οποίο θεωρητικά είναι το ίδιο.Εγω πάντως φίλε Γιωργο το παρήγγειλα πέμπτη πρωί και ακόμα είμαι στο στάδιο του ελέγχου διαθεσιμότητας προϊόντος. Μαλλον θα της παραλάβουμε όλοι απο τρίτη και βάλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Μάρτιος 3, 2007 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2007 Αρχική απάντηση από ProgX Το kit των 2gb όντως δεν υπάρχει πλέον. Υπάρχει ακόμα το μονό dimm το οποίο θεωρητικά είναι το ίδιο. Εγω πάντως φίλε Γιωργο το παρήγγειλα πέμπτη πρωί και ακόμα είμαι στο στάδιο του ελέγχου διαθεσιμότητας προϊόντος. Μαλλον θα της παραλάβουμε όλοι απο τρίτη και βάλε. Χμ αυτό που λες είναι ανησυχητικό, αν τις είχανε έπρεπε να στις είχανε δώσει από Παρασκευή τουλάχιστον. Πάντως, τα μονό 1gb module δε σημαίνει απαραίτητα ότι έχουνε τα ίδια, θέλει ψάξιμο, γιατί μπορεί να είναι άλλη περίοδος παραγωγής! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgX Μάρτιος 3, 2007 Author #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2007 Αρχική απάντηση από ergotelis [Χθες, στις 23:38] Χμ αυτό που λες είναι ανησυχητικό, αν τις είχανε έπρεπε να στις είχανε δώσει από Παρασκευή τουλάχιστον. Πάντως, τα μονό 1gb module δε σημαίνει απαραίτητα ότι έχουνε τα ίδια, θέλει ψάξιμο, γιατί μπορεί να είναι άλλη περίοδος παραγωγής! Συμφωνώ, απλώς θυμάμαι οταν της έψαχνα εμφανίστηκαν σχεδόν ταυτόχρονα στο site και από αυτό υπέθεσα οτι θα είναι οι ίδιες. Φυσικά με κάθε επιφύλαξη το παραπάνω μιας και κανένας μας δεν το έχει δει απο κοντά το συγκεκριμένο dimm για να είμαστε σίγουροι ως προς τo chip που φοράει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.