Jump to content

καμερα μεχρι 500 ευρο

Recommended Posts

θελω να παρω μια καμερα μεχρι 500 ευρο για πειτε ποιες ειναι καλες γιατι δεν εχω ιδεα.

βασικα θα ηθελα να γραφει σε dvd ή να περνει καμια memory card.

o ποιο διαδεδομενος τροπος αποθηκευσης ποιος ειναι? :)

Οχι δυστυχώς δεν την έχω δοκιμάσει. Εχω δοκιμάσει πολλές miniDV, 8mm και DVD αλλά αν αγόραζα τώρα κάμερα θα αγόραζα μια με σκληρό δίσκο μάλλον. Από την άλλη όμως τι θα γίνει αν γεμίσει και θες να μαγνητοσκοπίσεις κι΄άλλο ? Με το DVD αγοράζεις άλλο ένα...με το σκληρό ? Το μόνο ελλάτωμα που βρίσκω...

500€ και καλη καμερα δυσκολα θα βρεις...

(εξαρταται και τι εννοεις καλη βεβαια)

Ημουνα στη θεση ενα χρονο πριν..

Κατεληξα στην σονυ 205E (μοντελο ειναι ...οχι λεφτα)

Την ηθελα για τον αδερφο μου μιας και δεν ειναι φαν της τεχνολογιας ωστε αυτο που γραφει να μπορει να το βλεπει αμεσως στο dvd.

Ευχρηστο ειναι απο αυτη την πλευρα...αλλα πρεπει να προσεχεις να εχεις αδεια δισκακια ..η απλα να εχεις αδειασει το rw..

Δεν θυμαμαι πλεον ποια μοντελα κοιτουσα ..

αλλα στα 500-600€ παιρνεις minidv με καλυτερη ποιοτητα ,dvd με (σχετικα) χειροτερη ποιοτητα και τοτε ο σκληρος δισκος ειχε κανενα 800αρη€€..(εννοω σαν μεσω αποθηκευσης ολη η μηχανη εε)

Χωρις βεβαια να αποκλειεις το γεγονος ,αν ησουν απορσεκτος, να επαιρνες μια mindv στα 600€ και να ηταν χειροτερη απο την sony πχ που πηρα.

Θα κανω εδιτ σε λιγο μπας και βρω ενα σιτε που κοιτουσα...

(ισως γινει μετα το μεσημερι το εδιτ)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.