man@ice Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2007 Παιδιά ξέρω ότι έχουν γίνει πολλές συζητήσεις πάνω στις συγκεκριμένες μητρικές αλλά θα ήθελα άμεσα την γνώμη σας σχετικά με την αγορά που θέλω να κάνω αύριο.Συγκεκριμένα έχω καταλήξει σε Conroe 6600, 2x1gb 800αρες (Team Xreem dark Series ή Super Talent ή Cell Shock όποιες βρώ απο όλες) τα οποία θα συνδιαστούν με το υπάρχον harware 8800GTS, Liberty 620w, X-Fi.Θέλω λίγη βοήθεια στην επιλογή μητρικής. Σκεύτομαι για ένα απο τα 2 αυτά μοντέλα και θα ήθελα την γνώμη σας. Δεν σκοπεύω να ανεβάσω πολύ το cpu (με default τάση), σκευτομαι ότι κοντά στα 3GHz θα είμαι ok (άντε να πάω 3.2GHz) για παραπάνω δεν θέλω. Επίσης να αναφέρω ότι έχω 3 sata σκληρούς, 1 sata DVD και 1 atapi DVD-RW και απο ότι βλέπω απο πλευράς sata συσκευών μάλλον υπερτερεί το P5B Dlx.Please help λίγο!!!
kallileo Μάρτιος 2, 2007 #2 Μάρτιος 2, 2007 Με τον 6600 δεν σε ενδιαφερει το fsb συμφωνα μετα δεδομενα οποτε πανω απο 400κατι δεν θα ανεβεις. Ετσι δεν χρειαζεσαι τα 500 της P5B.Η P5W ισως να ειναι ελαχιστα πιο γρηγορη αλλα εχει λιγοτερα sata και πρεπει να αποφασισεις αν τα χρειαζεσαι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.