spH3RiCal Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2007 Ειχα δει καπου καποιο ενα (υποθετω κολλαγε απο τη μεσα μερια του κουτιου) υλικο για ηχητικη μονωση του κουτιου.. Κανει τιποτα? Αν ναι που μπορω να βρω?
gaig Μάρτιος 2, 2007 #2 Μάρτιος 2, 2007 Ειχα παρει απο το eshop τετοιο υλικο (της akasa νομιζω) με μετρια αποτελεσματα. Βεβαια, ηταν και αρκετα λεπτο αλλιως δε θα βολευε..
GoriLLakoS Μάρτιος 2, 2007 #3 Μάρτιος 2, 2007 Ricofon είναι... Βγαζει η Akasa και η Cooltek τετοιο υλικο αυτοκολλητο για κουτια.... Μην φανατστεις ομως οτι θα κανει τρελη δουλεια...πρωτα πρεπει να φροντισεις να μην κανει θορυβο το τροφοδοτικο σου,Heatsink@ cpu/gpu,fans και μετα αυτο ειναι το κερασακι στην τουρτα....γιατι και να το βαλεις,αμα εχεις θορυβο πολυ παλι θα παραμεινει...
tasosmos Μάρτιος 2, 2007 #4 Μάρτιος 2, 2007 Υπαρχει και το dynamat που ειναι πιο λεπτο και δεν ειναι αφρωδες αλλα ειναι πιο ακριβο απο τα παραπανω και εχει περιπου την ιδια αποδοση. Παλια ειχα βρει σε μαγαζι με ηχοσυστηματα αυτοκινητου dynamat και κατι αντιστοιχο με αυτα της akasa σε καλη τιμη.
Mainframe Μάρτιος 2, 2007 #5 Μάρτιος 2, 2007 Βαλε παντού στο κουτί. Ειναι σχεδιασμένο κα κόβει τις ψηλές συχνότητες πχ από 4αρια ανεμηστιράκια. Εγώ το βάζω πάντα σε κάθε καινούριο κουτί μου. Με άριστα το δέκα, αποελεσματικότητα 5. Σχετικά με τιμή - απόδοση 10.Εγώ το πήρα από xtreme multirama.
abarth Μάρτιος 2, 2007 #6 Μάρτιος 2, 2007 εγω ειχα κανει μια custom λυση με αυγοθηκες αρχικα και μετα με υλικο για στουντιο (βεβαια οχι τεραστιο .... Επισης ειχα βαλει στις ενωσεις ενα αυτοκολλητο σαν σιλικονης (σε καρφουρ το ειχα βρει) Επισης εβαλα και αναμεσα στους σκληρους μονοτικο (σαν αυτο του eshop) και στην προσοψη απο μεσα εννοειται ....... ειχα πολυ καλη μειωση ΑΛΛΑ ελαφρια αυξηση της θερμοκρασιας ... αν ηδη εισαι οριακα στην θερμοκρασια ισως εχεις προβλημα ....Και φυσικα θελει προσοχη να μην ακουμπα τπτ σε μητρικη κλπ .... Εννοειται πως παντα και πρωτα κανεις τελειο καθαρισμο των ανεμιστηρων (που φροντιζεις να ειναι καλοι κ αθορυβοι οσο γινεται) .....
sakis_the_fraud1416003252 Μάρτιος 2, 2007 #7 Μάρτιος 2, 2007 εγω εχω το Akasa PAX MATE. το ειχα παρει απο το e-shop. κανει δουλεια αλλα δεν θα βαλει και σιγαστηρα! εγω με αυτο απλα δεν ακουω τον σκληρο...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.