Eskim42 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2007 Γεια χαρα παιδες...πηρα εναν καινουργιο σκληρο sata2,τον συνδεσα και ειδα στο πινακα ελεγχου στο συστημα και διοαχειρηση συσκευων οτι ειναι και οτι δουλειευι κανονικα...ωστοσο στο υπολογιστη μου δεν μου τον εμφανιζει..ξερεται τι παιζει?μηπως υπαρχει προβλημα λοτο του οτι ο σκληρος ειναι σατα2 και η μητρικη μου απο τι ξερω υποστηριζει σεριαλ ατα?ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Μάρτιος 1, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Αφού είναι καινούργιος, τον έχεις διαμορφώσει; Πρέπει να κάνεις create partition και format στους καινούργιους!Για καλό και για κακό θέσε τον δίσκο sata1 μέσω του αντίστοιχου jumber... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskim42 Μάρτιος 1, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 επειδη δεν ειμαι και πολι expert σε αυτα να χωσω το cd των windows και να παω στην διαμορφωση διαμερισματος που λεει καπου εκει,και μετα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Μάρτιος 1, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Έχεις partition magic; Eίναι απλό και γρήγορο...έχει επιλογή create partition για τον δίσκο που λογικά δεν βλέπουν τα windows!Διαφορετικά gparted live cd:http://gparted.sourceforge.net/Είναι 30mb περίπου και boot-άρεις από το cd που θα δημιουργήσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskim42 Μάρτιος 1, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 To εφτιαξα επιτελους!!!χιλια ευχαριστω φιλε ,να σαι καλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Μάρτιος 1, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Τίποτα! Τελικά δοκίμασες μέσω Gparted; Το είχε ανακαλύψει κάποιο άλλο μέλος του thelab (δεν θυμάμαι ποιος ) και από τότε Αcronis True Image+Gparted μου έχουν γίνει must... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.