christsi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2007 Χαίρετε! Έχω vivodi 4Mbps σύνδεση και κατεβάζω προγράμματα άνετα με ταχύτητα πάνω από 300Kb/sec αλλά στα torrent δε δέχεται καμία θύρα, μου λέει ότι "δεν επιτρέπεται καμία εισερχόμενη σύνδεση". Από αντιβιοτικά έχω μόνο AVG, έχω απενεργοποιήσει τα firewall των windows και του router μου (έχω ένα speedtouch της microcom)... Έχω κάνει format πριν 2 εβδομάδες και δεν έχω ιό. Μου λέει ότι είμαι firewalled... Έχετε καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει? Έχω 2 βδομάδες που κατεβάζει με 5Kb/s το πολύ,σε κανένα. Μόνο μια μέρα έπιασα τυχαία ένα 80 άρι... και μετά πάλι στα ίδια!! Α,και έχω δοκιμάσει αρκετά προγράμματα, το utorrent, azureus, e-mule, shareaza... Με όλα συμβαίνει το ίδιο... Δεν έχω ιδέα τι άλλο, ελπίζω να προτείνετε κάτι... Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 1, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Seedαρεις τουλάχιστον πάνω από 6KB/s?Αν όχι σε κόβει το πρόγραμμα.Ποιον Client έχεις?*(utorrent,Bitcomet,Azureus τι?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Μάρτιος 1, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Port forward στο router εκανες?Δες εδώ http://portforward.com/routers.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάρτιος 1, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από christsi [Σήμερα, στις 19:51] Χαίρετε! Έχω vivodi 4Mbps σύνδεση και κατεβάζω προγράμματα άνετα με ταχύτητα πάνω από 300Kb/sec αλλά στα torrent δε δέχεται καμία θύρα, μου λέει ότι "δεν επιτρέπεται καμία εισερχόμενη σύνδεση". Από αντιβιοτικά έχω μόνο AVG, έχω απενεργοποιήσει τα firewall των windows και του router μου (έχω ένα speedtouch της microcom)... Έχω κάνει format πριν 2 εβδομάδες και δεν έχω ιό. Μου λέει ότι είμαι firewalled... Έχετε καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει? Έχω 2 βδομάδες που κατεβάζει με 5Kb/s το πολύ,σε κανένα. Μόνο μια μέρα έπιασα τυχαία ένα 80 άρι... και μετά πάλι στα ίδια!! Α,και έχω δοκιμάσει αρκετά προγράμματα, το utorrent, azureus, e-mule, shareaza... Με όλα συμβαίνει το ίδιο... Δεν έχω ιδέα τι άλλο, ελπίζω να προτείνετε κάτι... Ευχαριστώ speedtouch ή microcom έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christsi Μάρτιος 1, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 καμιά φορά πιάνω download με 8-10 Kb/sec, μπορεί και 20 στις καλές του, και Upload περίπου 20Kb/sec, ακόμα κι αν δεν κατεβάζω τίποτα. Είχα utorrent και έβαλα και azureus, κατέβασα ένα τόρρεντ με 80, και από τότε τίποτα, ούτε download, ούτε upload... "access denied, wait time in effect".... Φαντάζομαι ότι δεν φταίει η σύνδεση ή το router γιατί κατέβασα προχτές AVG με 300 και κάτι.... Καμιά ιδέα για το τι φταίει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christsi Μάρτιος 1, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 a, microcom έχω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingzback Μάρτιος 1, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Υπαρχουν peers?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christsi Μάρτιος 1, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 υπαρχουν,ναι, αλλά δεν πιάνω κανέναν από τους... 1661! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Μάρτιος 1, 2007 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Μάλλον καποιες "πόρτες" σου δεν λειτουργούν σωστά.Κάνε το port forwarding και θα λυθεί πιστεύω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingzback Μάρτιος 1, 2007 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από THRESH Μάλλον καποιες "πόρτες" σου δεν λειτουργούν σωστά.Κάνε το port forwarding και θα λυθεί πιστεύω. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάρτιος 1, 2007 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Θα πας εκεί που λέει virtual server για να κάνεις port forward.Αν δεν ξέρεις και δεν σου λένε στην Vivo, πάρε την Crypto και πες τους ότι έχεις το F330, είναι τα ίδια και θα σου πουν πώς να το κάνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christsi Μάρτιος 1, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 βρε παιδιά είχα κάνει παλιότερα και κανένα αποτέλεσμα... προστπαθώ να ξανακάνω portforwarding αλλά όταν πάω να βάλω την IP Μου δεν μου βγάζει τη σελίδα...τι άλλο να κάνω δηλαδή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alGaLoRd-VK Μάρτιος 1, 2007 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από christsiκατέβασα ένα τόρρεντ με 80, και από τότε τίποτα, ούτε download, ούτε upload... "access denied, wait time in effect". Το μήνυμα αυτό στο βγάζει λογικά επειδή κατεβάζεις από private tracker και έχεις ratio κάτω από ένα συγκεκριμένο όριο. Περίμενε κάποιες ώρες (η και μέρες) μέχρι να λήξει το wait time και θα κατεβεί το torrent. Επίσης προτείνω να ενεργοποιήσεις το protocol encryption και να αλλάξεις την default port του client (βαλέ μια μεγάλη πάνω από 10000). Link to comment Share on other sites More sharing options...
christsi Μάρτιος 1, 2007 Author #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 τα έχω ήδη ρυθμίσει αυτά.... αλλά τώρα που το κοίταξα όντως στο Blue-whitegt.com για παράδειγμα μου έβγαλε ένα wait time 60 ώρες και έχω ratio 0,26-απορώ πώς κατέβαζα με το 0,1... ευχαριστώ πάρα πολύ, πραγματικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.