Jump to content

ThermalTake Soprano DX VE7000BNS Black

Wizard!

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω Αθήνα αυτό το κουτί?

Στο e-shop έχει μόνο το ασημί και με παράθυρο. Θέλω το μαύρο και χωρίς παράθυρο :unsure:

Υπάρχει κάτι άλλο που να του μοιάζει και να είναι μέχρι 150 :...:

multirama νομιζω οτι εκει εχει .γιατι τετοιο εχει και ενας φιλος μου απο multirama ιωαννινων

Αρχική απάντηση από jim_600v [Σήμερα, στις 14:19]

multirama νομιζω οτι εκει εχει .γιατι τετοιο εχει και ενας φιλος μου απο multirama ιωαννινων

τα μουλτιραμα εχουν το προηγουμενο μοντελο.....η διαφορα με το DX ειναι η καμπυλη στην πορτα.στο προηγουμενο το εξογκωμα ειναι ισια γραμμη και οχι ''S''-type.

Εμένα? Εγώ έχω ο Mozart... Για γυναίκα είναι... Και από ThermalTake δεν της αρέσει κανένα άλλο :(

• 1 month later...

Δεν λέει το Σοπράνο είναι άθλιο το πορτάκι του πριν το πάρεις άνοιξε το έρχεται πανεύκολα μαζί με τα πλαστικά καλύμματα των drives και βλέπεις τ αλουμίνιο, επίσης δεν ανοίγει καλά όλο το πορτακι και σπάει νεύρα .Αν δεν την πτοούν αυτά δοκίμασε την τελευταία λύση που θέλει και λίγο τύχη ν ανοίγει δηλαδή ανάποδα το πορτάκι από την θέση που κάθετε στο γραφείο της !!!! Armor Junior πολύ καλυτεροτερο . But Woman Rules και παμε πασο!!!

Ναι, για το καινούριο soprano ενδιαφέρομαι, το DX κατά προτίμηση χωρίς παράθυρο, αλλά δεν το φέρνει κανένα μεγάλο μαγαζί. Το έφερε το e-shop, αλλά δεν το έχει πλέον. Κι επειδή θα πάρει ολοκληρωμένο σύστημα θα με βόλευε να το έχει το μαγαζί που θα επιλέξω τα υπόλοιπα (διαβάζεις Βασίλη...? :whistle2: )

Γιατι δν το παραγγελνεις απο το εξωτρικο , εγω νομιζα οτι εχεις παρει το ΠΣ.

Εγώ αντίθετα τα τελευταία 5 κουτιά που είχα, ήταν TheramlTake και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Σίγουρα δε φτάνουν την ποιότητα της Coolermaster, Lian-Li, SilverStone, αλλά είναι όμορφα και βολικά. Για παράδειγμα, δε νομίζω ότι κανένα κουτί μπορεί να πάει κόντρα στο Mozart TX από πλευράς χωρητικότητας :) Εμένα το Stacker που έχουν φαγωθεί όλοι μου φαίνεται στριμόκωλο...

Αλλά ότι και να λέμε, αφού το θέλει γυναίκα, που πάει ΜΟΝΟ βάσει εμφάνισης, τι το συζητάμε? :p ’λλωστε, έψαξα για κάτι παρόμοιο, χωρίς γωνίες βασικά και δε βρέθηκε κανείς να μου πει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.