Wizard! Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2007 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω Αθήνα αυτό το κουτί? Στο e-shop έχει μόνο το ασημί και με παράθυρο. Θέλω το μαύρο και χωρίς παράθυρο Υπάρχει κάτι άλλο που να του μοιάζει και να είναι μέχρι 150 :...:
jim_600v Μάρτιος 1, 2007 #2 Μάρτιος 1, 2007 multirama νομιζω οτι εκει εχει .γιατι τετοιο εχει και ενας φιλος μου απο multirama ιωαννινων
Wizard! Μάρτιος 1, 2007 Author #3 Μάρτιος 1, 2007 Δεν έχει το Multi και δε μπορούν να μου το φέρουν ούτε παραγγελία.
greekfragma Μάρτιος 1, 2007 #4 Μάρτιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από jim_600v [Σήμερα, στις 14:19] multirama νομιζω οτι εκει εχει .γιατι τετοιο εχει και ενας φιλος μου απο multirama ιωαννινων τα μουλτιραμα εχουν το προηγουμενο μοντελο.....η διαφορα με το DX ειναι η καμπυλη στην πορτα.στο προηγουμενο το εξογκωμα ειναι ισια γραμμη και οχι ''S''-type.
Wizard! Μάρτιος 1, 2007 Author #7 Μάρτιος 1, 2007 Εμένα? Εγώ έχω ο Mozart... Για γυναίκα είναι... Και από ThermalTake δεν της αρέσει κανένα άλλο
ppaylos1416003173 Απρίλιος 25, 2007 #8 Απρίλιος 25, 2007 Δεν λέει το Σοπράνο είναι άθλιο το πορτάκι του πριν το πάρεις άνοιξε το έρχεται πανεύκολα μαζί με τα πλαστικά καλύμματα των drives και βλέπεις τ αλουμίνιο, επίσης δεν ανοίγει καλά όλο το πορτακι και σπάει νεύρα .Αν δεν την πτοούν αυτά δοκίμασε την τελευταία λύση που θέλει και λίγο τύχη ν ανοίγει δηλαδή ανάποδα το πορτάκι από την θέση που κάθετε στο γραφείο της !!!! Armor Junior πολύ καλυτεροτερο . But Woman Rules και παμε πασο!!!
Wizard! Απρίλιος 27, 2007 Author #9 Απρίλιος 27, 2007 Ναι, για το καινούριο soprano ενδιαφέρομαι, το DX κατά προτίμηση χωρίς παράθυρο, αλλά δεν το φέρνει κανένα μεγάλο μαγαζί. Το έφερε το e-shop, αλλά δεν το έχει πλέον. Κι επειδή θα πάρει ολοκληρωμένο σύστημα θα με βόλευε να το έχει το μαγαζί που θα επιλέξω τα υπόλοιπα (διαβάζεις Βασίλη...? :whistle2: )
nik92 Απρίλιος 27, 2007 #11 Απρίλιος 27, 2007 Γιατι δν το παραγγελνεις απο το εξωτρικο , εγω νομιζα οτι εχεις παρει το ΠΣ.
Wizard! Απρίλιος 27, 2007 Author #12 Απρίλιος 27, 2007 Εγώ αντίθετα τα τελευταία 5 κουτιά που είχα, ήταν TheramlTake και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Σίγουρα δε φτάνουν την ποιότητα της Coolermaster, Lian-Li, SilverStone, αλλά είναι όμορφα και βολικά. Για παράδειγμα, δε νομίζω ότι κανένα κουτί μπορεί να πάει κόντρα στο Mozart TX από πλευράς χωρητικότητας Εμένα το Stacker που έχουν φαγωθεί όλοι μου φαίνεται στριμόκωλο... Αλλά ότι και να λέμε, αφού το θέλει γυναίκα, που πάει ΜΟΝΟ βάσει εμφάνισης, τι το συζητάμε? ’λλωστε, έψαξα για κάτι παρόμοιο, χωρίς γωνίες βασικά και δε βρέθηκε κανείς να μου πει...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.