Occultist Μάρτιος 3, 2007 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2007 Εμένα που και κατάργηση να πατήσω το καταργεί στιγμιαία και το ξαναθεωρεί ότι είναι συνδεμένο χωρίς να προλάβω να το βγάλω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Μάρτιος 3, 2007 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2007 Αρχική απάντηση από minus [Σήμερα, στις 00:19] Δηλαδη εν τελει η ασφαλης καταργηση αναφερεται σε σοφτγουερικο επιπεδο(μη χασεις δεδομενα οπως τα γραφει το συστημα στο usb) και οχι hardware(μην καει) +1:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike106 Μάρτιος 7, 2010 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2010 Λιγάκι βοήθεια θέλω, μου έχει εξαφανιστεί από δεξιά το εικονίδιο ασφαλής κατάργηση εντελώς και πατάω RunDll32.exe shell32.dll,Control_RunDLL hotplug.dll στην γραμμή εντολών και το εμφανίζω. Γίνεται να το επαναφέρω? Έχω συνδέσει τώρα κάποιες συσκευές usb και παρόλο που μου τις εμφανίζει στον Υπολογιστή μου κανονικά στην ασφαλή κατάργηση δεν μου τις εμφανίζει :nerd: Plz help :yes2::yes2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.