cosmic Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2007 ΄ΚαλησπεραΣτην κατηγορία πωλησεις ενα δικό μου thread για ενα cisco router μου εμφανίζεται κλειδωμένο.Κάνω κάτι λάθος η αλλου ειναι το πρόβλημα....Ευχαριστώ προκαταβολικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Φεβρουάριος 28, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2007 Για να αποφευχθεί το bumpin' up, σε κάθε απάντηση αυτόματα κλειδώνετε το θέμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Φεβρουάριος 28, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2007 Είναι φυσιολογικό. Τα threads στις Πωλήσεις κλειδώνονται μόλις απαντήσεις... Η μία απάντηση σου δίνεται για να γράψεις αν πωλήθηκε συνήθως και όχι για update στην τιμή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmic Φεβρουάριος 28, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2007 ok ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάρτιος 1, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Χάρη τα πμ σου τα κοιτάς καθόλου????? Σου απάντησα την ίδια μέρα που έκανες ριπορτ το ποστ σου σαν πρόβλημα και σου εξήγησα για πιο λόγο συμβαίνει αυτο που παρατήρησες.Τεσπα...ότι σου λένε τα παιδιά απο πάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmic Μάρτιος 1, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 darkcount δυστηχως στην πρωτη σελιδα του forum μου εδειχνε οτι δεν εχω νεα pm.....Eυχαριστω πάντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.